Skocz do zawartości

Apple TV +

Sven Froost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dark matter skończyłem, takie trochę połączenie Fringe ze Sliders. Momentami trochę męczył ale finalnie dobra produkcja. Ciekaw jestem w jaką stronę pójdą w drugim sezonie, bo cały materiał z książki już wykorzystali.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kulawe konie obejrzane. Nie wiem, czy to już trochę zmęczenie tematem z mojej strony, ale poprzednie sezony oglądałem z większą przyjemnością. Kolejny pewnie obejrzę, ale jakoś specjalnie wyczekiwał nie będę 

Opublikowano

Ja obejrzałem pierwszy sezon (wszedl mi srednio), teraz obejrzałem czwarty i chyba podobał mi się bardziej. Do drugiego i trzeciego może jeszcze wrócę, choć jak na zakończenie sezonu widzę już nakręconą zapowiedz kolejnego, to jakoś mi to tasiemcem zalatuje. :D

Opublikowano
2 hours ago, LeifErikson said:

Ja obejrzałem pierwszy sezon (wszedl mi srednio), teraz obejrzałem czwarty i chyba podobał mi się bardziej. Do drugiego i trzeciego może jeszcze wrócę, choć jak na zakończenie sezonu widzę już nakręconą zapowiedz kolejnego, to jakoś mi to tasiemcem zalatuje. :D

1 sezon = 1 książka, a materiału źródłowego mają jeszcze na 4 kolejne (i następna książka zapowiedziana na 2025). Tak że trochę tego będzie jak nie anulują :)

Opublikowano
3 godziny temu, LeifErikson napisał(a):

Ja obejrzałem pierwszy sezon (wszedl mi srednio), teraz obejrzałem czwarty i chyba podobał mi się bardziej. Do drugiego i trzeciego może jeszcze wrócę, choć jak na zakończenie sezonu widzę już nakręconą zapowiedz kolejnego, to jakoś mi to tasiemcem zalatuje.

WTf, obejrzałeś pierwszy sezon a potem od razu czwarty?

No a ten sezon najsłabszy ze wszystkich, a rozmach to był taki, że chyba im budżet o połowę ujebali.

Opublikowano
27 minut temu, Masorz napisał(a):

WTf, obejrzałeś pierwszy sezon a potem od razu czwarty?

Nie od razu. Pierwszy oglądałem już dawno i nie spodobał mi się na tyle żeby kontynuować, a czwarty zacząłem bo mi wskoczył w proponowanych jako nowość i jakoś dociągnąłem do końca. Wiodąca historia chyba w każdym sezonie inna, więc nie widzę przeszkód. :)

Opublikowano

LOL, wlasnie mi się skończyły darmowe 3 miesiące dla posiadaczy PS5 i w momencie wyłączenia subskrypcji od razu pojawiła się opcja rozpoczęcia okresu próbnego na kolejne 3 miesiące za darmo. Nawet nie wiem z jakiej racji. :dynia: 

Taką ofertę to ja rozumiem. :drakeyeah:

• Haha 1
Opublikowano

Nice, kończy mi się trial od Samsunga, to może z PS5 później przejdzie. 

Właśnie wyczytałem, że serwis apple ma się pojawiać jako opcja do Prime amazona. Super informacja, bo oglądam dużo contentu na tablecie z Androidem, a jak dotąd apple zmuszało mnie do siedzenia przed telewizorem. 

Opublikowano

Obejrzałem jeszcze trzeci sezon Kulawych Koni i ten najlepszy IMO, ciekawy motyw z wewnętrznymi walkami w służbach specjalnych. Ale strzelanina w stylu GTA trwająca półtora odcinka na koniec to była przesada. :D

Tak więc kolejność nietypowa bo 1, 4, 3 (2 w kolejce), ale nie widzę przeszkód. :D