HenrykIggO 260 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia 14 godzin temu, Fanek napisał(a): Chyba głęboko sięgnęli do portfela Cholera, pół filmu przedstawione w trailerze. Jak ja tego nienawidzę… Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia 17 godzin temu, Absolem napisał(a): Fajne obyczajówki: Raymond and Ray, Coda, Palmer, Cherry. Dla mnie Apple jest jedynym serwisem streamingowym gdzie jest co oglądać. Lecą filmy, seriale jeden po drugim i wszystko nie schodzi z poziomu. Ostatnio dwa jeszcze nowe doszły: The Instigators 2024 komedia kryminalna Matt Damon i Casey Affleck i śmieszna nawet 7/10 i lekka komedia ze Scarlett Johanson Zabierz mnie na Księżyc 2024 na 6/10 polecam! A jak w końcu serial Czarne materie? fajne? dużo lepsze od Konstelacji? będzie drugi sezon czy to zakończenie historii? Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia ten ostatni film co niby miał być taki fajny i już nawet zapomniałem jego tytułu to nie był taki fajny Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 17 sierpnia Opublikowano 17 sierpnia W dniu 15.08.2024 o 16:15, Fanek napisał(a): Ostatnio dwa jeszcze nowe doszły: The Instigators 2024 komedia kryminalna Matt Damon i Casey Affleck i śmieszna nawet 7/10 i lekka komedia ze Scarlett Johanson Zabierz mnie na Księżyc 2024 na 6/10 polecam! A jak w końcu serial Czarne materie? fajne? dużo lepsze od Konstelacji? będzie drugi sezon czy to zakończenie historii? Dark Matter bardzo dobry i w sumie ten drugi sezon ma sens, jeżeli to dobrze rozpiszą. W międzyczasie pojawił się oficjalny nius o przedłużeniu serialu na drugi sezon: https://naekranie.pl/aktualnosci/serial-science-fiction-mroczna-materia-2-sezon-1723881772 No i fajno. 2 Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia no mi właśnie ten The Instigators 2024 nie podszedł w ogóle dałbym takie 5/10 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 25 sierpnia Opublikowano 25 sierpnia Kręcą się wokół czwartego sezonu Teda Lasso https://variety.com/2024/tv/news/ted-lasso-heading-toward-season-4-greenlight-1236117291/ Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 25 sierpnia Opublikowano 25 sierpnia 36 minut temu, Square napisał(a): Szczerze to nie wiem po co. No jak to? Jedna z ich silniejszych marek chyba. Chociaż ja już miałem przesyt tego słodkopierdzącego klimatu po pierwszym sezonie. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 25 sierpnia Opublikowano 25 sierpnia No wiadomo, ale w tych trzech sezonach zamknęli wszystkie wątki, jakakolwiek kontynuacja będzie na siłę. Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 25 sierpnia Opublikowano 25 sierpnia No fabularnie bez sensu odgrzebywać, ale pewnie wymyślą coś w stylu, że Spoiler Ted zatęsknił za dawnymi kolegami i jednak wrócił do Richmond zdobyć Ligę Mistrzów Cytuj
Colin 1 975 Opublikowano 25 sierpnia Opublikowano 25 sierpnia z jednej strony apple dostarcza ale z drugiej strony wołałbym żeby już tego nie ruszali. jeśli jakimś sposobem wyjdzie kaszana albo średniak to zaburzy wizerunek całości, która cholernie dobrze mi podeszła i serial pękł w mini maratonach. wskrzeszenia rzadko kiedy dobrze wychodzą. zamknęli ten serial, pozamykali wątki, niech spoczywa w pokoju i w serduszkach widzów. 1 Cytuj
karmaster 363 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września Ruszył 4 sezon 'Kulawych Koni' (1 odcinek dzisiaj, kolejne co tydzień). Jest dobrze Cytuj
dominalien 266 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września 2 miesiące temu skorzystałem z promo na 2 miesiące gratis, dzisiaj pobrało mi kasę za kolejny. Jestem _prawie_ pewien, że anulowałem odnowienie, ale oczywiście nie mam pewności. Dzisiaj od razu anulowałem i zrobiłem skrinszota. ALE, główny temat to, że jak było za friko to nie obejrzałem ani minuty niczego. A dzisiaj skoro zapłaciłem to od razu oglądam kolejny odcinek For All Mankind. Mam tyle rzeczy za które zapłaciłem i nie skorzystałem (gry na Steam!!!), że normalnie jak nie wydam na coś kasy to w ogóle nie mam motywacji, żeby to konsumować. Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września Dobrze, że przypominasz - dziś też mi mija 2 miesiące cebuli, ale na szczęście mam wyłączone odnawianie. W sumie wleciał tylko "Uznany za niewinnego", a teraz czytam o tych Kulawych Koniach same dobre opinie, trzeba czekać na kolejną promkę Cytuj
dominalien 266 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września Mi akurat konie nie podeszły w ogóle, odpadłem po 2ch odcinkach, ale ponieważ mam na każdy temat zupełnie inną opinię niż wszyscy inni tutaj to pewnie są świetne. Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września Teraz jest promka do LG jak ktoś ma TV. Cytuj
Aleks 515 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września Mi nie wchodzi ta próbka od LG. Chyba tylko dla nowych? Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września Też mi nie wchodzi, bo już korzystałem. Ale ostatnio wszystkie promki mi nie działały. Cytuj
Aleks 515 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września U mnie pierwszy raz cebula nie zadziałała. No nic. Teraz tylko czekam na drugie sezony Silos i Rozdzielenie. Jak będą wszystkie odcinki, to opłaci się jeden miesiąc. Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września 12 godzin temu, dominalien napisał(a): Mi akurat konie nie podeszły w ogóle, odpadłem po 2ch odcinkach, ale ponieważ mam na każdy temat zupełnie inną opinię niż wszyscy inni tutaj to pewnie są świetne. Mi też nie siadły. Teraz z braku laku odpaliłem ten nowy czwarty sezon, ale nic się w odbiorze nie zmieniło. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września 10 godzin temu, Square napisał(a): Też mi nie wchodzi, bo już korzystałem. Ale ostatnio wszystkie promki mi nie działały. Miałem tak w maju (promocja na LG). Więc usunąłem appkę z tv, zainstalowałem od nowa i weszło pięknie. Tydzień temu zrobiłem to samo. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września A pokazuje się Wam w apce na tv w ogóle? Bo z tego co widzę, to apple tv+ na 3 miechy za free był dostępny tylko w pierwszym tygodniu. Teraz jest drugi i są już zupełnie inne rzeczy. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Od razu mi się promka pokazała. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września 7 minut temu, sprite napisał(a): A pokazuje się Wam w apce na tv w ogóle? Mi pokazywało jak byłem niezalogowany tylko. @Masorz spróbuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi