Opublikowano 17 października 202417 paź Dziwna kolejność, zwłaszcza jak jakieś wątki mają wpływ później.
Opublikowano 17 października 202417 paź Nie zauważyłem nic, co by wpływało na główny wątek każdego sezonu. Drugoplanowe postacie znikają, więc można się domyślić z jakiego powodu, ale ani mnie to ziębi, ani grzeje. Oczywiście jak już się ktoś do tego zabiera od zera to lepiej chronologicznie, ale tak jak pisałem - ja to porzuciłem po pierwszym sezonie i potem z braku laku wróciłem na czwarty.
Opublikowano 25 października 202425 paź Dziś wyszły 2 odcinki, wygląda bardzo mystery https://www.imdb.com/title/tt13332622/
Opublikowano 17 listopada 202417 lis Moje PS5 właśnie mi po raz kolejny zaproponowało 3 miesiące triala “dla nowych użytkowników” i zadziałało. Jakiś miesiąc temu skończyła mi się płatna subskrypcja, więc jak ktoś czeka na promkę może warto sprawdzić.
Opublikowano 17 listopada 202417 lis Sprawdzałem niestety u mnie to już nie przechodzi, od LG tak samo już nie działa. Z 3 lata korzystałem za darmo może się skończyło
Opublikowano 17 listopada 202417 lis Jeśli się aktywowało te 6 darmowych miesięcy na ps5 , to później można jeszcze było aktywować dodatkowe 3 miesiące na ps4. Jeśli ta promocja dalej jest to na ps5pro powinno też zadziałać.
Opublikowano 17 listopada 202417 lis Pany, jak kupie triala na 3msc z kinguina na inny region to będzie to u nas śmigać ?
Opublikowano 17 listopada 202417 lis 6 godzin temu, Jożin z Bażin napisał(a): Jeśli ta promocja dalej jest to na ps5pro powinno też zadziałać. U mnie na Pro nie działa. Kilka ostatnich darmowych okresów też mi nie działało. Utworzenie nowego konta Apple z tą samą kartą przejdzie?
Opublikowano 17 listopada 202417 lis Godzinę temu, Square napisał(a): U mnie na Pro nie działa. Kilka ostatnich darmowych okresów też mi nie działało. Utworzenie nowego konta Apple z tą samą kartą przejdzie? Mi się kończą 21 listopada te darmowe 3 miesiące z ps4,przy aktywowaniu na pro mam tylko info , że mam aktywny abonament. Sprawdzę w piątek czy mi wskoczy na pro
Opublikowano 17 listopada 202417 lis jebać takich kombinatorów co nie chcą normalnie i uczciwie płacić za coś co dostarcza takiej jakości treści! do tego obraz i audio TOP!
Opublikowano 8 grudnia 20248 gru 15 minut temu, Sedrak napisał(a): Słyszałam, że ten serial to kocur. To jest trzeci sezon? Drugi. Od pierwszego trochę minęło i w sumie nic nie pamiętam, przydałby się rewatch przed drugim.
Opublikowano 3 stycznia3 sty "Silos" w drugim sezonie niestety mocno obniżył loty. Wątek Spoiler Juliet w tym drugim silosie kompletnie nieciekawy, i to jeszcze rozciągnięty chamsko na cały sezon. Juliet się tam tylko błąka, robi fetch questa a potem znowu się błąka, tylko ranna.Jedynie postać Solo coś tam wnosi. W Silosie Spoiler "pierwszym", czyli nr 18 mamy tylko ten bunt, też niemiłosiernie przeciągnięty oraz szukanie tajnego szyfru a potem książki z tym kodem. Ło matko, no spodziewałem się trochę więcej jednak. Chyba niepotrzebnie podzielili książkę na 2 sezony bo teraz mamy momentami sakramenckie dłużyzny. 2 odcinki zostały do końca, oby chociaż tam się coś ciekawego wydarzyło.
Opublikowano 3 stycznia3 sty Widzę, że od dzisiaj do niedzieli za darmo. Co tam na szybko obejrzeć? Sprawdzę sobie tego silosa w końcu
Opublikowano 3 stycznia3 sty Drugi sezon w trakcie, więc chyba nie warto zaczynać. Kulawe Konie mają mniej odcinków na sezon, ale obecnie są cztery.
Opublikowano 3 stycznia3 sty a ile masz zamiaru poświęcić czasu? tak chyba najszybciej to serial "czarny ptak" i filmy "czas krwawego księżyca", "coda", "Palmer", "bankier", cherry niewinność utracona. ale wykup na zawsze, najlepszy serwis! jakość video i dźwięk! i do tego top seriale. Ted lasso, rozdzielenie, silos, terapia, Acapulco, kulawe konie, uznany za niewinnego, władcy przestworzy, w obronie syna i jeszcze dużo seriali i filmów jeszcze jest tyle
Opublikowano 3 stycznia3 sty 1 hour ago, Chewie said: Widzę, że od dzisiaj do niedzieli za darmo. Co tam na szybko obejrzeć? Sprawdzę sobie tego silosa w końcu Disclaimer, Bad monkey z tych nowszych
Opublikowano 4 stycznia4 sty Jeśli komuś podszedł Ted Lasso to polecam Terapia bez trzymanki, tych samych twórców, mega pozytywny serial, odcinki po 30min, zaczynam 2 sezon https://www.imdb.com/title/tt15677150/
Opublikowano 4 stycznia4 sty 11 godzin temu, Fanek napisał(a): Jeśli komuś podszedł Ted Lasso to polecam Terapia bez trzymanki, tych samych twórców, mega pozytywny serial, odcinki po 30min, zaczynam 2 sezon https://www.imdb.com/title/tt15677150/ Ja właśnie skończyłem drugi sezon. Generalnie przesłodzone to jest przeokrutnie (tak jak Ted Lasso), ale oglada się przyjemnie, bo jest ładnie i pozytywnie. Co ciekawe, drugi sezon skręca w kierunku telenoweli trochę, bo niewiele konkretnego się tam dzieje poza codziennymi perypetiami bohaterów.
Opublikowano 4 stycznia4 sty Ja dokończyłem Sugara, no nie takiej końcówki się spodziewałem. Zacząłem czwarty sezon Koni (po trzech odcinkach nie widzę tego spadku), a teraz oglądam po raz kolejny Teda Lasso.
Opublikowano 6 stycznia6 sty Ten drugi sezon Silosu faktycznie strasznie rozciągnięty, mimo to chce się to oglądać