Square 8 567 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Dziwna kolejność, zwłaszcza jak jakieś wątki mają wpływ później. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Nie zauważyłem nic, co by wpływało na główny wątek każdego sezonu. Drugoplanowe postacie znikają, więc można się domyślić z jakiego powodu, ale ani mnie to ziębi, ani grzeje. Oczywiście jak już się ktoś do tego zabiera od zera to lepiej chronologicznie, ale tak jak pisałem - ja to porzuciłem po pierwszym sezonie i potem z braku laku wróciłem na czwarty. 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Dziś wyszły 2 odcinki, wygląda bardzo mystery https://www.imdb.com/title/tt13332622/ Cytuj
dominalien 262 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Moje PS5 właśnie mi po raz kolejny zaproponowało 3 miesiące triala “dla nowych użytkowników” i zadziałało. Jakiś miesiąc temu skończyła mi się płatna subskrypcja, więc jak ktoś czeka na promkę może warto sprawdzić. Cytuj
messer88 6 458 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Sprawdzałem niestety u mnie to już nie przechodzi, od LG tak samo już nie działa. Z 3 lata korzystałem za darmo może się skończyło Cytuj
Jożin z Bażin 9 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jeśli się aktywowało te 6 darmowych miesięcy na ps5 , to później można jeszcze było aktywować dodatkowe 3 miesiące na ps4. Jeśli ta promocja dalej jest to na ps5pro powinno też zadziałać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi