Skocz do zawartości

Apple TV +

Sven Froost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba Martinowi wyszło kolejne arcydzieło, bo opinie z Cannes są bardzo pozytywne. Ktoś tam nawet twierdzi, że DiCaprio gra tu swoją najlepszą rolę, De Niro daje najlepszy występ od połowy lat 90-tych i bez wyjątku wszyscy chwalą występ aktorki Lily Gladstone. 

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano
10 godzin temu, Zwyrodnialec napisał:

Chyba Martinowi wyszło kolejne arcydzieło, bo opinie z Cannes są bardzo pozytywne. Ktoś tam nawet twierdzi, że DiCaprio gra tu swoją najlepszą rolę, De Niro daje najlepszy występ od połowy lat 90-tych i bez wyjątku wszyscy chwalą występ aktorki Lily Gladstone. 

Nice, z recenzjami tylko lepiej uważać bo już latają spoilery fabularne. I co film dopiero nam przyjdzie obejrzeć w październiku?

Trailer mega!

Opublikowano

Silos świetny. Na razie tylko dwa odcinki z czterech dostępnych widziałem, ale jest bardzo dobrze. Uwielbiam takie klimaty zamknięcia i tajemnicy.

• Plusik 1
Opublikowano

No i koniec Teda Lasso. Fajnie wszystko zamknęli więc raczej nikt nie powinien narzekać. Ogólnie wszystkie trzy sezony podobały mi się jednakowo.

Opublikowano

Oj tak. Porządny finał. Duży plus dla nich że nie rozwlekali tego i nie robili na siłę kolejnych sezonów. Każdy sezon miał swój klimat, jakąś oś. Wszystko na koniec zacnie zamknięte i chyba nie mogli nic lepszego wymyślić. Niby mogli jedną rzecz dodać ale to już by było chyba za dużo.

Piękna to była opowieść, fantastyczny serial.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja nadrobiłem wszystkie 7 odcinków Silo i to dobry, solidny serial jest.
Dzisiaj się zabieram za Severance.
Silo już cały? Bo czekałem na finał.
Severance? Oj, będzie pan zadowolony. Dla mnie #1 tej platformy.
Opublikowano

@Masorz  At the moment.

Silo nadal świetny klimat, wiadomo już kto za tym wszystkim stoi, ale czuję że z tym co dzieje się na dworzu poznamy dopiero w S2, zostały 2 ep do końca :rolleyes:

Opublikowano
W dniu 18.06.2023 o 11:48, Masorz napisał:

No tak.

Można obstawiać:

-kosmici

-wirtualna rzeczywistość 

-czyściec

-symulacja 

-Ziemia jest zdatna do życia, ale siedzimy 2 km pod ziemią

Co tam obstawiacie?

Ja obstawiam, że takich silosow jest kilka i jakis ekspetyment. Choc pewnie wystarczy ksiazki przeczytac.

No i final za tydzien. Fajne emocje w dzisiejszym odcinku