Aleks 488 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Wczoraj skończył się jeden darmowy okres, a tu już kolejny. Jak ktoś wcześniej korzystał na Xboxie, to z automatu nie wpada, ale wystarczy odinstalować aplikację i wszystko ok. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Obejrzałem cztery epy Sugar, chce odpalać kolejny, a tu jeden na tydzień tylko Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 109 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia "Jurassic Park", 1993, AppleTV+. Jest pięknie, bo wypożyczenie tego filmu na 48h, w jakości 4K, HDR10, systemach Dolby etc., kosztowało mnie jedynie 10 złotyszy. A wrażenia z seansu... kurłaaaa bezcenne. Soczystość i dokładność w każdym aspekcie audiowizualnym! Co istotne, jakość obrazu i dźwięku oferowane przez Apple w tej usłudze, no i przy tym filmie powalają na wszystkie strony, wywalają mózgowie na drugą stronę! XD. Fakt, film jest również dostępny na PrimeVideo w ,,abo", jednak np. nie w 4K i innych super duper parametrach. Nie był to duży koszt, a dla takiego klasyka Spielberga warto było dyszkę poświęcić. Ciekawe, też skorzystałem z tej promki Apple'a na abonament na 3 miechy gratis dla posiadaczy TV LG. Poszło logowanko na PC i konsoli, no i 3 miesiące dalej wyświetla aktywne, bez blokady - jest gitez. A co do samego Jurassic Park - to wciąż wyjątkowy film w swoim gatunku przygodowym-akcji, ale całościowo nie jest najwybitniejszy. Technologia, która została tu w efektach specjalnych praktycznych zastosowana, zmieniła kino raz na zawsze... o tak! Ostatecznie ocenię tą produkcję na mocne: 7/10. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Jak Wy aktywujecie tę promkę na LG? To jest tylko dla nowych userów? Bo mam tv LG a nigdzie takiej opcji nie widzę. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Ta promka miała jakiś termin i to już minęło. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Te promki się powtarzają więc za niedługo znowu będzie dla posiadaczy LG. Cytuj
kamil88pl 0 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Ehh mogliby w końcu zrobic np promkę na ps5 a nie tylko xboxa. Obejrzałby sugar i lotników Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Dodatkowo są promki z okazji premier ich filmów czasami więc trzeba sprawdzać. Cytuj
AdiCarrion 119 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Zdjęcia do drugiego sezonu Severance zakończone ! 3 Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja Acapulco pierwsze 2 odcinki 3 sezonu dostępne, jak ja polecam ten serial! 1 Cytuj
piotrekoka 21 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja Sugar też mega sztos!!! Następna perełka od Appla się pokazała. Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja 35 minut temu, seb.maz napisał: Acapulco pierwsze 2 odcinki 3 sezonu dostępne, jak ja polecam ten serial! O to fajnie, myślałem że zrezygnowali z trzeciego sezonu. Było takie info po drugim sezonie, że mogą nie przedłużyć serialu. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja W dniu 4.05.2024 o 21:34, piotrekoka napisał: Sugar też mega sztos!!! Następna perełka od Appla się pokazała. A co tam się odpierdoliło w 6ym odcinku to japierdole kurwa mać 2 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja A ja polecam z nowszych rzeczy Obławę. Poszło na 2 wieczory. 1 Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja O, jest klimacik. Świetne odwzorowanie realiów. Dobrze napisana całość. 1 Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Mroczne materie pierwsze dwa odcinki czadowe. Polecanko. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 109 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja (edytowane) Żyćko, i to dobre żyćko! Bo AppleTV+ daje na streaming coraz więcej lepszego contentu, urozmaiconego gatunkowo, formą treści, targetem przeznaczenia etc. Czyli coraz więcej i więcej tytułów w stylu ,,każdy znajdzie coś dla siebie". Damn it! Jest dobrze, bo wlatuje na serwis ,,Jabłuszka" cała masa seriali bardziej dramatycznych z różnymi gatunkami w tle: historyczne, sci-fi, thriller... Mało tego nawet fani stylowych animacji znajdą tu coś dla siebie, np. entuzjaści stylistyki kreślenia obrazu i pisania luźniejszej fabuły pokroju "Bob's Burgers" - w ,,Jabłuszku" jest to polecane przeze mnie (choć jeśli nie lubicie bardzo swobodnej fabuły i naturalnych ,,lajtowych" dialogów, to z zaakceptowaniem tej produkcji będzie ciężko!) "Central Park". 16 godzin temu, MichAelis napisał: Mroczne materie pierwsze dwa odcinki czadowe. Polecanko. Właśnie, zmuszę się wewnętrznie do obejrzenia "Mroczna Materia" - bo na pewno coś w tym dobrego będzie, a po Waszych i innych opiniach poczytanych o tej serii w internecie, wynika z tego, że jest naprawdę nieźle - obejrzałem zwiastun do MM, tak się zastanawiam do czego by wizualnie i fabularnie to coś porównać... orwellowski tech-noir cyberpunkowy świat? I tu nie mam pojęcia. Może do "Gotham" od FX? "Dark Matter" od SyFy? Edytowane 10 maja przez JaskinieTerrigenoweMarvela Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja Nie będzie drugiego sezonu Constellation. https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/constellation-canceled-apple-tv-one-season-1235896346/ 1 2 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja 3 godziny temu, smallv86 napisał: Nie będzie drugiego sezonu Constellation. https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/constellation-canceled-apple-tv-one-season-1235896346/ I bardzo dobrze, chujowizna straszna. 1 1 2 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja Co ty gadasz, super był. I ten klimat Returnala. 1 Cytuj
snejk04 415 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja Serial był nawet ok, ale dla mnie był zamkniętą całością, i jakoś nie przeszło mi przez myśl, że mógłby być 2. sezon Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja Było jeszcze dużo pytań do zadania i odpowiedzenia. Zresztą ostatnia scena pierwszego sezonu to jest taki ubercliffhanger, że Dark Matter też polecam mocno po tych 2 odcinkach. Temat (jeszcze) nie został wyruchany na wszystkie sposoby, więc pozostaje świeży. Cytuj
Kaczi 826 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja Dziwny ten plot twist w sugar. Nawet bez niego dobrze się to ogląda. Jak lubię takie tematy i klimaty tak jakoś w sugar średnio mi to pasuje A Dark Mater fajny i oglądane będzie zwłaszcza dla pani Jennifer Connley Cytuj
ginn 789 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja (edytowane) Nikt nic nie pisze o The Crowded Room? Jestem po ostatnim odcinku, no i przyznaje bez bicia, że Apple znów dostarcza. Świetny serial z kapitalną rolą Hollanda. Edytowane 22 maja przez ginn 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi