Skocz do zawartości

Apple TV +

Sven Froost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry okres się szykuję. Do końca roku kilka naprawdę dobrze zapowiadających się seriali. Teraz Ted Lasso. Dalej na szczycie mojego zainteresowanie - drugi sezon The Morning Show, Foundation i nie wspominany tu Invasion. 

Opublikowano

Home before Dark ostatnio skończyłem tzn nadrobiłem 2 sezony i czekam na dwa ostatnie odcinki które wychodzą co piątek.

Trudny próg wejścia bo mała dziewczynka rozwiązuje sprawe modredrstwa, ale później robi się lekkie Stranger things, można włączyć :whistling:

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na Apple TV jest dosyć mało rzeczy, ale każda ich produkcja, którą obejrzałem bardzo mi podeszła! 

Obejrzane mam póki co: 

The Morning Show S1 - 8/10

Mythic Quest S1 - 7+/10

Ted Lasso S1 - 9/10 

Defending Jacob - 9/10

Teraz oglądam drugi sezon Ted Lasso i pierwszy Truth Be Told i oba też są całkiem spoko, chociaż w Tedzie widzę lekki spadek formy 

Jeśli inne ich seriale trzymają podobny poziom to jakościowo niszczą wszystkie inne VOD

Opublikowano
57 minut temu, Masorz napisał:

Zapraszam do HBO GO.

Jak dla mnie to jeśli chodzi o produkcje własne Apple > HBO > Disney > Amazon >> Netflix. Do tego HBO GO ma najgorszą jakość obrazu ze wszystkich wymienionych 

Opublikowano

Dla mnie sztos jeśli chodzi o jakość produkcji to HBO GO, klasa firma. Do tego te ich stare seriale, co rusz odkrywam jakiś sztos. Za to jeśli chodzi o samą jakość aplikacji to są kurde ostatni xD Mam nadzieje ,że z maxem to się zmieni. 

Opublikowano
17 godzin temu, funditto napisał:

Na Apple TV jest dosyć mało rzeczy, ale każda ich produkcja, którą obejrzałem bardzo mi podeszła! 

Obejrzane mam póki co: 

The Morning Show S1 - 8/10

Mythic Quest S1 - 7+/10

Ted Lasso S1 - 9/10 

Defending Jacob - 9/10

Polecam jeszcze For All Mankind - jak ktoś lubi takie klimaty to spokojnie 9/10 :lapka:

Opublikowano (edytowane)

To jak wygląda CGI w Fundacji przechodzi moje wyobrażenie o efektach w serialach sci-fi. Chyba najlepsze efekty w historii tego gatunku i poziom wysokobudżetowego filmu. Fabuła to wiadomo, że będzie bardzo dobra ze względu na materiał źródłowy.

Edytowane przez Kymel
Opublikowano (edytowane)

@Moldar

Dwa odcinki? Apple TV z reguły udostępnia jeden co piątek. Gdzie np. taki Netflix wrzuca cały sezon. Dwa inne podejścia do tematu. 

Byłem/jestem nagrzany na tą Fundację, ale właśnie skończył mi się dostęp i chyba z ponowną opłatą poczekam jak wpadnie cały sezon. 

Edytowane przez Aleks