Skocz do zawartości

Apple TV +

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 298,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zajawka 2 sezonu Severance - premiera 17 stycznia 2025. Szkoda, że tak długo jeszcze trzeba czekać, liczyłem że będzie jeszcze w tym roku.    

• Jestem mocno zaintrygowany, trailer mnie kupił.

Opublikowano
  • Autor

To samo bylo z The Morning Show, na poczatku byly gorsze oceny niz obecnie i na poczatku tez bylo troche mieszanych opinii. Tak wogole to drugi sezon jest naprawde spoko jak narazie a obejrzalem 10 odcinkow :D 

Opublikowano

Panowie, do kiedy jest to promo na 6 miesiący na playstation, żeby to sobie kliknąć?

No i drugie pytanie, domyślam się że jak kliknę na konsoli i zacznę te 6 miesięcy, to potem mogę spokojnie korzystać z apki na telefonie czy TV?

Opublikowano
14 godzin temu, Patricko napisał:

No i drugie pytanie, domyślam się że jak kliknę na konsoli i zacznę te 6 miesięcy, to potem mogę spokojnie korzystać z apki na telefonie czy TV?

Tak

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

For All Mankind - dobre, kończę właśnie pierwszy sezon. Serial skręca w takie strony że nie spodziewałem się. Oczekiwałem zwykłego "baby najlepsze, a w kosmosie to już w ogóle", i się pozytywnie zaskoczyłem.

Opublikowano

ehh netflix wyrobił mi barierę na takie sprawy i tylko netflixowe produkcje są w stanie ja przebić, ilość tego w tym serialu nie jest przesadzona i wjebana jakby na siłę. Nie pamiętam nawet kto tam był lgbt, edit. już sobie przypomniałem, nie no w porównaniu z neflixowym skrajnym lewactwem to nie ma co nawet wspominać bo jest to w sumie mocno z boku.

Spoiler

kurwa króla Adamczyka nie poznałem na początku dopiero jak napisy wleciały XD w trzecim ma mieć jeszcze większą rolę

Większy cringe miałm w See przy

Spoiler

masturbującej się na głos królowej ślepców i jak strugała wafla nastolatkowi 535601008089497640.gif?size=44

Opublikowano

A oglądałeś Physical?

Tzn nawet nie chodzi o to że mnie to drażni czy tam przeszkadza tylko momentami taki z dupy wątek przerywał świetne momenty. 

Opublikowano

nie, póki co z appleTV tylko For all mankind, See, Fundacja i Finch wleciał no i jestem w trakcie Inwazji ale póki co mnie nie przekonuje.

Opublikowano
W dniu 12.10.2021 o 13:26, Sven Froost napisał:

Drugi sezon Morning Show trzyma poziom, jest na wieksza skale, duzo sie dzieje i prawie kazdemu w programie odbila palma xD

Świetny serial. Poziomem zbliżający się do Sukcesji.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dużo filmów jest obecnie do kupna na promocji do 20 zł gdyby ktoś był zainteresowany.

Opublikowano

głownie filmy od WB, Paramount i Sony są w 4k. Disneye głównie w HD. Teraz widze e wszystkie czesci Die Hard są w 4k za te przysłowiowe 20 zika

Opublikowano

Z nowszych w promocji są Jojo Rabbit, 1917, Dżentelmeni, Na Noże. Za każdy dałem chyba po 24zł 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z moim apple id mogę się logować na każdym urządzeniu? Czy jest jakaś ograniczona ilość? 

Bo chciałem tacie dać passy na wieczór co by sobie mógł Diune obejrzeć