Skocz do zawartości

Apple TV +

Sven Froost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry okres się szykuję. Do końca roku kilka naprawdę dobrze zapowiadających się seriali. Teraz Ted Lasso. Dalej na szczycie mojego zainteresowanie - drugi sezon The Morning Show, Foundation i nie wspominany tu Invasion. 

Opublikowano

Home before Dark ostatnio skończyłem tzn nadrobiłem 2 sezony i czekam na dwa ostatnie odcinki które wychodzą co piątek.

Trudny próg wejścia bo mała dziewczynka rozwiązuje sprawe modredrstwa, ale później robi się lekkie Stranger things, można włączyć :whistling:

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wedlug mnie czym pozniej tym lepiej przez rosnaca oferte filmow i seriali jak nie chcesz wykupywac abonamentu. Co do polecenia czegos konkretnego to wiekszosc osob polecala to co ogladala przez jakosc prawie wszystkiego co tam jest

Opublikowano

Na Apple TV jest dosyć mało rzeczy, ale każda ich produkcja, którą obejrzałem bardzo mi podeszła! 

Obejrzane mam póki co: 

The Morning Show S1 - 8/10

Mythic Quest S1 - 7+/10

Ted Lasso S1 - 9/10 

Defending Jacob - 9/10

Teraz oglądam drugi sezon Ted Lasso i pierwszy Truth Be Told i oba też są całkiem spoko, chociaż w Tedzie widzę lekki spadek formy 

Jeśli inne ich seriale trzymają podobny poziom to jakościowo niszczą wszystkie inne VOD

Opublikowano
57 minut temu, Masorz napisał:

Zapraszam do HBO GO.

Jak dla mnie to jeśli chodzi o produkcje własne Apple > HBO > Disney > Amazon >> Netflix. Do tego HBO GO ma najgorszą jakość obrazu ze wszystkich wymienionych 

Opublikowano

Dla mnie sztos jeśli chodzi o jakość produkcji to HBO GO, klasa firma. Do tego te ich stare seriale, co rusz odkrywam jakiś sztos. Za to jeśli chodzi o samą jakość aplikacji to są kurde ostatni xD Mam nadzieje ,że z maxem to się zmieni. 

Opublikowano
17 godzin temu, funditto napisał:

Na Apple TV jest dosyć mało rzeczy, ale każda ich produkcja, którą obejrzałem bardzo mi podeszła! 

Obejrzane mam póki co: 

The Morning Show S1 - 8/10

Mythic Quest S1 - 7+/10

Ted Lasso S1 - 9/10 

Defending Jacob - 9/10

Polecam jeszcze For All Mankind - jak ktoś lubi takie klimaty to spokojnie 9/10 :lapka:

Opublikowano (edytowane)

To jak wygląda CGI w Fundacji przechodzi moje wyobrażenie o efektach w serialach sci-fi. Chyba najlepsze efekty w historii tego gatunku i poziom wysokobudżetowego filmu. Fabuła to wiadomo, że będzie bardzo dobra ze względu na materiał źródłowy.

Edytowane przez Kymel
Opublikowano (edytowane)

@Moldar

Dwa odcinki? Apple TV z reguły udostępnia jeden co piątek. Gdzie np. taki Netflix wrzuca cały sezon. Dwa inne podejścia do tematu. 

Byłem/jestem nagrzany na tą Fundację, ale właśnie skończył mi się dostęp i chyba z ponowną opłatą poczekam jak wpadnie cały sezon. 

Edytowane przez Aleks