danielskii 155 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 Ale mysle ze chyba sie tam ogarna zmiany ostatnie na dobre ja daje szanse grze na razie Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 5 listopada 2023 Opublikowano 5 listopada 2023 Dla mnie gra nie jest jakimś objawieniem, ale przyjemnie jest pograć od czasu do czasu (oczywiście jeśli znowu nie zepsują czegoś w kolejnych patchach). Jak dodatek będzie na przecenie (co zapewne szybko nastąpi, patrząc jak prędko potaniała podstawka) to pewnie kupię. Swoją drogą ciekawe jaka cena... Cytuj
jimmy 1 285 Opublikowano 7 listopada 2023 Opublikowano 7 listopada 2023 Z perspektywy gracza okazjonalnego spierdolone jest to, że nie da się grać postacią z Eternala w sezonach (ale rozumiem o co chodzi z tym wiecznym zaczynaniem od nowa). Spierdolone jest też to, że skończone sidequesty nie przechodzą między postaciami (tego kompletnie nie rozumiem). Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 8 listopada 2023 Opublikowano 8 listopada 2023 Udało się pierwszy raz dobić do 100 Spoiler Gra się bardzo przyjemnie, build pod blue ballsy więc meta ale czułem się jak w najlepszych czasach Blade Vortexa w PoE. W porównaniu z poprzednim sezonem, w którym pograłem może z 30 minut to tutaj jakoś od razu lepiej weszło. 1 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 18 listopada 2023 Opublikowano 18 listopada 2023 No i wbiłem 100 w tym sezonie. Expi się elegancko ale nie ma co robić,nic nie leci,te unikaty na barbarzyńcę w większości bezsensu. Lilith bierze mnie na strzała. Itemizacja nadal leży i kwiczy Mam nadzieję że ten patch w grudniu da coś do roboty,a jak nie to słabo. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 18 listopada 2023 Opublikowano 18 listopada 2023 Itemizacja lezy i kwiczy ale barb teraz na hocie to kosior - bez dziadka krytyki co chwila na poziomie 30-40 baniek a co ktorys strzal 120 wpadnie wiec raczej wszystko na strzala - lilith jak dobrze sie ulozy to to samo. A to przy slabo zooptymalizowym bildzie. Ogolnie fajnie ze teraz idzie grac czarka i barbem chociaz wiadomo ze w nowym sezonie oslabia te klasy bo teraz przeginka. Mnie trzyma farma duriela - jedynie z uberow polecial amulet ale mysle ze jeszcze chwila i cos dziabnie;) Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 18 listopada 2023 Opublikowano 18 listopada 2023 A to z tego duriela nie leci to samo z co każdego innego bossa? Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 18 listopada 2023 Opublikowano 18 listopada 2023 Godzinę temu, KarolJanuszGejmingu napisał: A to z tego duriela nie leci to samo z co każdego innego bossa? Duriel ma 2% szansy na dropnięcie uber unikatu Zrobiłem 60 runów do tej pory i dropnęły 2 amulety i Andariel. Pobiegam jeszcze bo trzeba by dropnąć shako na ten trudniejszy content w grudniu. 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 Niestety ale farmienie tego duriela i szukanie tych skrzynek na przypływach to jakiś dramat. Kompletnie zabija to radość z grania Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 Teraz luz minimum zawsze bedzie 1 duriel z przyplywu jak sie przycisnie to i wiecej (mam teraz +800 materialow z przyplywow i teraz focus tylko na te drzewa bo tu random plus jakos mnie nie porywa latanie po mapie (robie tylko te za dungi bo to 5 minut max i te za multika za zabicie tego minibosa na trefach). Fakt jednak ze jest to meczace - zalozylem sobie ze po wydropieniu szako (pod inne postacie) i dziadka pod barba zmienie sobie w koncu postac na czarke lub necro i bedzie znowu fun. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Obecnie trwa darmowy tydzień na steam. 1 Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 22 listopada 2023 Opublikowano 22 listopada 2023 Ogólnie złapałem się ostatnio na tym, że w sumie gram tylko w Diablo. Pomimo, że do 50-60 lvl druidem czasami to męczarnia to teraz w T4 naprawdę gra się mega fajnie pod Spustoszenie. Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 22 listopada 2023 Opublikowano 22 listopada 2023 Ogólnie złapałem się ostatnio na tym, że w sumie gram tylko w Diablo. Pomimo, że do 50-60 lvl druidem czasami to męczarnia to teraz w T4 naprawdę gra się mega fajnie pod Spustoszenie. Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Pograłem trochę bo darmowy tydzień i kurczę już nie dla mnie takie coś. Interesuje mnie tylko SP ale i tak musi być ciągle online i jak uśpię Decka to oczywiście mnie rozłącza i nie dość, że wracam do checkpointa to do tego cała gra się zamyka i muszę uruchamiać i się logować na nowo. Do tego te dziesiątki prawie identycznych przedmiotów, bardzo szybko skończyło mi się miejsce w ekwipunku i stoję sortuję te wszystkie spodnie jak debil. Sama rozgrywka jak to Diablo, wizualnie bardzo ładnie, filmiki fajne, generalnie najwyższa klasa. Ale podstawowe założenia mechaniki gry nie do przyjęcia. Odinstalowane. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 W koncu wpadl pradziad i selig:) wszystko w jednej rocie z randomami:) teraz tylko szako/andariel i mozna zmienic postac Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Ja właśnie dobiłem 82lvl Druidem pod Spustoszenie i kurczę bardzo ciężko mi wydropic itemy, by doszlifować build. Ciągle jakieś beznadzieję rolle są, a leci tego gruzu w cholerę. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 No fajny ten nowy udpate,szkoda że na ta rzeź nie mogę wejść bo muszę robić jakieś kretyńskie sezonowe zadania Może to u dobrze,bo nie gram bulidami z neta a "swoim". Ten najnowszy gdzie zbieramy jakieś kamienie i wymieniamy na skórki do gry,nie zachęca do grania. Nawet tym leniwym chuyom nie chciało się dodać,nowych potworów. Trzeba czekać na kolejny sezon Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 Świąteczny event jest daremny. Trzeba dużo grindować, a zagęszczenie potworów jest małe. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 20 grudnia 2023 Opublikowano 20 grudnia 2023 Za darmo, do odbioru w sklepie w grze. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Opłacając GP to raczej już jue ma sensu gry kupować, bo pewnie zaraz wpadnie do GP? Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Na początku nie zobaczylem konta ktore to wrzucilo i serio myślałem, że to jakis teaser PoE2 xd Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Dostajemy mechanicznego zwierzaka i on ma różne moce. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Wygląda spoko, planowałem wrócić właśnie na nowy sezon Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi