Il Brutto 1 624 Opublikowano 11 września 2022 Opublikowano 11 września 2022 Skonczylem dzisiaj ogladac Black Bird. Apple jak zwykle trzyma dobry poziom, nie spodziewalem sie ze to prawdziwa historia. W odbiorze przeszkadzal mi tylko glowny bohater ktory wygladal jak chodzaca reklama metanabolu, z kolei grubas swietny. Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 1 października 2022 Opublikowano 1 października 2022 14 października ma się ukazać serial na podstawie książki Shantaram. https://tv.apple.com/pl/show/umc.cmc.atxsrive40xli3zh3uxjimut?ign-itscg=10200&ign-itsct=SHA_EM Mam ją w audiobooku, przesłuchałem kilka razy i tym razem chętnie obejrzę. Książka jest bardzo długa, wielowątkowa a scenariusz wystarczyłby na nakręcenie kilku filmów albo zrobienie kilku gier. Akcja rozgrywa się głównie w Indiach, w Bombaju bodajże, a bohaterem jest zbieg z australijskiego więzienia. Polecam w ciemno. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 21 października 2022 Opublikowano 21 października 2022 Shantaram ktoś ogląda? Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 21 października 2022 Opublikowano 21 października 2022 36 minut temu, sprite napisał: Shantaram ktoś ogląda? Tak. Spoko jednak bardzo szybko poszło w popchnięciu fabuły do przodu. Dopiero trzeci odcinek, a już poznał Karibaya, ma jakąś relację z tą laską. Wydaje mi się, że jeszcze sporo się działo po drodze a co nie zostało pokazane. Chyba, że coś pomieszałem. Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 21 października 2022 Opublikowano 21 października 2022 Dzisiaj wleciał II sezon Acapulco, który gorąco polecam, dla mnie serial ma taki sam vibe jak Ted Lasso. Zdecydowanie zasługuje na uwagę, ciepła i sympatyczna komedyja. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 Sporo wołają. Ja mam te 6 miesięcy free z PlayStation i raczej nie będę przedłużał, ale te ich produkcję trzymają bardzo wysoki poziom. Cytuj
messer88 6 478 Opublikowano 25 października 2022 Opublikowano 25 października 2022 Skończy się darmowy to będę brał tylko jak pojawi się coś ciekawego i będzie już w całości. Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 25 października 2022 Opublikowano 25 października 2022 14 godzin temu, Square napisał: Sporo wołają. Ja mam te 6 miesięcy free z PlayStation i raczej nie będę przedłużał, ale te ich produkcję trzymają bardzo wysoki poziom. Za Apple TV+ sporo, ale już Apple One "Dla Ciebie" (TV+, Music, Arcade) za 34,99 zł jest nadal opłacalne Obecnie oglądam See i całkiem wciągający serial, w połowie pierwszego sezonu jakieś dziwne akcje odchodzą. Taki trochę klimat Horizona z PS Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 października 2022 Opublikowano 25 października 2022 SEE na razie widziałem pierwszy ep tylko, darmowe mam do stycznia to powinienem obejrzeć do tego czasu. Potem kiedyś się tam weźmie na miesiąc jak będą nowe sezony Teda Lasso i Rozdzielenia. Cytuj
messer88 6 478 Opublikowano 25 października 2022 Opublikowano 25 października 2022 Ostatnio zacząłem 3 sezon See no i tak średnio bym powiedział. Opcja One fajna, jakby się człowiek przesiadł ze Spotify jednak zdecydowanie bardziej mi odpowiada od jabłkowego music. Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 25 października 2022 Opublikowano 25 października 2022 A krążyły opinie, że podobno 3 sezon lepszy od pierwszego Ja korzystam z obydwóch: jak mi Spotify średnio dopasuje listę, to używam Apple Music i odwrotnie. No i w Apple Music masz lepszą jakość muzyki np. losless niż w darmowym Spotify. Hehe, ale i tak wolę Spotify (darmowe), bo mi lepiej dopasowuje playlisty jak na razie i sponsoruje Barcelonę Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 25 października 2022 Opublikowano 25 października 2022 Ten pakiet One w wersji rodzina można sobie dzielić nie mieszkając ze sobą? W tych "arcade" są jakieś ciekawe gierki czy same popierdółki? Do muzyki mam darmowego Spotifaya, a ostatnio odkryłem, że dobrze sprawdza się youtube Music. Mam z rodziną abonament na podstawowego YT, a muzyka tam jest w pakiecie. Całkiem spoko jak na moje wymagania. Cytuj
Bowser 116 Opublikowano 25 października 2022 Opublikowano 25 października 2022 (edytowane) 5 minut temu, Elitesse napisał: Ten pakiet One w wersji rodzina można sobie dzielić nie mieszkając ze sobą? W tych "arcade" są jakieś ciekawe gierki czy same popierdółki? Można, kwestia dodania użytkowników do rodziny po AppleID. Gry jak to gry na telefon - moim zdaniem rewelacji nie ma ale np. w Frogger in Toy Town przyjemnie zabiłem czas w samolocie gdy nie miałem ze sobą Switcha i ten tytuł mogę polecić. W dniu 21.10.2022 o 12:36, bulaxyz82 napisał: Dzisiaj wleciał II sezon Acapulco, który gorąco polecam, dla mnie serial ma taki sam vibe jak Ted Lasso. Zdecydowanie zasługuje na uwagę, ciepła i sympatyczna komedyja. Potwierdzam - jest super. Szkoda, tylko że odcinki dawkują, ale naprawdę warto obejrzeć. Edytowane 25 października 2022 przez Bowser 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 https://www.pepper.pl/promocje/2-miesiace-apple-tv-dla-nowych-i-powracajacych-uzytkownikow-594198?page=2#comments 3 Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Senkju e-kolego za info. Teraz pytanie co jest tam ciekawego do obejrzenia? Bo tak przeglądam te filmy i seriale i żaden tytuł nic mi nie mówi. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Poprzeglądaj sobie ostatnie strony tematu. Już kilka razy było to samo pytanie. Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 No spoko, dzięki. Ten Black Bird brzmi ciekawie i nie ma zbyt wiele odcinków, więc akurat przez weekend się obejrzy. 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Morning Show, See, For the Mankind no i przede wszystkim Mythic Quest Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Severance genialny serial, też koniecznie. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 bodajże wczoraj, czytałem, że ruszyły zdjęcia do drugiego sezonu Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Szkoda, że nie działa dla tych z darmowymi 6 miesiącami od PlayStation Cytuj
messer88 6 478 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Mi się kończy z PS+ pod koniec miesiąca, więc mam nadzieję że zadziała jako dla powracającego. Te 6 miechów z ps plus to w ogóle przedłużyło mi aktywną subskrypcję co dawali rok przy zakupie urządzenia. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 ktoś mi może wyjaśnić? Mam subskrypcje, ale nie wszystko jest dostępne w serwisie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi