Skocz do zawartości

DIABLO IV

Featured Replies

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z typowym graniem pod singla? Dużo rozbieżności w opiniach, chociażby z reddita.

Wiem, że wymagane jest stałe połączenie z netem, ale jak wygląda kampania singlowa. Faktycznie będą pojawiać się losowi gracze wykonując jakieś tam questy, itp. I w jakiś sposób ingerować w moją rozgrywkę? 

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 215 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• number_nine
    number_nine

nie zapomnijcie przełączyć sie na brazylijski albo turecki sklep, żeby było jeszcze taniej. a na obiad ryż z gównem 

• Ta gra to jedna wielka beka z masą minusów ale nie mam własnego zdania bo pyerdolę jedno i to samo od początku w tym temacie  a to, że się podpieram opiniami innych recenzentów tylko pokazuje, że sam

Opublikowano
W dniu 4.04.2025 o 11:26, Uzytnik30 napisał(a):

Jak wygląda sprawa z typowym graniem pod singla? Dużo rozbieżności w opiniach, chociażby z reddita.

Wiem, że wymagane jest stałe połączenie z netem, ale jak wygląda kampania singlowa. Faktycznie będą pojawiać się losowi gracze wykonując jakieś tam questy, itp. I w jakiś sposób ingerować w moją rozgrywkę? 

Inni gracze cały czas będą biegać po mapce ale jak z nikim nie zrobisz drużyny to fabułę będziesz przechodzić sam i nikt w te zadania ingerować nie bedzie. Do tego na mapce pełno jest eventów czasowych (np legiony, world bossowie czy krwawe przypływy) i to w odróżnieniu od fabuły jest dostępne w danym czasie dla wszystkich więc tam bankowo spotkasz kogoś kto też zalicza ten event

Opublikowano

Dzięki wielkie za konkrety. Sprawdzę w takim razie, bo pokusa zbyt duża, a ostatni kontakt z serią to Diablo II, jeszcze z Platynowej Kolekcji ;)

Opublikowano

Jak się chłopak zdziwi, co za duże zmiany poszły od dwójki do czwórki.