Skocz do zawartości

DIABLO IV

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj Ashava padła za pierwszym razem, ale mój necro był raczej statystą. Byłem na 1 hita, nie było z czego robić szkieletów, a zasięg zębów i włóczni był za mały żeby coś zrobić z daleka. Na szczęście byli ludzie z czarodziejami...

Opublikowano

Bo musisz zmienić tam kompletnie build. Summony, wybuch zwłok tam nie funkcjonują bo nie masz...zwłok :)

Ataki dystansowe (Mór i ten duszek samonaprowadzający), żelazna dziewica i ten skill co robi Cię niewrażliwego na 3 sekundy i jesteś wtedy tam użyteczny. Teraz przed 9 jak zobaczyłem 2 nekromantów z summonami to wyszedłem z gry, aby mi znalazło innych graczy, bo wiedziałem co z tego będzie. 

Opublikowano
11 minut temu, Sobies napisał:

Bo musisz zmienić tam kompletnie build. Summony, wybuch zwłok tam nie funkcjonują bo nie masz...zwłok :)

Przeciez masz te pasywki co produkuja zwłoki przy ataku czarami, nie miałem problemu z tym na zwykłych bossach. Nie wiem jak raid, bo juz mi sie nie chciało znowu instalowac

Opublikowano
13 godzin temu, KOMARZYSKO napisał:

Nie, idziesz o godzinie respu i napier... a potem giniesz i giniesz emoji16.png

O godzinie respu? Możesz przybliżyć temat? Ja mam zazwyczaj max dwie godzinki grania między 22 a 24 i chciałbym grać na luzaku a nie być zmuszonym aby o konkretnej godzinie być przy konsoli.

Opublikowano

Ja rano jak grałem, to dostaliśmy wpierdol od ashavy, zostało jej może z cm paska. O 9 się udało ubić. Jak się trafi na słabszy team to jest ciężko.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, KOMARZYSKO napisał:

No dzisiaj masz już jedynie szansę o 12, 15 i 18.

Nie chodzi mi o dzisiaj, tylko jak to w pełnej wersji będzie wyglądać. Kolejny element który mi nie pasuje.

Edytowane przez PanKamil
Opublikowano
7 minut temu, Shankor napisał:

To (world bossowie) chyba będą tygodniowe wyzwania. Co do częstotliwości godzinowej lub innej, to nie wiadomo. 

Rozumiem. Niestety jestem w wirze normalnego dorosłego życia i preferuje granie kiedy ja mamna nie czas a nie kiedy twórcy coś zaoferują. Dlatego biję się z myślami czy gre kupić bo nie wiem czy będę mógł robić endgame. Z tego powodu zrezygnowałem choćby z destiny bo nie mogę sobie pozwolić na rady.

Opublikowano
59 minut temu, Sylvan Wielki napisał:

"Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę". :drag::pope::potter::diablo:

O kurcze, tego się nie spodziewałem. Larian uczcie się. Imo Piotr wypada lepiej niż narrator eng. podobnie jak to miało miejsce przy produkcjach Black Isle Studio 2.5 dekady temu. 

Opublikowano

Były jakieś większe zmiany względem poprzedniej bety? Nie miałem okazji teraz zagrać, a jestem ciekaw czy w dobrym kierunku to idzie czy wręcz przeciwnie.

Opublikowano (edytowane)

A jaka klasa na start u Was? Ciężko wybrać, grałem w sumie Barbem i Sorcem, ale na necie bardzo chwalą Roque'a

Edytowane przez bartiz