Skocz do zawartości

Apple TV +

Featured Replies

Opublikowano

Ano działo się. Na chwilę obecną bardziej mnie zastanawia, czemu niby

Pokaż ukrytą zawartość
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 299,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zajawka 2 sezonu Severance - premiera 17 stycznia 2025. Szkoda, że tak długo jeszcze trzeba czekać, liczyłem że będzie jeszcze w tym roku.    

• Jestem mocno zaintrygowany, trailer mnie kupił.

Opublikowano

Właśnie obejrzałem finał sezonu. Goty serial, teraz tylko czekać na drugi. Nic więcej nie napiszę bo mi się nie chce ładować w spoiler wypocin ale powiem tylko że 

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Silo finał 10/10   KIEDY S2? !!

Nie otwierać przed obejrzeniem finału

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Silo spoko, trochę przewidywalne i zostajemy z większą ilością pytań niż odpowiedzi, ale i tak obecnie nic lepszego nie ma na Apple (jeśli się już obejrzało Severance i For All Mankind). Ale klimacik bardzo dobrze oddany, Tim Robbins robi robotę, oby nie zabrakło go w kolejnym sezonie.

Co do zakończenia:

Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano

Skończyłem oba seriale, zarówno Silo jak i Severance.

Oba seriale są bardzo dobre (Severance wręcz cudowny), ale ich finały mi tu czaszki nie rozjebały jak niektórym.

Chyba zbyt wiele seriali obejrzałem w życiu.

Finały obydwu były po prostu logiczną konkluzją poprzednich odcinków i pewnych rzeczy można było się domyślić wcześniej.

Po Severance i spustach tutaj to wręcz można było oczekiwać, że 

Pokaż ukrytą zawartość

Co do Silosu, no to 

Pokaż ukrytą zawartość

Czekam na kolejne sezony i jutro zaczynam Black Bird a potem Pachinko i Slow Horses :cool:

Apple- robicie to DOBRZE.

Opublikowano

Obejrzałem i ja finał Silosa i ale to było dobre. Na chwilę obecną drugi najlepszy serial na platformie, zaraz za Tedem Lasso. No i sporo zaskoczeń na koniec. Najgorsze, że teraz trzeba czekać tyle na kontynuację.

Opublikowano
  W dniu 1.07.2023 o 15:46, Square napisał(a):

Obejrzałem i ja finał Silosa i ale to było dobre. Na chwilę obecną drugi najlepszy serial na platformie, zaraz za Tedem Lasso. No i sporo zaskoczeń na koniec. Najgorsze, że teraz trzeba czekać tyle na kontynuację.

haha u mnie tak samo, Ted Lasso świetny, ale na równo chyba z For All Mankind.
Silo S2 niby 2024.

Apple robi świetne rzeczy na VOD!

Opublikowano

To tak dla kontrastu dodam, że próbowałem ostatnio Ekstrapolacje i Witaj Jutro i masakryczne się odbiłem. To pierwsze nudne jak flaki w oleju, a drugie ma tak specyficzną grę aktorską, że nie byłem jej w stanie znieść. Widać, że budżet i napracawonko było, no ale nie ma podjazdu do czołówki seriali.

Opublikowano

Ekstrapolacje obejrzałem ale niektóre odcinki dramatycznie nudne i oglądane jednym okiem do jedzenia. Jeden epik tylko był naprawdę ciekawy z hindusami. 

To drugie z gościem z TMS też zacząłem ale nie wiem czy 2 epy zmęczyłem. 

Opublikowano

Nie klikam nawet. Serial automatycznie wskoczył do mojego top, także S2 biorę w ciemno, nawet chyba żadnych zwiastunów nie odpalę.

Opublikowano
  W dniu 6.07.2023 o 17:51, Square napisał(a):

Nie klikam nawet. Serial automatycznie wskoczył do mojego top, także S2 biorę w ciemno, nawet chyba żadnych zwiastunów nie odpalę.

Ale tam nie ma spolierów ani nic, podsumowanie S1, może źle trochę napisałem ;)

Opublikowano

Tylko nie każdemu będzie działać jak już skorzystał wcześniej z promocji.

Opublikowano

Raz już z tego skorzystałem, mając wcześniej subskrypcję. Wydaje mi się że wtedy przedłużyło nawet aktywną. 

Teraz nie działa przy aktywnej. 

Opublikowano

No mi nie działa przy nieaktywnej subskrypcji, ale jeszcze spróbuję, bo 6 miechów to sporo.

Opublikowano
  W dniu 14.07.2023 o 09:02, Square napisał(a):

No mi nie działa przy nieaktywnej subskrypcji, ale jeszcze spróbuję, bo 6 miechów to sporo.

Wcześniej zużyłem 3 mc free z poziomu appki na TV LG, potem znowu 2 mc free z jakiejs innej okazji, a teraz weszło 6 mc z appki na PS5 xd :cebula: Mam nadzieję, że Apple nie zbankrutuje przeze mnie :(

Opublikowano

No to są różne promocje, ja już po prostu miałem te 6 miesięcy za free z PlayStation i przez to wywala błąd.

Opublikowano

Jako że :cebula: weszła to można było nadrobić trochę kątentu. 

Silos - pierwsze epy super, potem trochę flaków z olejem, ale ostatnie 3 wynagradzają. Spoko scenografia, klimacik gdzieś z powiewem Lost i Snowpiercera. Fajnie budowane napięcie i nie za szybko odkrywane karty. Plus aktorzy z topki. No jest dobrze. 

Pokaż ukrytą zawartość

W sumie od czasów Lost to właśnie głównie seriale od Apple mają ten element rozkminiania i zastanawiania się co też tam się zadziało, fajne.