sprite 1 798 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Przeinstaluje apkę i też spróbuje. Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września To było do 15 września z apple to już pewnie za późno. a jest po nowej instalacji apki info o 3 miesiącach ale niestety po zeskanowaniu qr już info że wykorzystane na koncie Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Ja nie skanowałem, tylko ręcznie z pilota się logowałem XD A może miałem farta. Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Chuj wyjdzie całość najlepszego serialu Slow Horses to se wezmę darmowy mięsiąc apple one i obejrzę Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Ja mogę zapłacić jak wleci Silos, ale wolałbym oglądać na bieżąco. Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Wiadomo dobre seriale robią, tylko się człowiek przyzwyczaił że to co chwilę można było mieć za free - czy rok za telefon, pół roku z PS, od LG itp itd Cytuj
Luqat 974 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Dzięki za info. Też zainstalowałem apkę ponownie i dostałem 3 miechy gratis. Jednak dobrze mieć eldżika Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Dark matter skończyłem, takie trochę połączenie Fringe ze Sliders. Momentami trochę męczył ale finalnie dobra produkcja. Ciekaw jestem w jaką stronę pójdą w drugim sezonie, bo cały materiał z książki już wykorzystali. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Niestety, ale słabuje nowy sezon Slow Horses. 1 Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Chyba też muszę "jakoś" ten Silos obejrzeć, bo lubię takie klaustrofobiczne post-apo. Cytuj
snejk04 420 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Kulawe konie obejrzane. Nie wiem, czy to już trochę zmęczenie tematem z mojej strony, ale poprzednie sezony oglądałem z większą przyjemnością. Kolejny pewnie obejrzę, ale jakoś specjalnie wyczekiwał nie będę Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Ja obejrzałem pierwszy sezon (wszedl mi srednio), teraz obejrzałem czwarty i chyba podobał mi się bardziej. Do drugiego i trzeciego może jeszcze wrócę, choć jak na zakończenie sezonu widzę już nakręconą zapowiedz kolejnego, to jakoś mi to tasiemcem zalatuje. Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 10 października Autor Opublikowano 10 października Moze byscie dali obejrzec? Cytuj
karmaster 363 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października 2 hours ago, LeifErikson said: Ja obejrzałem pierwszy sezon (wszedl mi srednio), teraz obejrzałem czwarty i chyba podobał mi się bardziej. Do drugiego i trzeciego może jeszcze wrócę, choć jak na zakończenie sezonu widzę już nakręconą zapowiedz kolejnego, to jakoś mi to tasiemcem zalatuje. 1 sezon = 1 książka, a materiału źródłowego mają jeszcze na 4 kolejne (i następna książka zapowiedziana na 2025). Tak że trochę tego będzie jak nie anulują Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października 3 godziny temu, LeifErikson napisał(a): Ja obejrzałem pierwszy sezon (wszedl mi srednio), teraz obejrzałem czwarty i chyba podobał mi się bardziej. Do drugiego i trzeciego może jeszcze wrócę, choć jak na zakończenie sezonu widzę już nakręconą zapowiedz kolejnego, to jakoś mi to tasiemcem zalatuje. WTf, obejrzałeś pierwszy sezon a potem od razu czwarty? No a ten sezon najsłabszy ze wszystkich, a rozmach to był taki, że chyba im budżet o połowę ujebali. Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października 27 minut temu, Masorz napisał(a): WTf, obejrzałeś pierwszy sezon a potem od razu czwarty? Nie od razu. Pierwszy oglądałem już dawno i nie spodobał mi się na tyle żeby kontynuować, a czwarty zacząłem bo mi wskoczył w proponowanych jako nowość i jakoś dociągnąłem do końca. Wiodąca historia chyba w każdym sezonie inna, więc nie widzę przeszkód. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Oj będzie oglądane. Tylko poczekam na jakieś kodziki 1 1 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Czekam, jestem nawet gotów zapłacić. 1 Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października LOL, wlasnie mi się skończyły darmowe 3 miesiące dla posiadaczy PS5 i w momencie wyłączenia subskrypcji od razu pojawiła się opcja rozpoczęcia okresu próbnego na kolejne 3 miesiące za darmo. Nawet nie wiem z jakiej racji. Taką ofertę to ja rozumiem. 1 Cytuj
Mustang 1 773 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Nice, kończy mi się trial od Samsunga, to może z PS5 później przejdzie. Właśnie wyczytałem, że serwis apple ma się pojawiać jako opcja do Prime amazona. Super informacja, bo oglądam dużo contentu na tablecie z Androidem, a jak dotąd apple zmuszało mnie do siedzenia przed telewizorem. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Ale wiesz ze można oglądać przez stronę? I nawet w chrome zainstalować to jako apke? https://tv.apple.com/pl?l=pl-PL Cytuj
Mustang 1 773 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Ok, no w sumie w domu to już coś. Ale przez stronę raczej nie ma pobierania, a często oglądam w podróży. Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Obejrzałem jeszcze trzeci sezon Kulawych Koni i ten najlepszy IMO, ciekawy motyw z wewnętrznymi walkami w służbach specjalnych. Ale strzelanina w stylu GTA trwająca półtora odcinka na koniec to była przesada. Tak więc kolejność nietypowa bo 1, 4, 3 (2 w kolejce), ale nie widzę przeszkód. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi