Shen 9 623 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 @wojnar długi jest 5 akt? Trzeci zajął sporo czasu, ale czwarty już był ekspresowy. Może uda się dziś zobaczyć napisy i zabawa się zacznie na powaznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 3 minuty temu, Shen napisał: długi jest 5 akt? dosyć krótki, ale to co się tam odjaniepawla... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 234 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 Jestem jak najbardziej na tak jeśli chodzi o forumkowy klan.Zarzuc akceptem Wojnar przy czasie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 821 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 A sety są w ogóle? Ja dopiero mam 30 lvl i póki co robie poboczne misje Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 1 minutę temu, Kaczi napisał: A sety są w ogóle? Ja dopiero mam 30 lvl i póki co robie poboczne misje Nie, maja dodac pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 Mnie też można dodać w klan forumkowy, chociaż ja dopiero 24 lvl bo weekendzior po za konsolą Szermacabre#2564 Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 Dostalem aspekt za lochy. Wrzucilem go sobie w zolta klate. I juz nic z tym nie moge zrobic? Czy pozniej ten sam aspekt moge wydropic w jakiejs legendzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 3 minuty temu, smallv86 napisał: Dostalem aspekt za lochy. Wrzucilem go sobie w zolta klate. I juz nic z tym nie moge zrobic? Czy pozniej ten sam aspekt moge wydropic w jakiejs legendzie? aspekty z lochow sa wielokrotnego uzytku, ale mają najnizsze mozliwe rolle na statach. Aspekty wydobyte z itemow są jednorazowe, jak go wydobedziesz, wsadzisz w inny przedmiot, to juz kaplica. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 No wlasnie wrzucilem aspekt z locha w zolty przedmiot i nie moge go juz wydobyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 2 minuty temu, smallv86 napisał: No wlasnie wrzucilem aspekt z locha w zolty przedmiot i nie moge go juz wydobyc. ale mozesz go znowu uzyc na innym przedmiocie Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 Czaje. Myslalem, ze musze go pierw wydobyc z jednego przedmiotu zanim bede mogl go wrzucic do drugiego. Wojnar wyslij zapro do klanu. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 Też wam postępu trofeów nie zlicza? Tam gdzie mam zabijać potwory wciąż mam 0% np. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 Graj i tak nikt na Twój profil nie patrzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 6 godzin temu, smallv86 napisał: Wojnar wyslij zapro do klanu Chyba się nie da bo nie widzę takiej opcji. Musisz sam wyszukać klan w wyszukiwarce i dołączyć. Po robocie będę akceptował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 Jeszcze 16 godzin W pracy ogarnięte, do czwartku włącznie wolne - żegnaj życie Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 Nikt się nie dorwał wcześniej do płyty? Ciekawi mnie ta plota o tym kodzie aktywacyjnym przypisującym płytę do konta Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 220 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 Ja o północy wybieram się pod paczkomat to dam znać. Gra i 666 pack już czekają, lecimy z tym!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 Ja też ale jakby się okazało to prawdą to nie będę otwierał i oddam a wezmę cyfrówkę Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 Tu ktoś pisał "hehe strimerzy już setny dobijają, nie będzie co robić". Setny level jak na razie dobił tylko ten Rob którego tu wcześniej wrzucałem, grał oczywiście Barbem przed nerfem, spał 8h od premiery i power levelował z 4 ziomkami którzy mu zakładali instancje dunga Champion's Demise w którym zabijał elity z pierwszego etapu mające życie i dające expa jak w czteroosobowym party. Później reset i tak w kółko. Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 128 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 33 minuty temu, UberAdi napisał: spał 8h od premiery Ja pier... Bohater, na którego nie zasługujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 146 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 36 minut temu, UberAdi napisał: Setny level jak na razie dobił tylko ten Rob którego tu wcześniej wrzucałem, grał oczywiście Barbem przed nerfem Co ciekawe po wbiciu tego 100 lvla większość z nich jest już offline. No jasne trzeba odespać itp ale ciekawe czy nadal będzie taka ochota do gry jak przed wyścigiem w dalszej perspektywie. Podobno nikt jeszcze nie ubił Lilith w wersji Uber. Tabela graczy Hardcore jest bardziej zacięta bo 2 Barbów jest na 97, potem Druid i 2 Sorców. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 220 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 Ludzie mają nierówno pod kopułą tak rushując grę na którą czekali 11 lat To jak walenie z gwinta 50-letniej whisky, zawsze mnie to bawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 Gra skończona, story nawet dobre jak na diablo, w trojce szybko straciłem zainteresowanie i skipowałem dialogi. Pod koniec trochę męczącego recyklingu, ale ogolnie najlepsze diablo. Straszne lagi dzis mam, padłem przez to, a w weekend grało mi się elegancko. 1 minutę temu, jimmyyy8 napisał: Ludzie mają nierówno pod kopułą tak rushując grę na którą czekali 11 lat To jak walenie z gwinta 50-letniej whisky, zawsze mnie to bawi. Tych na hardcore moge zrozumiec, bo pomnik, ale tych na soft juz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 Tutaj ludzie pokończyli, a u mnie 15 lvl i ciągle 1 akt boże, jak mnie boli, że mogę pograc maksymalnie 1,5-2h godziny dziennie. Z moim tempem gry to chyba będę wiecznie w dupie. Po skończeniu fabuły chyba do czasu odpalenia sezonu poczekam z dalszym graniem bo raczej nie ma sensu teraz bic lvl. Wybrałem nekro, ale soczyście czuć siłe cisów wiec barb i driud nie wiem czy nie byłyby ciekawsze. Ze względu na małą ilość czasu i 25 zł w portfelu za playstation point dopłaciłem do tej edycji ultimate to będę miał przynajmniej na start odblokowane piewrsze 20 lvl w battlepassie. Te przedmioty kosmetyczne z ultimate w preorderze to turbo bieda... Mogli dac jakieś zajebiste skiny Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 19 minut temu, jimmyyy8 napisał: Ludzie mają nierówno pod kopułą tak rushując grę na którą czekali 11 lat To jak walenie z gwinta 50-letniej whisky, zawsze mnie to bawi. Oni na to pewnie nie czekali, po prostu tworzą dobrze klikający się content Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi