Skocz do zawartości

Apple TV +

Sven Froost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zauważyłem nic, co by wpływało na główny wątek każdego sezonu. Drugoplanowe postacie znikają, więc można się domyślić z jakiego powodu, ale ani mnie to ziębi, ani grzeje. Oczywiście jak już się ktoś do tego zabiera od zera to lepiej chronologicznie, ale tak jak pisałem - ja to porzuciłem po pierwszym sezonie i potem z braku laku wróciłem na czwarty. :D

• beka z typa 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
6 godzin temu, Jożin z Bażin napisał(a):

Jeśli ta promocja dalej jest to na ps5pro powinno też zadziałać.

U mnie na Pro nie działa. Kilka ostatnich darmowych okresów też mi nie działało.

Utworzenie nowego konta Apple z tą samą kartą przejdzie?

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał(a):

U mnie na Pro nie działa. Kilka ostatnich darmowych okresów też mi nie działało.

Utworzenie nowego konta Apple z tą samą kartą przejdzie?

Mi się kończą 21 listopada te darmowe 3 miesiące z ps4,przy aktywowaniu na pro mam tylko info , że mam aktywny abonament.

Sprawdzę w piątek czy mi wskoczy na pro

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
15 minut temu, Sedrak napisał(a):

Słyszałam, że ten serial to kocur. To jest trzeci sezon?

Drugi.

Od pierwszego trochę minęło i w sumie nic nie pamiętam, przydałby się rewatch przed drugim.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

"Silos" w drugim sezonie niestety mocno obniżył loty. Wątek 

Spoiler

Juliet w tym drugim silosie kompletnie nieciekawy, i to jeszcze rozciągnięty chamsko na cały sezon.

Juliet się tam tylko błąka, robi fetch questa a potem znowu się błąka, tylko ranna.Jedynie postać Solo coś tam wnosi.

W Silosie 

Spoiler

"pierwszym", czyli nr 18 mamy tylko ten bunt, też niemiłosiernie przeciągnięty oraz szukanie tajnego szyfru a potem książki z tym kodem.

Ło matko, no spodziewałem się trochę więcej jednak.

Chyba niepotrzebnie podzielili książkę na 2 sezony bo teraz mamy momentami sakramenckie dłużyzny.

2 odcinki zostały do końca, oby chociaż tam się coś ciekawego wydarzyło.

• Dzięki 1
Opublikowano

a ile masz zamiaru poświęcić czasu? tak chyba najszybciej to serial "czarny ptak" i filmy "czas krwawego księżyca", "coda", "Palmer", "bankier", cherry niewinność utracona. ale wykup na zawsze, najlepszy serwis! jakość video i dźwięk! i do tego top seriale. Ted lasso, rozdzielenie, silos, terapia, Acapulco, kulawe konie, uznany za niewinnego, władcy przestworzy, w obronie syna i jeszcze dużo seriali i filmów jeszcze jest tyle

Opublikowano
11 godzin temu, Fanek napisał(a):

Jeśli komuś podszedł Ted Lasso to polecam Terapia bez trzymanki, tych samych twórców, mega pozytywny serial, odcinki po 30min, zaczynam 2 sezon :D

092624_apple_tv_debuts_trailer_for_seaso

https://www.imdb.com/title/tt15677150/

Ja właśnie skończyłem drugi sezon. :) Generalnie przesłodzone to jest przeokrutnie (tak jak Ted Lasso), ale oglada się przyjemnie, bo jest ładnie i pozytywnie.

Co ciekawe, drugi sezon skręca w kierunku telenoweli trochę, bo niewiele konkretnego się tam dzieje poza codziennymi perypetiami bohaterów.

Opublikowano

Ja dokończyłem Sugara, no nie takiej końcówki się spodziewałem. Zacząłem czwarty sezon Koni (po trzech odcinkach nie widzę tego spadku), a teraz oglądam po raz kolejny Teda Lasso.