snejk04 417 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja Gdzieś w tym temacie chyba polecałem, tak czy inaczej potwierdzam, bardzo dobry serial, jak najbardziej warto 1 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 109 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Jeden, jedyny plus z wypożyczania produkcji, które w swym ,,sklepo-wypożyczalni" oferuje ,,Jabłuszko", to na pewno jakość, zarówno przesyłanego internetowo obrazu i dźwięku. Drugi plus, jak już coś, to ceny niektórych filmów albo pakietów filmowych do wypożyczenia - i tak, dzisiaj, góra 2 dni, zabieram się za seansik wieczorową albo nocną porą w jakości UHD oraz DolbyAtmos etc. filmu: "Śmierć nadejdzie jutro"; co prawda nie jest to mój ulubiony ,,Bond", ale ten obraz jest moim najukochańszym ,,guilty pleasure" wśród tych hollywoodzkich filmów szpiegowsko-sensacyjnych. Cena wypożyczonka tego tytułu to na AppleTV+: 9,99zł. Co istotne, wiele akcyjniaków i mocnych filmów Sci-fi z racji tej usługi są na tej platformie dość tanie, do 9,99zł mamy masę tytułów w opcji najwyższej oferowanej jakości audio-video. W dniu 12.05.2024 o 11:30, Masorz napisał(a): Dark Matter też polecam mocno po tych 2 odcinkach. Temat (jeszcze) nie został wyruchany na wszystkie sposoby, więc pozostaje świeży. "Dark Matter" od Apple'a brzmi kusząco - dobra wasza, że serialik jest u was na ,,watchingowej tapecie". U mnie w ,,poczekalni" - za Dark Matter zabiorę się niebawem; podejrzewam, że ten serial będzie bardziej surowy wizualnie i oryginalniejszy stylistycznie niż "Silos" również od Apple'a. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca 3 sezon Acapulco za mną, dalej trzyma podobny poziom poprzednich, ogólnie całkiem fajna komedia, z bardzo podobnym vibe co Ted Lasso czy Terapia bez trzymanki. Miło, że Hector dostał swój czas, bo wyszła fajna postać finalnie. Cytuj
A_Bogush 392 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Zajawka 2 sezonu Severance - premiera 17 stycznia 2025. Szkoda, że tak długo jeszcze trzeba czekać, liczyłem że będzie jeszcze w tym roku. 5 1 2 Cytuj
MichAelis 5 619 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Musieli mocno by się postarać żeby to zjebać. Warto czekać na zimę, a potem się zobaczy. Cytuj
kamil88pl 0 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca Znowu 3 miechy za darmo dla posiadaczy PS5. https://www.pepper.pl/promocje/3-darmowe-miesiace-apple-tv-dla-posiadaczy-playstation-4-i-5-861303 Elegancko. Wczoraj zacząłem Uznany za niewinnego, jest ok. Co z nowości jeszcze polecicie? Sugar? Mroczne materie? Co jeszcze godnego uwagi? Cytuj
Square 8 655 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca 8 minut temu, kamil88pl napisał(a): Znowu 3 miechy za darmo dla posiadaczy PS5. Jak się już korzystało z promki to nie działa. Cytuj
kamil88pl 0 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca Coś godnego uwagi z nowości co polecacie? Cytuj
piotrekoka 21 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca Uznany za niewinnego z Jakem Gyllenhaalem. No i Mroczna materia też spoko. 1 Cytuj
Colin 1 975 Opublikowano 13 lipca Opublikowano 13 lipca W dniu 12.07.2024 o 08:40, kamil88pl napisał(a): Coś godnego uwagi z nowości co polecacie? Sugar jeśli jeszcze nie obejrzany Cytuj
piotrekoka 21 Opublikowano 13 lipca Opublikowano 13 lipca Sugar jeśli jeszcze nie obejrzany No Sugar to mnie roz(pipi)ał. Nie spodziewałam się takiego finału Kozak serial! 1 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 13 lipca Opublikowano 13 lipca Świeżo wyszło jeszcze Sunny, akcja dzieje się w Kioto Japan, na dniach włącze https://www.imdb.com/title/tt18070898/ Cytuj
_Red_ 12 027 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca https://www.pepper.pl/promocje/2-darmowe-miesiace-apple-tv-863735 Działa dla powracających, właśnie włączyłem 3 Cytuj
piotrekoka 21 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca No ja też nie spełniam warunków. Pięć dni temu mi subskrypcja wygasła, więc pewnie dlatego. Za krótki czas oczekiwania Cytuj
Square 8 655 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca Raczej nie to, bo mi wygasła kilka miesięcy temu. Mam taki komunikat Cytat MZCommerce.NotAllowToRedeem.WithChurnedWithinWindowSubscription_explanation Cytuj
dominalien 266 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca Mnie zadziałało, super dzięki. Ostatnio miałem 3-mies promocyjne za nowego iphona, wygasło jakoś w marcu-kwietniu. Ale nie było super prosto, link na pepper kierował mnie do pustej strony, ale w adresie jest code=WKAEA9HA3MF3 i to jak wpisałem w ustawieniach konta appletv w linku "redeem promotional code" zadziałało. Musiałem jeszcze tylko wpisać nową kartę kredytową i już. Cytuj
_Red_ 12 027 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca Godzinę temu, Square napisał(a): Raczej nie to, bo mi wygasła kilka miesięcy temu. Mam taki komunikat To zajebisty komunikat xD Ja tych dwumiesiecznych promek tego typu ze trzy miałem, jedna za odpalenie appla na PS5 (na 3 miesiace), podobnie za TV LG. Ta mi też weszła, pepperki również mówią, ze działa. To nie wiem co jest kryterium. Cytuj
Butt 3 433 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca Godzinę temu, Square napisał(a): Raczej nie to, bo mi wygasła kilka miesięcy temu. Mam taki komunikat Mam ten sam komunikat. Mi wygasło też kilka miesięcy temu, ale mam teraz też 3 miesiące gratis Apple Music, więc może to też jakoś konfliktuje. Cytuj
Shankor 1 626 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca U mnie się kręci kółeczko i nie ładuje się strona po zalogowaniu i kliknięciu oferty, próbowałem chrome na kompie, na telefonie i edge na pc. Cytuj
Square 8 655 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca 57 minut temu, _Red_ napisał(a): To zajebisty komunikat xD No mam też info, że się nie łapię. Ja miałem 6 miesięcy z PS, kilka razy darmowe 3 i 2 miesiące, a ostatnio w maju wygasł pojedynczy miesiąc. Na razie nie mam i tak jakiegoś parcia. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca Promka na 3 miechy gratis wskoczyła na pożyczonym PS4pro ... tylko, że nie mam kiedy oglądać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi