Skocz do zawartości

Apple TV +

Sven Froost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden, jedyny plus z wypożyczania produkcji, które w swym ,,sklepo-wypożyczalni" oferuje ,,Jabłuszko", to na pewno jakość, zarówno przesyłanego internetowo obrazu i dźwięku. Drugi plus, jak już coś, to ceny niektórych filmów albo pakietów filmowych do wypożyczenia - i tak, dzisiaj, góra 2 dni, zabieram się za seansik wieczorową albo nocną porą w jakości UHD oraz DolbyAtmos etc. filmu: "Śmierć nadejdzie jutro"; co prawda nie jest to mój ulubiony ,,Bond", ale ten obraz jest moim najukochańszym ,,guilty pleasure" wśród tych hollywoodzkich filmów szpiegowsko-sensacyjnych. Cena wypożyczonka tego tytułu to na AppleTV+: 9,99zł. Co istotne, wiele akcyjniaków i mocnych filmów Sci-fi z racji tej usługi są na tej platformie dość tanie, do 9,99zł mamy masę tytułów w opcji najwyższej oferowanej jakości audio-video. :D 

W dniu 12.05.2024 o 11:30, Masorz napisał(a):

Dark Matter też polecam mocno po tych 2 odcinkach.

Temat (jeszcze) nie został wyruchany na wszystkie sposoby, więc pozostaje świeży.

"Dark Matter" od Apple'a brzmi kusząco - dobra wasza, że serialik jest u was na ,,watchingowej tapecie". U mnie w ,,poczekalni":Coolface: - za Dark Matter zabiorę się niebawem; podejrzewam, że ten serial będzie bardziej surowy wizualnie i oryginalniejszy stylistycznie niż "Silos" również od Apple'a.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

3 sezon Acapulco za mną, dalej trzyma podobny poziom poprzednich, ogólnie całkiem fajna komedia, z bardzo podobnym vibe co Ted Lasso czy Terapia bez trzymanki. Miło, że Hector dostał swój czas, bo wyszła fajna postać finalnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
8 minut temu, kamil88pl napisał(a):

Znowu 3 miechy za darmo dla posiadaczy PS5. 

Jak się już korzystało z promki to nie działa.

Opublikowano
W dniu 12.07.2024 o 08:40, kamil88pl napisał(a):

Coś godnego uwagi z nowości co polecacie? 

Sugar jeśli jeszcze nie obejrzany :popcorn:

Opublikowano

Raczej nie to, bo mi wygasła kilka miesięcy temu. Mam taki komunikat

Cytat

MZCommerce.NotAllowToRedeem.WithChurnedWithinWindowSubscription_explanation

Opublikowano

Mnie zadziałało, super dzięki. Ostatnio miałem 3-mies promocyjne za nowego iphona, wygasło jakoś w marcu-kwietniu.

Ale nie było super prosto, link na pepper kierował mnie do pustej strony, ale w adresie jest code=WKAEA9HA3MF3 i to jak wpisałem w ustawieniach konta appletv w linku "redeem promotional code" zadziałało. Musiałem jeszcze tylko wpisać nową kartę kredytową i już.

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał(a):

To zajebisty komunikat xD Ja tych dwumiesiecznych promek tego typu ze trzy miałem, jedna za odpalenie appla na PS5 (na 3 miesiace), podobnie za TV LG. 

Ta mi też weszła, pepperki również mówią, ze działa. To nie wiem co jest kryterium.

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał(a):

Mam ten sam komunikat. Mi wygasło też kilka miesięcy temu, ale mam teraz też 3 miesiące gratis Apple Music, więc może to też jakoś konfliktuje.

Opublikowano
57 minut temu, _Red_ napisał(a):

To zajebisty komunikat xD

No mam też info, że się nie łapię. Ja miałem 6 miesięcy z PS, kilka razy darmowe 3 i 2 miesiące, a ostatnio w maju wygasł pojedynczy miesiąc.

Na razie nie mam i tak jakiegoś parcia.