Skocz do zawartości

DIABLO IV

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie gra nie jest jakimś objawieniem, ale przyjemnie jest pograć od czasu do czasu (oczywiście jeśli znowu nie zepsują czegoś w kolejnych patchach). Jak dodatek będzie na przecenie (co zapewne szybko nastąpi, patrząc jak prędko potaniała podstawka) to pewnie kupię. Swoją drogą ciekawe jaka cena...

Opublikowano

Z perspektywy gracza okazjonalnego spierdolone jest to, że nie da się grać postacią z Eternala w sezonach (ale rozumiem o co chodzi z tym wiecznym zaczynaniem od nowa).

Spierdolone jest też to, że skończone sidequesty nie przechodzą między postaciami (tego kompletnie nie rozumiem).

Opublikowano

Udało się pierwszy raz dobić do 100 :obama:

Spoiler

image.thumb.png.9cbdede1edc85f911c1e209cada3aa73.png

Gra się bardzo przyjemnie, build pod blue ballsy więc meta ale czułem się jak w najlepszych czasach Blade Vortexa w PoE. 

W porównaniu z poprzednim sezonem, w którym pograłem może z 30 minut to tutaj jakoś od razu lepiej weszło.

• Plusik 1
  • Dzięki 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Itemizacja lezy i kwiczy ale barb teraz na hocie to kosior - bez dziadka krytyki co chwila na poziomie 30-40 baniek a co ktorys strzal 120 wpadnie wiec raczej wszystko na strzala - lilith jak dobrze sie ulozy to to samo. A to przy slabo zooptymalizowym bildzie. Ogolnie fajnie ze teraz idzie grac czarka i barbem chociaz wiadomo ze w nowym sezonie oslabia te klasy bo teraz przeginka. Mnie trzyma farma duriela - jedynie z uberow polecial amulet ale mysle ze jeszcze chwila i cos dziabnie;)

Opublikowano
Godzinę temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

A to z tego duriela nie leci to samo z co każdego innego bossa?

Duriel ma 2% szansy na dropnięcie uber unikatu

Zrobiłem 60 runów do tej pory i dropnęły 2 amulety i Andariel. Pobiegam jeszcze bo trzeba by dropnąć shako na ten trudniejszy content w grudniu.

• Plusik 1
Opublikowano

Teraz luz minimum zawsze bedzie 1 duriel z przyplywu jak sie przycisnie to i wiecej (mam teraz +800 materialow z przyplywow i teraz focus tylko na te drzewa bo tu random plus jakos mnie nie porywa latanie po mapie (robie tylko te za dungi bo to 5 minut max i te za multika za zabicie tego minibosa na trefach).

Fakt jednak ze jest to meczace - zalozylem sobie ze po wydropieniu szako (pod inne postacie) i dziadka pod barba zmienie sobie w koncu postac na czarke lub necro i bedzie znowu fun.

Opublikowano

Pograłem trochę bo darmowy tydzień i kurczę już nie dla mnie takie coś. Interesuje mnie tylko SP ale i tak musi być ciągle online i jak uśpię Decka to oczywiście mnie rozłącza i nie dość, że wracam do checkpointa to do tego cała gra się zamyka i muszę uruchamiać i się logować na nowo. Do tego te dziesiątki prawie identycznych przedmiotów, bardzo szybko skończyło mi się miejsce w ekwipunku i stoję sortuję te wszystkie spodnie jak debil.

Sama rozgrywka jak to Diablo, wizualnie bardzo ładnie, filmiki fajne, generalnie najwyższa klasa. Ale podstawowe założenia mechaniki gry nie do przyjęcia. Odinstalowane.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No fajny ten nowy udpate,szkoda że na ta rzeź nie mogę wejść bo muszę robić jakieś kretyńskie sezonowe zadania :kekw:

Może to u dobrze,bo nie gram bulidami z neta a "swoim".

Ten najnowszy gdzie zbieramy jakieś kamienie i wymieniamy na skórki do gry,nie zachęca do grania.

Nawet tym leniwym chuyom nie chciało się dodać,nowych potworów.

Trzeba czekać na kolejny sezon :Aloy_cool1:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...