Skocz do zawartości

Ankieta do ankiety GOTY 2019

Hum

W jaki sposób głosujemy na GOTY 2019?  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jaki sposób głosujemy na GOTY 2019?

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 12.11.2019 o 21:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Square napisał:

No jak dla mnie niech powisi tydzień.

Dobrze po prostu o tym wspomnieć (np. w pierwszym poście) żeby nie było jęków jak co roku: a bo ja nie wiedziałem, nie zdążyłem, a ja chciałem jutro itp.

Opublikowano

Ustawię zamknięcie na za tydzień, jak będzie spora przewaga to będzie wiadomo, jak zbliżone wyniki to można wydłużyć głosowanie.

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

czy również w innych kategoriach?

A jakie kategorie masz na myśli? Ja bym się ograniczył do podstawowych czyli GOTY, najlepsze DLC, największe rozczarowanie, co jeszcze byście chcieli?

Gość Orzeszek
Opublikowano

Na chvj sie rozdrabniac?
goty

indyk

kasztan

Opublikowano
28 minut temu, Orzeszek napisał:

Na chvj sie rozdrabniac?
goty

indyk

kasztan

Rozdzielenie goty i indykow to dobra sprawa bo mimo wszystko glupio zestawiac wielkie gry z indykami tak jak Celeste w tamtym roku.

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

na upartego mozna tez wywalić kasztana, no bo chyba bezdyskusyjnie w tym roku anthem i cyrki z nim związane to oczywista oczywistość.

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano
20 minut temu, Orzeszek napisał:

na upartego mozna tez wywalić kasztana, no bo chyba bezdyskusyjnie w tym roku anthem i cyrki z nim związane to oczywista oczywistość.

Dziwnie piszesz Fallout 76.

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Orzeszek napisał:

left alive miało coś jeszcze sobą reprezentować, a anthem to gra od EA co każdy raczej brał pod uwagę, że sobie ryj rozwali

Edytowane przez oFi
Opublikowano
7 godzin temu, ASX napisał:

jeszcze najlepszy remake/remaster bym dorzucił i starczy.

im mniej kategorii tym lepiej imo

Dlatego właśnie proponowana przez Ciebie kategoria jest bez sensu, choć w sumie oprócz tych, co wymienił Square to przecież niedawno wyszedł ten czteropak eRPeGów - Baldury, Icewind Dale itp.
Zresztą dla takiego Mevka to przecież remake będzie GOTY w tym roku :)

5 godzin temu, Orzeszek napisał:

Akurat Anthem obecnie to całkiem spoko szpil, ale o kategorii "rozczarowań" jak najbardziej można go wrzucić, choć w sumie jak na 18 miesięcy developingu to i tak niezłą gierkę zrobili :reggie:

Sam nie wiem, czy posty, czy ankieta, bo w zeszłym roku pozycje na niej były z d#py, ale jak w tym roku ktoś tego dopilnuje, to chyba jestem za ankietą - oczywiście publiczną, do wglądu :)

Opublikowano

Coś czuję że największym kasztanem tego roku będzie głosowanie na GOTY 2019 na FPE. 

Opublikowano (edytowane)

No ale kogo to w sumie obchodzi, przeciez to tylko ciekawostka. Po co tak przeżywać. Kazdy wpisuje w komentach top3 , trzech niezaleznych pacanow z komisji wyborczej z dzialu sony,mocrosoft,nintendo liczy glosy. Oglaszamy wynik i zapominamy

Edytowane przez kanabis
  • Minusik 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...