SebaSan1981 3 566 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Z czasem wjadą też do gierki ruscy gracze hakerzy i jak w D3 obdarują graczy modowanymi itemkami podbijającymi dmg i HP o 1000%. Bo to że gear będzie przerabiany przez co bardziej kreatywnych ludków to chyba nikt nie ma wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 1 godzinę temu, SebaSan1981 napisał: Z czasem wjadą też do gierki ruscy gracze hakerzy i jak w D3 obdarują graczy modowanymi itemkami podbijającymi dmg i HP o 1000%. Bo to że gear będzie przerabiany przez co bardziej kreatywnych ludków to chyba nikt nie ma wątpliwości. Wątpie że popełnią ten sam błąd co z konsolowymi wersjami. W 3 modowanie i duplikowanie itemów jest możliwe tylko na konsolach bo w wersji PC dane itemów są na serwerze a nie po stronie klienta i pewnie tak też będzie w 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 1 godzinę temu, SebaSan1981 napisał: Z czasem wjadą też do gierki ruscy gracze hakerzy i jak w D3 obdarują graczy modowanymi itemkami podbijającymi dmg i HP o 1000%. Bo to że gear będzie przerabiany przez co bardziej kreatywnych ludków to chyba nikt nie ma wątpliwości. Nie wejdą bo gra będzie zawsze online w przeciwieństwie do d3 na konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 W skrócie, jest słabo. Wygląda na reskin D3/Imortala robiony na szybko. Grafika słaba, jest niby mroczniej ale to wciąż jest tak komiksowo nijakie. Znikające po 2 sekundach ciała to jakiś żart. Efekty spellów np lodowa kula czy fireball to dramat. Mechanika spierdolona u podstaw, moby skalujące się do poziomu gracza zabijają całą frajdę z gry. Itemizacja zapsuta u podstaw, power level żywcem z D3, nieciekawe statystyki. Legendy lecące na potęgę. Drzewko umiejętności ma pozornie przywodzić na myśl PoE, w praktyce jest biedne jak zupka więzienna i oferuje tylko iluzję różnorodności. Kupi się na wyprzedaży za 40zł żeby przejść fabułe i tyle. D2 od zawsze na zawsze. [*] 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Szczerze mówiąc mam podobne odczucia. Jednak jest zawsze szansa, że za rok dwa gra będzie całkowicie inna, a myślę, że będzie, więc nadzieja umiera ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 62 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Skalowanie mobkow faktycznie jest chujowe bo efekt powera postaci nie istnieje. Miało być tak, że ten patent tylko na wyższych poziomach trudności ale jak widać zmienili zdanie. Grafika nie jest zła, tylko ta kamera za blisko postaci. Na forach narzekają na te kwestie ale czy to zmienią śmiem wątpić Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Nie wiecie, czy znowu trza ściągać do otwartej bety, czy będzie działać ten z zamkniętej bety klient? Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Oglądałem różne podsumowania i wrażenia i to jak ten typ rozjebał diablo to poezja xd Dopiero ogram otwarta betę ale pośmiać się można. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Oglądałem różne podsumowania i wrażenia i to jak ten typ roz(pipi)ał diablo to poezja xd Dopiero ogram otwarta betę ale pośmiać się można. Obejrzałem to ostatnio i nie wiem czego autor szuka i czy czasem kiedykolwiek grał w diablo.Wstęp nie jest jak diablo? A niby jaki jest, czy autor nie pomylił tego z inną grą xD?Zbieranie księgi portali i identyfikacji? No serio? Kogo to w dwójce interesowało? To miało znaczenie tylko na początku pierwszego aktu.Lokacje bez klimatu, plątanina korytarzy? No znowu, czy ten ktoś grał kiedyś w diablo?Interfejs nie diablowy Narzekanie na kreator postaci BarbarzynkaNarzekanie na fabułę, rzekomy brak klimatu diablo, że niby brak kanonuWiększość to jakieś brednie, w sumie do loota mogę się jedynie zgodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 62 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 3 godziny temu, Faka napisał: Nie wiecie, czy znowu trza ściągać do otwartej bety, czy będzie działać ten z zamkniętej bety klient? Ten sam klient będzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Od której ta beta, mirki? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 4 minuty temu, XM. napisał: 19 9am PDT to raczej 17. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Poprzednia była od 17, wiec tutaj pewnie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 33 minuty temu, Moldar napisał: Obejrzałem to ostatnio i nie wiem czego autor szuka i czy czasem kiedykolwiek grał w diablo. Wstęp nie jest jak diablo? A niby jaki jest, czy autor nie pomylił tego z inną grą xD? Zbieranie księgi portali i identyfikacji? No serio? Kogo to w dwójce interesowało? To miało znaczenie tylko na początku pierwszego aktu. Lokacje bez klimatu, plątanina korytarzy? No znowu, czy ten ktoś grał kiedyś w diablo? Interfejs nie diablowy Narzekanie na kreator postaci Barbarzynka Narzekanie na fabułę, rzekomy brak klimatu diablo, że niby brak kanonu Większość to jakieś brednie, w sumie do loota mogę się jedynie zgodzić. Bo to typowy filmik pod farmienie reakcji na youtubie jakich wiele. Chłop nawet nie wspomniał o rzeczywistych wadach D4 a gadanie bzdur i swoich wymysłów nie wymaga znajomości gry czy gatunku. I tak jest w dwie strony, są filmiki jak ten czyli narzekanie dla wyświetleń ale z drugiej strony jest clickbaitowanie tytułami o rewolucyjności tej gry mimo, że nie ma w niej dosłownie nic rewolucyjnego. Jedyne warte uwagi podsumowanie tej bety i realistyczne podejście do tego jak może wyglądać D4 na premierę i jakiś czas później to filmik Krippariana. Tych polaczków farmiących kliknięcia szkoda nawet oglądać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Ej ale typ ma rację, że nie będzie setów? Jeśli to prawda to ładnie ich pojebało w tym blizzardzie. Budowanie krzyżowca kapitana Ameryki to był kurewski fun. Powiedzcie, że to fejk. Cytuj Odnośnik do komentarza
wodny1988 41 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 2 godziny temu, PanKamil napisał: Ej ale typ ma rację, że nie będzie setów? Jeśli to prawda to ładnie ich pojebało w tym blizzardzie. Budowanie krzyżowca kapitana Ameryki to był kurewski fun. Powiedzcie, że to fejk. Sety będą, ale na pewno nie na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 20 minut temu, wodny1988 napisał: Sety będą, ale na pewno nie na premierę. Ja pierdole Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Ogólnie jestem przekonany, że grę czeka jakiś solidny patch albo dodatek, po którym dopiero dostaniemy dobrą grę Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Nic nowego - jeszcze wyjdzie w praniu, które pomysły są trafione a które nie. Abstrahując od niesławnego domu aukcyjnego, moja ukochana dwójka przeszła ogromną metamorfozę (pamięta ktoś wersję 1.0?). Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Dzisiaj sobie pogram necro, zobaczymy, czy jeszcze lubię takie gierki. Póki co skalowanie poziomu brzmi mega chujowo. Ile zajmuje przejście bety? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 9 minut temu, Shankor napisał: Ile zajmuje przejście bety? Nie wiem, ale wbicie 20lvl dla nagrody w postaci peta dla pełnej wersji zajelo mi pare h Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 2 godziny temu, Shankor napisał: Dzisiaj sobie pogram necro, zobaczymy, czy jeszcze lubię takie gierki. Póki co skalowanie poziomu brzmi mega chujowo. Ile zajmuje przejście bety? Nie rób sobie nadziei na dzisiaj. Z doświadczenia bety D3, premiery D3 mogę zastawić wszystkie pieniądze, że dziś serwery padną. Ja dopiero nastawiam się na sobotni poranek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Liczę, że prawdziwi kibice będą oglądali mecz Polska - Czechy Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 W piątek była kolejka na 1-1,5h, w sobote i niedziele juz wbijało się momentalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi