Skocz do zawartości

Warcraft 3 Reforged

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 5,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.eurogamer.pl/articles/2020-01-29-downgrade-warcraft-3-reforged-porownanie-gry-z-prezentacja-z-2018-roku  

Opublikowano

Zagrałem kilka meczy, udało się ukończyć jeden, gra crashuje i optymalizacja woła o pomste do nieba, nie wiem jak blizzard chce to w takim stanie do konca roku wydać.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 5.11.2019 o 20:23, Ukukuki napisał:

Jak tego nie zepsują to obowiązkowo na premierę. Jeden z moich ulubionych RTSów. 

No to chyba... zepsuli :P

Opublikowano

Przykro się patrzy jak jedna z najukochanszych firm tak się szmaci. Kotick ty (pipi)o (pipi)ana, oby to activision zdechlo

Opublikowano

Jako że za bardzo nie śledziłem losów powstawania gry to nawet nie miałem pojęcia że cut scenki miały być zrobione jak w trailerze. Osobiście jedynie zawiedziony jestem kompletnym brakiem gier rankingowych bo sama gra mi się podoba i chętnie skończe w najbliższym czasie . No i styl graficzny nie podoba mi się że tak mocno odbiega od WoW-a bo jednak liczyłem że polecą w podobnej stylistyce.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

W skrócie, koleś robi animacje na podstawie kampanii w3, używa dźwięków i aktorów z gry. Przyznam, że wychodzi mu to naprawdę dobrze.

Niestety czasowo szału nie ma i całą kampanię to może zrobi za 10 lat smile.gif

Epizodów jest 13, to u góry to 1-10