Shen 9 636 Opublikowano 17 czerwca 2023 Opublikowano 17 czerwca 2023 1 godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: No tak jesteś ekspertem w temacie, bo analizowałeś granie piwniczaków. To ja może też wejdę do tematu Zeldy i będe rzucał opiniami z YT jak po 6 latach Nintendo stać tylko na DLC bez potrzeby rozpakowywania gry. W końcu przecież to wiodący eksperci prawda? Co za różnica czy zrobię 140 kapliczek. A Lynelom wali z dupy. Taki widze tych wszystkich piwniczaków od giry co narzekaja, ze nie ma co robić Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 czerwca 2023 Opublikowano 17 czerwca 2023 3 hours ago, easye said: A ta zdobyta sława, gdzie możemy np uzyskac +10pkt zdolności za wszytskie obszary zrobione przechodzą na inne postacie? Chodzi mi o te postępy w danym regionie. Nope, tylko oltarze. Do tego mapa jest cala zakryta i masz nie wiem, 7 chyba waypointow. Zrodlo: zrobilem nekro na 50 i mi sie nie podobalo, zmienilem na druida i wszystko trzeba bylo od nowa robic. Skipnalem kampanie oczywiscie i tak do 30-35 levelowalo sie fajnie, pozniej juz powerleveling, bo za dlugo to trwalo. Ale maja to zmienic conieco. Mapa ma byc acount wide i jeszcze tam inne rzeczy, ale renown bedzie trzeba od nowa praktycznie robic z paroma wyjatkami. Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 17 czerwca 2023 Opublikowano 17 czerwca 2023 30 minut temu, El Loco Chocko napisał: 4 godziny temu, easye napisał: A ta zdobyta sława, gdzie możemy np uzyskac +10pkt zdolności za wszytskie obszary zrobione przechodzą na inne postacie? Chodzi mi o te postępy w danym regionie. Nope, tylko oltarze. Do tego mapa jest cala zakryta i masz nie wiem, 7 chyba waypointow. Przecież dodatkowe punkty umiejętności zdobyte za sławę można wydać na innej postaci, sam to robiłem kiedy grałem główną postacią i potem wbijałem na innego ludka to czekały punkty do wydania. Tak samo ilość mikstur jest taka sama na każdej postaci. Jak ruszy sezon to raczej te punkty i mikstury nie przejdą i będzie klepanie od zera żeby mieć więcej mikstur i punktów. Zrobiłem dziś kilka lochów pieczęci, tych gdzie się ulepsza glifa. Wezwał mnie okultysta i pokazał, że mogę tworzyć u niego pieczęcie wybierając rangę 1-20 na koszmarze, 20-80 na ost. poziomie. Przeszedłem kilka pieczęci rangi 14 i bywało ciężko, loot sypał nieźle, było wyzwanie dla mojego nekro. To najlepsza aktywność dla większych leveli. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 18 czerwca 2023 Opublikowano 18 czerwca 2023 Tak, wszystko przechodzi, tymbardziej nie rozumiem konceptu zakrywania mapy dla nowej postaci... Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 18 czerwca 2023 Opublikowano 18 czerwca 2023 My bad chlopcy, zupelnie zle zrozumialem pytanie. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 18 czerwca 2023 Opublikowano 18 czerwca 2023 Jestem po 7h. Na chwilę obecną specjalnie nie śledzę statystyk bo też nie ma takiej potrzeby i chyba po prostu skupię się na rozwoju mojej wiedźmy. Jest naprawdę dobrze chociaż mam wrażenie, że fabuła w D3 była lepiej prowadzona, a tu na początku nawet nie specjalnie mnie angażuje. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 18 czerwca 2023 Opublikowano 18 czerwca 2023 9 minut temu, SnoD napisał: mam wrażenie, że fabuła w D3 była lepiej prowadzona, a tu na początku nawet nie specjalnie mnie angażuje. U mnie było odwrotnie, w d3 szybko sie znudziłem i skipowałem dialogi, tutaj śledziłem fabułe 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 18 czerwca 2023 Opublikowano 18 czerwca 2023 Moze jednak się przekonam do tych eventow 1 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 18 czerwca 2023 Opublikowano 18 czerwca 2023 No z tych skrzyn za 175 sporo leci, ale ostatnio otworzylem ich doslownie z 10 i wszystko poszlo do kowala lub do zdjecia aspektu Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 18 czerwca 2023 Opublikowano 18 czerwca 2023 Pytanie do nekromantów, chociaż też ogółem: na którym poziomie atakowaliście dungeon odblokowujący T3->T4? Teoretycznie mam 61 poziom i już mnie korci tam iść, ale to jednak 9 poziomów różnicy. Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 18 czerwca 2023 Opublikowano 18 czerwca 2023 Ja mam problemy nekroską na T3, krucha jest bidulka, coś muszę pokminić z buildem bo coś nie halo xD Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 18 czerwca 2023 Opublikowano 18 czerwca 2023 (edytowane) Cytat Pytanie do nekromantów, chociaż też ogółem: na którym poziomie atakowaliście dungeon odblokowujący T3->T4? Teoretycznie mam 61 poziom i już mnie korci tam iść, ale to jednak 9 poziomów różnicy. Byłem w tym lochu na 60 poziomie i padałem na strzała albo dwa. Idź i sprawdź jak potwory cię biją to się przekonasz. Wczoraj latałem z jakimś randomem druidem 67 lvl na lochach pieczęci ranga 20, potwory miały lvl 73 i padałem co 10 minut, a ten druid stał ciągle jak by był niezniszczalny. Miał tylko 2 poziomy więcej niż ja. Edytowane 18 czerwca 2023 przez Pure Bladestone Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 18 czerwca 2023 Opublikowano 18 czerwca 2023 No my dzisiaj atakowaliśmy, ja na 58 levelu znajomy na 62 i doszliśmy do bosa. Nie wiele zabrakło by go ubić, z 3 osoba pewnie byśmy to skończyli. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 18 czerwca 2023 Opublikowano 18 czerwca 2023 2 unikaty w godzine, szkoda, że jeden dla barba Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 18 czerwca 2023 Opublikowano 18 czerwca 2023 (edytowane) Ja poluje na Tempest Roar zeby skompletowac build na wilkolaka, ale tez nieszczegolnie sie mi powodzi Edytowane 18 czerwca 2023 przez El Loco Chocko Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 18 czerwca 2023 Opublikowano 18 czerwca 2023 97 lvl dziś wbity. Chce zdążyć wbić 100 i zabić uber lilith zanim ją znerfią Swoją drogą, już widziałem poszukiwaczy krowiego levelu. Wygląda na to, że trzeba zdobyc 3 przedmioty i wrzucic je do fontanny w Ked Bardu. Wiadomo nawet jakie przedmioty tylko nie wiadomo gdzie je znaleźć Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 19 czerwca 2023 Opublikowano 19 czerwca 2023 Mam wrażenie, że dmg zadawany przez niektórych bossów ma jakiś dziwny balans. Już przy kilku zdarzyła mi się taka sytuacja, że biłem go bez problemu + miniony przez większość czasu, aż nagle jeb i zaliczam zgon od ataku, którego nawet nie zdążyłem zauważyć Działo się to przy pełnym hp mojej postaci i bez widocznego ładowania "specjala" bossa. Wkurza to niemiłosiernie, bo autentycznie pare razy zdechłem nie wiedząc od tego, wyglądało to jak sekundowy lag albo jakiś bug. A z pozytywnych rzeczy, to zgodnie z planem po osiągnięciu 50lvl zrobiłem sobie jakiś sensowny build necro i kosi się aż miło, postać dostała drugie życie. Do tego zabawa w polowanie na aspekty pod build itd. Zadań pobocznych mam jeszcze od groma, ogólnie mapka zawalona aktywnościami. Cieszy, że te side questy często mają nieco ciekawszą historię niż w poprzednich częściach. Ostatnio jeden robiłem chyba przez 1,5h, bo miał kilka etapów i od razu przyjemniej latało się od punktu a do b czując, że ma to w ogóle jakieś znaczenie, a nie tylko idź zabij demona, bo tam jest. Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 19 czerwca 2023 Opublikowano 19 czerwca 2023 61 lvl 5120 dps 5100 pancerza 3400 życia Czy jestem gotowy już na udrękę? Gra zaczyna się dopiero tam, lecą takie itemy, że głową mała. Polecam robić każdy event, może prócz drzewa bo są potrzebne do życia zwłaszcza na udręce, koszmarne lochy i przypływy to podstawa, farmic 175 i szukać szykni. Warto też zrobić wszystko na danym regionie, bo są mega nagrody za to. Cytuj
kendzikk 118 Opublikowano 19 czerwca 2023 Opublikowano 19 czerwca 2023 https://helltides.com polecam tę mapkę na przypływy, pokazuje skrzynki i eventy. Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 19 czerwca 2023 Opublikowano 19 czerwca 2023 Ja właśnie odblokowałem udrękę swoim barbem, solo na 61lvl. Zginąłem chyba z 5 razy głównie przez te wybuchające zółte gówno. 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 19 czerwca 2023 Opublikowano 19 czerwca 2023 16 godzin temu, Szermac napisał: Ja mam problemy nekroską na T3, krucha jest bidulka, coś muszę pokminić z buildem bo coś nie halo xD Nekro to syf, żałuje, że tą klasę wybrałem. Ja przejdę tylko fabułę, a endgame zostawie sobie na sezony bo tą gównianą klasą odechciewa sie grać. 1 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 19 czerwca 2023 Opublikowano 19 czerwca 2023 ja nabilem 60 lvl i przerwa, zaraz i tak ff16 wychodzi. rozumiem, ze jak wyjdzie sezon 1 to zaczynam po prostu od nowa inna postacia i tyle? Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 19 czerwca 2023 Opublikowano 19 czerwca 2023 (edytowane) 9 minut temu, Ölschmitz napisał: ja nabilem 60 lvl i przerwa, zaraz i tak ff16 wychodzi. rozumiem, ze jak wyjdzie sezon 1 to zaczynam po prostu od nowa inna postacia i tyle? Dokładnie tak. To co póki co martwi mnie w tej grze to brak łatwego matchmakingu przed dungeonami. Choć jeszcze nie skończyłem gry, mam 39 lvl I zaczynam czwarty akt więc pewnie jeszcze nie widziałem wielu rzeczy. Edytowane 19 czerwca 2023 przez PanKamil Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi