Daffy 10 530 Opublikowano wczoraj o 07:39 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:39 16 godzin temu, Matifcb napisał(a): Odpowie ktoś na mój post z koloru 20 października, jak to jest że jak wszedł dodatek to mój sprzęt stracił na wartości? Wszystkie przedmioty podpisane jako relikt i taka ikonka czaszki, bardzo to nagle osłabiło moja postać Relikty to przedmioty które zdobyłeś przed patchem zmieniającym balans gry, czyli pewnie tak jak piszesz są osłabione względem tego co aktualnie da się wydropić Poziomy trudności też zmienili patchem więc jeśli teraz masz trudno to z automatu wrzuciło cię w taki na którym obecnie twoja postać jest za słaba, zmień poziom trudności na łatwiejszy przy monumencie i jak ogarniesz ekwipunek i podlevelujesz to przełącz na trudniejszy po prostu Liczbami też się nie przejmuj, bo to też przebudowali np limit pancerza wynosił wcześniej 9000, teraz to samo jest za 1000. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi