Rudiok 3 385 Opublikowano niedziela o 22:23 Opublikowano niedziela o 22:23 Wpadło kolejne 3 miesiące za to można coś nadrobić w oczekiwaniu na Severance. Kulawe Konie mimo, że 4. sezon pełen głupotek i scenariusz jest miejscami dziurawy jak sweter Ferdka Kiepskiego to nadal się dobrze ogląda, Oldman wciąż błyszczy, ale w tym sezonie więcej jest czasu dla innych aktorów i wyszło to na plus. Piąty sezon już czeka na premierę, a ponoć kończą kręcić szósty. Z fartem. 7/10 Siostry na zabój - na początku oglądałem jako widz z kąta pokoju, ale na tyle się wciągnąłem, że wszedł cały 1 sezon w dwa dni. Klimatyczny thriller o 5 siostrach uwikłanych w zagadkę tajemniczej śmierci szwagra jednej z nich, trochę czarnego humoru, bardzo dobrze rozpisane i zagrane role kobiece i świetny klimat Irlandii. Jedyne co to bym skrócił tak o 2-3 odcinki bo w środku robi się trochę leniwie, ale ostatni epizod wiele wynagradza. 8/10 Fly Me to the Moon - Scarlett J. i Channing T. w filmie o kulisach szału kosmicznego w okresie przed startem Apollo 11. Klimat lat '60, trochę humoru, sporo materiałów oryginalnych i śliczni ludzie robiący wielkie rzeczy. Taka trochę bajeczka, ale dla fanów wypraw na księżyc oczko wyżej. 6/10 1 Cytuj
Square 8 799 Opublikowano niedziela o 23:01 Opublikowano niedziela o 23:01 37 minut temu, Rudiok napisał(a): Wpadło kolejne 3 miesiące za Skąd tym razem? 1 Cytuj
sprite 1 804 Opublikowano poniedziałek o 07:15 Opublikowano poniedziałek o 07:15 Pewnie dla posiadaczy tv Samsung. Cytuj
Rudiok 3 385 Opublikowano poniedziałek o 07:20 Opublikowano poniedziałek o 07:20 8 godzin temu, Square napisał(a): Skąd tym razem? Wpadło na nowe konto na PS5 1 Cytuj
Square 8 799 Opublikowano poniedziałek o 09:03 Opublikowano poniedziałek o 09:03 To chyba też trzeba drugie konto Apple? Cytuj
Butt 3 445 Opublikowano poniedziałek o 10:47 Opublikowano poniedziałek o 10:47 Kiedyś to było kurła, praktycznie cały rok miało się za darmo z promek. No a teraz? Cytuj
Square 8 799 Opublikowano poniedziałek o 10:55 Opublikowano poniedziałek o 10:55 Ogólnie dalej są te promki, tylko z jakiegoś powodu mi ostatnio żadna nie działała Cytuj
messer88 6 721 Opublikowano poniedziałek o 11:24 Opublikowano poniedziałek o 11:24 2 godziny temu, Square napisał(a): To chyba też trzeba drugie konto Apple? z PS5 zadziała na inne konto Apple Cytuj
Aleks 516 Opublikowano poniedziałek o 14:05 Opublikowano poniedziałek o 14:05 3 godziny temu, Square napisał(a): Ogólnie dalej są te promki, tylko z jakiegoś powodu mi ostatnio żadna nie działała Też byłem w tej grupie. Nie działały żadne okresy próbne. Jednak - ku mojemu zaskoczeniu - pod koniec tamtego roku wpadły 3 miesiące. Pierwsze logowanie na PS5, za pomocą starego konta psn i Apple. Cytuj
Square 8 799 Opublikowano poniedziałek o 14:19 Opublikowano poniedziałek o 14:19 No ja z PS5 już wykorzystałem jak było pół roku. Po przesiadce na Pro już nie poszło drugi raz. Jak były darmowe od gwiazd to też chyba tylko dawno temu przeszło. Niby bym mógł zrobić nowe konto, no ale ta wybiórczość z niejasnymi zasadami kto się łapie, a kto nie wkurza. Cytuj
Soban 4 137 Opublikowano wtorek o 08:57 Opublikowano wtorek o 08:57 Tez wzialem z samsunga. Co tam fajnego oprocz Severence i Teda Lasso? Cytuj
_Red_ 12 094 Opublikowano wtorek o 09:30 Opublikowano wtorek o 09:30 Polecali Silos, ale mnie tak srednio wkrecilo. Shrinking / Terapia Bez Trzymanki ujdzie. No i niebawem Severance 2. 1 Cytuj
Rudiok 3 385 Opublikowano wtorek o 09:44 Opublikowano wtorek o 09:44 Pachinko, Morning Show, Kulawe Konie, Masters of the Air, Black Bird, Lessons in Chemistry, Bad Sisters. Każdy znajdzie coś dla siebie. Warto po 1-2 odcinki zobaczyć i ocenić czy siadło. 1 Cytuj
messer88 6 721 Opublikowano wtorek o 10:18 Opublikowano wtorek o 10:18 Wczoraj obejrzałem Samotne Wilki, spoko film. 1 Cytuj
Square 8 799 Opublikowano wtorek o 10:23 Opublikowano wtorek o 10:23 Ja polecam Mythic Quest. Pod koniec stycznia rusza w końcu 4 sezon. 1 Cytuj
MichAelis 5 631 Opublikowano wtorek o 10:59 Opublikowano wtorek o 10:59 Fundacja! Inwazje też można zobaczyć W powietrzu W obronie syna (wymieniam co nie padło wyzej) 1 1 Cytuj
messer88 6 721 Opublikowano wtorek o 11:06 Opublikowano wtorek o 11:06 Ja bym zaczynał od Black Birda, chyba każdemu się spodoba ten miniserial. Jeszcze jak ktoś lubi True detective s1 to nie ma opcji żeby nie siadło. Później Kulawe Konie. Cytuj
LeifErikson 1 134 Opublikowano wtorek o 19:17 Opublikowano wtorek o 19:17 Moja topka póki co (nie licząc Severance i Teda): W obronie syna Uznany za niewinnego Black Bird Kulawe konie Terapia SciFi to nie moje klimaty ale zacząłem Silos i też jest zacnie. Ogólnie jakość produkcji na Apple TV jest naprawdę wysoka i myślę ze można ich bibliotekę traktować jak HBO - co by nie włączyć, będzie przynajmniej dobre. Cytuj
Słupek 2 203 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu oglądacie Rozdzielenie po odcinku czy czekacie na cały sezon? Cytuj
AdiCarrion 125 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Godzinę temu, Słupek napisał(a): oglądacie Rozdzielenie po odcinku czy czekacie na cały sezon? Ja czekam na całość. Może sobie rewatch zrobię Cytuj
Zwyrodnialec 1 751 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu To czekanie na cokolwiek po tygodniu już dawno powinno odejść w zapomnienie. Przez 2 miesiące to zdąży się zapomnieć o czym był pierwszy odcinek. Takie sztuczne podtrzymywanie zainteresowania. Netflix robi to lepiej. 2 1 Cytuj
PiotrekP 1 966 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 2 sezon Silosu zakończony, wiało nudą zbyt wiele razy. jako, że książek ni cholery nie znam, to po końcówce wiadomo jak pójdzie część 3 sezonu. Spoiler później doczytałem, ze w książkach też tak jest. Cytuj
Moldar 2 283 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Godzinę temu, Zwyrodnialec napisał(a): To czekanie na cokolwiek po tygodniu już dawno powinno odejść w zapomnienie. Przez 2 miesiące to zdąży się zapomnieć o czym był pierwszy odcinek. Takie sztuczne podtrzymywanie zainteresowania. Netflix robi to lepiej. jak oglądasz co tydzień to niby o czym masz zapomnieć? A jest i czas na jakieś rozkminy i rozmowy. Jak wrzucają wszytko to jedynie na spoiler można trafić pierwszy EP obejrzany, oczywiście więcej pytań niż odpowiedzi, miło wrócić. Cytuj
Masorz 13 242 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Moim zdaniem jak szybko zbingujesz to jednak ciężej trafić na spoilery, niż w ciągu tych prawie 3 miesięcy, gdzie tam na samym jutubie nagłówki krzyczą fabułę. Silos drugi sezon się ciągnął, ale 2 ostatnie odcinki dowiozły w chuj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi