Fanek 669 Opublikowano 31 maja 2020 Opublikowano 31 maja 2020 Defending Jacob oglądał ktoś? z Kapitanem Ameryka https://www.imdb.com/title/tt2304589/ Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 9 czerwca 2020 Opublikowano 9 czerwca 2020 W dniu 31.05.2020 o 22:46, Fanek napisał: Defending Jacob oglądał ktoś? z Kapitanem Ameryka https://www.imdb.com/title/tt2304589/ Ogladam, bardzo fajne polecam. Obsada to w ogole sztos bo i Evans, i Dockery, mlodzi tez spoko ale prawdziwe ciareczki sa jak ten pan wchodzi na ekran Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 9 czerwca 2020 Autor Opublikowano 9 czerwca 2020 Az obejrze a jakos mnie tematyka nie interesuje. Chcialem obejrzec dokument o Beastie Boys ale jakos nie moge sie zmotywowac, jest dobry? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 10 czerwca 2020 Opublikowano 10 czerwca 2020 Wczoraj skończyłem Jacoba, good shit można śmiało polecić, +8/10 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 26 września 2020 Opublikowano 26 września 2020 Ted Lasso polecam fajna i ciepła komedia. Bałem się bo założenia serialu wręcz wybitnie głupie ale cholera ładnie mi wszedł W skrócie trener futbolu amerykańskiego przenosi się do UK aby trenować drużynę piłki nożnej i to z najwyższego szczebla. Szalenie głupie tak ale cholernie wciąga i powoduje że mamy wiele gagów ze zderzeniem kultur. Sama konferencja na start w pierwszym odcinku. Nowy trener z usa dziwi się że w piłce nożnej są remisy a jedyny piłkarz jakiego zna to Ronaldo i "ten od podkręcania" Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 września 2020 Opublikowano 26 września 2020 Ale w futbolu amerykańskim też są remisy, więc co go tak zdziwiło? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 26 września 2020 Opublikowano 26 września 2020 3 godziny temu, Rozi napisał: Ale w futbolu amerykańskim też są remisy, więc co go tak zdziwiło? W przypadku remisu jest dogrywka (w NFL) a w piłce nożnej nie ma czegoś takiego (w lidze nie mówię o pucharach). Dowcip polegał na tym że koleś tego nie kumał. Czemu ktoś chciałby zostawić spotkanie nierozstrzygnięte. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 września 2020 Opublikowano 27 września 2020 No ale w NFL ten remis może zostać utrzymany, co zdarzało się wielokrotnie w historii. W polskich niższych rozgrywkach też są ligi, gdzie nie ma remisów, tylko gramy karne. W ogóle trener z USA, co on hokeja nie oglądał? W NHL przez bardzo długi czas były remisy, bez grania dogrywek. Głupie. Cytuj
Aleks 515 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 1. Jeśli chodzi o jakość obrazu, to Apple TV numer 1? 2. Można gdzieś przejrzeć zawartość z wyszczególnieniem napisów i dubbingu w PL? Cytuj
Moldar 2 267 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 Na drugie nie wiem, ale na pierwsze po prostu TAK 1 Cytuj
gregorij 43 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Appka apple tv jest już na xboxach (one i next gen). Jakość streamu top. Teheran po pierwszym odcinku zapowiada się obiecująco Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Jutro ma byc na PS4 i 5. Tez slyszalem o Teheranie duzo dobrego. Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Opublikowano 11 listopada 2020 W Tehranie jest więcej akcji i intrygi czy dramatu? Widziałem trailer i zapowiada nie ciekawie a nie lubie dramatów Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 For All Mankind S2 startuje 19 lutego Cytuj
Moldar 2 267 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Spoko, choć za dużo głupot i sci fi w serial wjeżdża czasem.Czekam mocno na Foundation, oby nie kazali długo czekać. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 tez czekam, ogólnie jestem pozytywnie zaskoczony produkcjami Apple oby tak dalej Cytuj
Aleks 515 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 Wcześniej korzystałem z Netflixa - wśród kilku perełek, pełno chłamu. HBO Go - nieporozumienie jeśli chodzi o kwestie techniczne. W Apple TV nie ma wiele tych seriali, ale mam wrażenie, że nie schodzą one poniżej przyzwoitego poziomu. Jedynie See mnie trochę rozczarowało - głównie zakończeniem. Tak poza tym bardzo dobre: Defending Jacob - cenię, że to kompletna, zamknięta historia. Świetnie przedstawiony dramat rodzinny. The Morning Show - #metoo - oj nieee... Bałem się swojego rodzaju manifestu ,ukrzyżowania sprawców i ferowania wyroków. Ale ostatecznie uważam, że wyszło bardzo dobrze. Ted Lasso - 'lekki', zabawny, przyjemny serial. 1 Cytuj
Aleks 515 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Nie wiem co to Apple? Ale drugi raz dostaje jakiś kredyt miesięczny w wysokości 24,99 zł. Mogę za to kupić, wypożyczyć film lub opłacić abonament. Doładowałem konto kartą zdrapka (50 zł) na przełomie października-listopada. Pierwszy kredyt listopad - styczeń, teraz do końca czerwca. Cytuj
Moldar 2 267 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Nie opłacasz czasem apple one? Dostałem dzisiaj maila, że ze apple tv+ będę otrzymywać te 25 zł do końca czerwca, a wykupiłem apple one ostatnio. Cytuj
Aleks 515 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Nie, nic nie opłacam. Raz doładowałem konto za 50 zł. Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 30 stycznia 2021 Autor Opublikowano 30 stycznia 2021 (edytowane) Sprawdzilem stronke z ocenami Rotten Tomatoes 21 najlepszych filmow i seriali na Apple + no i teraz mam beke, na 21 filmow i seriali ktore tam byly najnizsza ocena to 73% a najwyzsza 100% Mozna zaufac RT czy to jakas beka? Bo jak nie to wychodzi na to ze mozna obejrzec na co ma sie ochote wiedzac ze to bedzie dobry seans https://editorial.rottentomatoes.com/guide/apple-tv-plus-shows-and-movies-ranked/ Edytowane 30 stycznia 2021 przez Sven Froost Cytuj
Aleks 515 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Z mojej perspektywy oceny na tego typu serwisach są często zawyżone. Dwa każdy ma inny gust, upodobania. Już to wspominałem, ale jakościowo Apple TV na razie mnie nie rozczarowało. Na pewno mogę polecić Defending Jacob, The Morning Show i Ted Lasso. Trochę słabszy See, głównie przez zakończenie. Teraz oglądam Losing Alice i po 4 odcinkach jest średnio. Ale ma coś przyciągającego ten serial. To produkcja izraelska. Obejrzałem jeszcze jakiś film i 2-3 dokumenty. Wszystko na wysokim poziomie technicznym, nie widać cięć, które często są w produkcjach innych. I Apple TV jako jedyny ma zapowiedziany serial na, który czekam: Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Również jestem pozytywnie zaskoczony Apple TV+, bardzo spoko produkcje oraz filmy Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 30 stycznia 2021 Autor Opublikowano 30 stycznia 2021 Bedzie nastepny sezon See, jest opozniony przez pandemie a ja sam mocno czekam na drugi sezon The Morning Show glownie ze wzgledu zeby zobaczyc: Spoiler Jak sobie poradzi Mitch w wiezieniu W drugim sezonie podobno ma byc uwzgledniona pandemia albo sama sytuacja z Covidem u nich. Poza tym Apple wydalo z tego co czytalem 40 milionow $ za to zeby film Cherry byl u nich okolo 2 tygodni przed premiera kinowa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi