kristoff_mk 54 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 witam mam problem z xbox one x, pewnego dnia po skończeniu partii w halo ekran zaczął mocno uciekać w prawą stronę (w dashboardzie). na początku myślałem że to problem pada, ale po zmianie pada problem nadal jest. jak jakimś cudem uda się odpalić jakąś grę to też jest git. reset nie pomaga. ustawień fabrycznych nie mogę przywrócić bo przez wariującego pada nie mogę wejść w odpowiednią zakładkę ustawień ktokolwiek się czymś takim spotkał? wiadomo co jest przyczyną? ewentualnie co z tym cholerstwem zrobić? będę wdzięczny za pomoc Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 (edytowane) W dashboardzie długo trzymaj przycisk zasilania na panelu konsoli aż do wyłączenia (soft reset) Ogólnie wygląda jak by RB się zaciął ale na drugim masz to samo. Co się dzieje jak uruchomisz konsolę bez podłączonego pada? Edytowane 3 listopada 2019 przez maciekww28 1 Cytuj
kristoff_mk 54 Opublikowano 3 listopada 2019 Autor Opublikowano 3 listopada 2019 ech, wydawało mi się że na drugim mam ten sam efekt bo zapomniałem wyłączyć pierwszego oczywiście w pierwszym padzie zaciął się się RB i stąd ten efekt. dzięki za pomoc, wiszę Ci piwko 1 6 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 listopada 2019 Opublikowano 4 listopada 2019 a śmieją się z baby, która zamknęła się w samochodzie i dzwoni po policję xD 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi