Skocz do zawartości

DIABLO IV

ornit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
On 9/16/2024 at 2:56 PM, Shen said:

Poki to kosmetyka która nie daje przewagi w grze to jebac i tak.

No nie do końca,lvl 1 z sklepu wygląda jak ultra kox.

Ja na max lvl bez wydawania ani złotówki nadal wyglądam jak menel w tej grze:kekw:

Kompletnie to zabija immersję ale Blizzard akurat ma w dupie 

Opublikowano
32 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):

No nie do końca,lvl 1 z sklepu wygląda jak ultra kox.

Ja na max lvl bez wydawania ani złotówki nadal wyglądam jak menel w tej grze

Kompletnie to zabija immersję ale Blizzard akurat ma w dupie 

Jaka klasa? Ja grałem tylko druidem i necro, druid faktycznie jak gruby menel, ale necro miał fajne szmaty.

Opublikowano

Hej wszystkim!

Wróciłem do gry prawie po roku, dla relaksu.

Ale..

Chciałem ulepszyć swoje eq u kowala, ale mam ten znaczek na szaro zamalowane i nie wiem jak to odblokować.

mam 39lvl :pinch:

Opublikowano
W dniu 26.09.2024 o 20:46, Daffy napisał(a):

Skończyć musisz Pit1, Pity odblokowujesz jak skończysz Podziemia Koszmarów minimum na 46lv

Jeśli rozumiem, muszę skończyć kampanię, by mieć rangę świata III i wtedy ogarnę podziemia koszmarów? Tyle się naczytałem na Internecie, że głowa mała :wallbash:

Opublikowano

Tak, a do pitow musisz mieć range świata IV. A od 8 października wszystko przebudują łącznie z poziomami trudności więc albo teraz to olej albo przyspiesz granie 

• Plusik 1
Opublikowano
W dniu 28.09.2024 o 10:28, Sedrak napisał(a):

@Daffya wiesz co stracą gracze, którzy nie kupią DLC?

Nowa zawartość gry podstawowej – dostępna dla wszystkich graczy:

nowy maksymalny poziom: 60*,

nowy system poziomów trudności,

nowy maksymalny poziom mistrzostwa: 300,

zmiany systemu mistrzostwa,

przebudowa jakości przedmiotów,

2 nowe miejsca na postacie,

nowe umiejętności klasowe i pasywne dla każdej klasy,

nowa funkcja wyszukiwarki drużyny,

nowa zawartość sezonowa,

nowe nagrody sezonowe (postępy sezonowe, karnet bojowy, tablica reputacji)

Vessel of Hatred – zawartość dostępna dla posiadaczy dodatku:

region Nahantu, w tym podziemia, twierdze, zadania poboczne, nowe wydarzenia legionowe oraz rodziny potworów z Nahantu**,

klasa spirytysty,

kampania Vessel of Hatred,

sława regionu Nahantu,

runiczne słowa,

Mroczna Cytadela,

najemnicy,

Podmiasto Kurast,

wymiana zasobów z dodatku Vessel of Hatred.

• Plusik 1
Opublikowano

Chwalą zmiany, szczególnie nowe poziomy trudności są zrobione rozsądnie i przechodząc kampanie można sobie wreszcie narzucić wyzwanie. Spiritborn jest niby totalnie przegięty i obecnie jak ktoś chce się bawić konkretnie w nadchodzącym sezonie to wręcz nie ma alternatywy bo jest tak OP. Cytadela niby świetna ale kontrowersyjna bo to po prostu raidy z MMO czyli aktywność mocno różna od klasycznych w tym gatunku. Sezon 6 sam w sobie będzie mieć też mechanikę - wielkie kroczące stwory z portalem na plecach, które jak pokonamy to zdobywamy możliwość wejścia do tego portalu. Słowa runiczne rozczarowują i już niektórzy wręcz są pewni że przyjdą kiedyś tam w przyszłości solidny rework. Najemnicy spoko ale sama ich mechanika i rozwój zbyt prostacki. Kampania VoH świetna, dość długa i co było do przewidzenia kończy się cliffhangerem czyli pewnie za rok cd.

Opublikowano
Godzinę temu, Faka napisał(a):

Lol, to się tego nie spodziewałem, że dodatek mocno dowiezie. No, nic, trzeba czekać na premierę PRZECENĘ i robić sezon. Będzie NAPIERDALANE.

Kurcze, żałuję że mam D4 na b.net. Gdybym wiedział, że wyląduje na steamie to bym się wstrzymał. Ten sklep nie ma nawet cen w PLN, a promki są dwa razy w roku :nosacz:

Opublikowano

Wydają dodatek a różnorodność buildów nadal będzie zależeć tylko i wyłącznie od tego które numerki zboostują a które z zmniejszą.

W D4 jest zbyt mało skilli i zbyt mało interakcji między skillami. 6 sezon a postaciami gra się tak samo jak w S1. Zero miejsca na kreatywność, nuda.

I jeszcze to zmuszanie do grania z randomami na raidach :ragus:

Ja to jednak odpuszcze.

• beka z typa 1
  • This 1
Opublikowano

Panowie jak to jest w Diablo IV z tymi sezonami? Wszystkie nowości z obecnego sezonu przejdą do trybu wiecznego z premierą 6 sezonu? Trochę lipa że aby ograć zawartość 6 sezonu na premiere dodatku muszę robić kolejną taką samą postać(wszystkie klasy już ograne) lub grać nową klasą.

Opublikowano
W dniu 5.10.2024 o 11:22, Shankor napisał(a):

Kurcze, żałuję że mam D4 na b.net. Gdybym wiedział, że wyląduje na steamie to bym się wstrzymał. Ten sklep nie ma nawet cen w PLN, a promki są dwa razy w roku :nosacz:

Jest promka na Steam teraz, ja myślę właśnie o migracji, bo ten Battlenet zawsze wkurwia z tymi cenami w Euro.