Shen 9 623 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 2 minuty temu, PanKamil napisał: W ogóle wzorujecie się na bulidach z neta czy sami rozkminiacie? Ja mam ochote jebnąć w pizdu te netowe poradniki i cieszyć się grą odkrywając ją samodzielnie. Sam rozkminiam, skille mozna zresetowac w kazdej chwili, wiec sie nie da nic spierdolic. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 9 minut temu, PanKamil napisał: W ogóle wzorujecie się na bulidach z neta czy sami rozkminiacie? Oczywiście, że samodzielnie to część zabawy i odkrywania gry, a jak jeszcze jest opcja łatwego respecu, to w ogóle nie ma problemu. Tak samo grałem w Eldena, jak zrozumiałem mechaniki i doszedłem do momentu gdzie wiedziałem, że będę mógł zrobić reset to leciałem intuicyjnie z buildem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 234 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 (edytowane) 15 minut temu, Basior napisał: Kurde mnie kusi czardodziej najbardziej i chyba nim zacznę. Tylko pewnie wiecej dopiero od czwartku. Co jest na topie w buildach pod niego? Tu masz startup soso do 50lvl. Edytowane 6 czerwca 2023 przez Rash 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 tak, ja mam dopiero 24 level a juz z 10 razy szedle reset skilli. W ogole jestem w szoku, ze z tak wygladajacego drzewka mozna wyciagnac tyle roznych buildow. To jest fajna stronka, gdzie ludzie wrzucaja rozne buildy: Diablo 4 Best Builds · D4 Builds Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 A jak udzwiekowienie? Czytałem, że dubb pl wymiata. Jak wasze odczucia co do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 3 minuty temu, easye napisał: tak, ja mam dopiero 24 level a juz z 10 razy szedle reset skilli. W ogole jestem w szoku, ze z tak wygladajacego drzewka mozna wyciagnac tyle roznych buildow. To drzewko jest naprawdę genialne w swojej prostocie. Wymaga nieco poprawek, które zapewne prędzej czy później nastąpią - ale ilość opcji i "ukrytych" synergii imponuje. Brakuje mi na ten moment aktualizowania wartości - przykład: basic skill generuje 14 spirita -> podbijam pasywką o 18% -> nadal pokazuje bazowe 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 4 minuty temu, Donatello1991 napisał: A jak udzwiekowienie? Czytałem, że dubb pl wymiata. Jak wasze odczucia co do tego? No dubbing klasa, muzyczka też. Jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 4 minuty temu, Donatello1991 napisał: A jak udzwiekowienie? Czytałem, że dubb pl wymiata. Jak wasze odczucia co do tego? Tu się nie ma co zastanawiać, dub polski świetne zagrany. Gram druidem aka proboszcz z Plebanii, Fronczewski jako narrator, Danuta Stenka jako Lilith też bardzo dobra. Po przejściu fabuły jednak myślę o zmianie na angielski, bo wolę nazwy przedmiotów w tym języku jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 43 minuty temu, Donatello1991 napisał: A jak udzwiekowienie? Czytałem, że dubb pl wymiata. Jak wasze odczucia co do tego? To jest topowy poziom na miarę W3. Kto nie zrobi choć jednego przejścia po polsku dużo, moim zdaniem, straci. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 Gram necro, ale pytanie tyczy się wszystkich klas, u was też te bazowe skille zadają takie żenujace obrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 1 minutę temu, PanKamil napisał: Gram necro, ale pytanie tyczy się wszystkich klas, u was też te bazowe skille zadają takie żenujace obrażenia? one są od ładowania energii na te główne Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Shen napisał: one są od ładowania energii na te główne Zdaje sobie z tego sprawę, ale zastanawiam się czy to standard, że są tak żałosne. Wybuch zwłok i kościana włócznia wiadomo, że sztos. Jeszcze jedno pytanie, czy, zeby walczyć z bossami na koniec aktów czy tymi bossami świata to trzeba tworzyć jakis matchmaking czy zwyczajnie gracze z całej mapy się zbiegają i ten kto aktualnie jest na serwerze w tym samym miejscu? Preferuje grę z randomami bo nie lubie ustawiac się na dane godziny i po całym dniu jeszcze gadać do mikrofonu. Edytowane 6 czerwca 2023 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 Później będziesz miał możliwość znacząco zwiększyć obrażenia bazówki. Walka z world bossem to w skrócie znacznik na mapce z licznikiem czasu do rozpoczęcia - wszyscy udają się w tym kierunku i FIGHT! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 glupie pytanie na mapie lata jeszcze kilku innych graczy. mam jakis dungeon do ogrania, co sie stanie jak wejde tam z innym graczem? moze byc tak, ze jakis koks mi wybije potwory i w sumie polatam tam bez sensu? i drugie pytanie - co sie wyswietla innym graczom jako moja nazwa? BN id, ps id czy nazwa postaci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 1 minutę temu, Ölschmitz napisał: glupie pytanie na mapie lata jeszcze kilku innych graczy. mam jakis dungeon do ogrania, co sie stanie jak wejde tam z innym graczem? moze byc tak, ze jakis koks mi wybije potwory i w sumie polatam tam bez sensu? Żeby z kimś wejść, musicie być razem w party. Kazdy ma swoje dropy i tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 2 godziny temu, PanKamil napisał: Wczoraj dotarłem do tych "aspektów" i to zdobywa się kończąc tylko dungeony? Aspekty możesz wyciągać z legendarnych broni. Aspektów z dungeonów możesz używać wielokrotnie a tych wyciągniętych z broni tylko raz i przepadają. Ja właśnie odblowałem tier 3. Wciąga ta gra - siadasz niby na godzinkę, a tu cyk 5 godzin zleciało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 29 minut temu, Shen napisał: Żeby z kimś wejść, musicie być razem w party. Kazdy ma swoje dropy i tak. Czyli jak w tym samym dungeonie jest jakiś random spoza party to on nie zadaje obrażeń "naszym" mobom? Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 Dungony sa instancjowane. Nie spotkasz tam nikogo poza ludzmi z party Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 A to party można na szybko zmontować z randomami? W d3 pamiętam wbijałem do losowej gry i lecieliśmy głębokie szczeliny i było spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 2 minuty temu, PanKamil napisał: A to party można na szybko zmontować z randomami? W d3 pamiętam wbijałem do losowej gry i lecieliśmy głębokie szczeliny i było spoko. Można, masz opcję party na panelu kołowym jak podbijesz do kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 No wlasnie chyba nie. Dali open worlda i nalecialosci z mmo a aspekt spoleczny lezy i kwiczy bardziej niz w poprzednich tytulach. Nawet chyba czatu nie ma globalnego, albo jest to zrobione bardzo nieintuicyjnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 Dużo roboty przed nimi i mam nadziej, że przed sezonem ogarną, żeby można było dynamicznie dobierać party i zrobić dwa czy trzy dungeony z losowymi ludzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 Można, grałem tak w dniu premiery. Chwilę biliśmy z typkiem mobki obok siebie po czym on zaprosił do party (z poziomu gry nie xboxa) i zrobiliśmy kilka rzeczy razem. Szybko i intuicyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 No tylko ze to troche co innego niz znalezc wygodnie pelna ekipe na konkretny dungeon albo do robienia innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 4 minuty temu, Gregorius napisał: Można, grałem tak w dniu premiery. Chwilę biliśmy z typkiem mobki obok siebie po czym on zaprosił do party (z poziomu gry nie xboxa) i zrobiliśmy kilka rzeczy razem. Szybko i intuicyjnie. a jak jest różnica poziomów między wami to skaluje się to jakoś? Czy słabszy stoi i patrzy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi