Wojtq 795 Opublikowano 10 grudnia 2022 Opublikowano 10 grudnia 2022 (edytowane) 8 godzin temu, Wooyek napisał: Jak ktoś chce to są dwa darmowe miesiące dla wszystkich użytkowników, nie tylko nowych z okazji premiery filmu "Wyzwolenie" z Willem Smithem. Dzięki. Znów sobie przycebulę. Patrząc na obejrzane przeze mnie seriale w 2022 roku Apple to jest najlepszy serwis streamingowy dla oryginalnych seriali, więc tym zabawniejsze, że korzystam z niego tylko za darmo. Dlaczego najlepszy? 1. Severance - najlepszy serial tego roku. Z unikalnym pomysłem na siebie, mówiący interesujące rzeczy o naszym obecnym świecie i zrealizowany po mistrzowsku. 2. Pachinko - najlepsza drama tego roku z motywem przemijania i rodzinnych klątw, które ciążą chyba na każdym z nas. 3. Black Bird - niespieszny mini-serial psychologiczny dla fanów pierwszego sezonu Mindhuntera. Na dokładkę dochodzi jeszcze Prehistoryczna Planeta. Te produkcje Apple'a to jest wyższa kultura serialowości. Edytowane 10 grudnia 2022 przez Wojtq Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 12 grudnia 2022 Opublikowano 12 grudnia 2022 Black Bird- no potwierdzam wszystko. Ja myślałem ze to będzie typowy serial bazujący na plot twistach z dupy typu "on podłożył świnie temu, a ciekawe czy tamten to zauważy", a było zupełnie inaczej. Super serial o warstwie psycholgicznej, mówiący o tym jak wiele jesteś w stanie zrobić dla wolności, sławy, swoich przekonań. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 Osłuchałem się i oczytałem o Ted Lasso i korzystając z na 2 miesiące oglądam i bawię się wyśmienicie Bardzo przyjemny, ciepły, zabawny i nieprzekombinowany serial, dawno się tak szczerze nie ubawiłem i to nie przez jakieś głupie żarciki, a fajnie wkomponowany i niegłupi humor sytuacyjny. Okejka. 3 Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 30 grudnia 2022 Opublikowano 30 grudnia 2022 W zeszłym tygodniu wykorzystałem darmowy kod na 2 miesiące, bo chciałem obejrzeć nowy odcinek Shantaram. Akurat się pierwszy sezon skończył i teraz z tego co czytam, to prawdopodobnie nie będzie drugiego. Wielka szkoda, bo historia ma potencjał. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 5 stycznia 2023 Opublikowano 5 stycznia 2023 W dniu 16.12.2022 o 18:06, Rudiok napisał: Osłuchałem się i oczytałem o Ted Lasso i korzystając z na 2 miesiące oglądam i bawię się wyśmienicie Bardzo przyjemny, ciepły, zabawny i nieprzekombinowany serial, dawno się tak szczerze nie ubawiłem i to nie przez jakieś głupie żarciki, a fajnie wkomponowany i niegłupi humor sytuacyjny. Okejka. Też zacząłem, przyjemny serial. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 9 stycznia 2023 Opublikowano 9 stycznia 2023 W dniu 10.12.2022 o 12:20, Wojtq napisał: Dzięki. Znów sobie przycebulę. Patrząc na obejrzane przeze mnie seriale w 2022 roku Apple to jest najlepszy serwis streamingowy dla oryginalnych seriali, więc tym zabawniejsze, że korzystam z niego tylko za darmo. Dlaczego najlepszy? 1. Severance - najlepszy serial tego roku. Z unikalnym pomysłem na siebie, mówiący interesujące rzeczy o naszym obecnym świecie i zrealizowany po mistrzowsku. 2. Pachinko - najlepsza drama tego roku z motywem przemijania i rodzinnych klątw, które ciążą chyba na każdym z nas. 3. Black Bird - niespieszny mini-serial psychologiczny dla fanów pierwszego sezonu Mindhuntera. Na dokładkę dochodzi jeszcze Prehistoryczna Planeta. Te produkcje Apple'a to jest wyższa kultura serialowości. Severance Black Bird Kulawe konie Apple, aleś ty mnie teraz zaimponował. Świetne produkcje. 1 Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 11 stycznia 2023 Opublikowano 11 stycznia 2023 W dniu 10.12.2022 o 12:20, Wojtq napisał: Dzięki. Znów sobie przycebulę. Patrząc na obejrzane przeze mnie seriale w 2022 roku Apple to jest najlepszy serwis streamingowy dla oryginalnych seriali, więc tym zabawniejsze, że korzystam z niego tylko za darmo. Dlaczego najlepszy? 1. Severance - najlepszy serial tego roku. Z unikalnym pomysłem na siebie, mówiący interesujące rzeczy o naszym obecnym świecie i zrealizowany po mistrzowsku. 2. Pachinko - najlepsza drama tego roku z motywem przemijania i rodzinnych klątw, które ciążą chyba na każdym z nas. 3. Black Bird - niespieszny mini-serial psychologiczny dla fanów pierwszego sezonu Mindhuntera. Na dokładkę dochodzi jeszcze Prehistoryczna Planeta. Te produkcje Apple'a to jest wyższa kultura serialowości. Również przycebulę. Wczoraj skończyły się 2 miesiące z okazji tego filmu Seliny Gomez i dzisiaj wpadły kolejne, bo promka ważna do 14-tego. Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 12 stycznia 2023 Opublikowano 12 stycznia 2023 Kulawe Konie - wybornie się bawiłem, świetne oba sezony, ciężko wybrać który lepszy. Cały czas serial trzyma poziom, a to co Gary Oldman robi ze swoją rolą to jakieś arcydzieło. Brawa dla scenarzystów za teksty, a aktorów za tak dobrą grę. Ciężko mi się nawet do kogokolwiek przyczepić. Zapowiedź 3 sezonu troszeczkę mnie niepokoi, bo już tam były jakieś wzmianki o Hitlerze, CIA, Kennedy, nie wiem czy to za bardzo nie odpływa już, no ale patrząc na obecny poziom jestem raczej spokojny. Genialny serial, każdy musi go obejrzeć. 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 14 stycznia 2023 Opublikowano 14 stycznia 2023 W dniu 5.01.2023 o 10:28, Banny napisał: Też zacząłem, przyjemny serial. Ted Lasso Skończony - miał momenty i śmieszne, i epickie, i wzruszające, i irytujące 8/10, solidny serial na wieczór z żoną do odstresowania po całym dniu, a tytułowa rola i cała postać - złoto <3 Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 14 stycznia 2023 Opublikowano 14 stycznia 2023 Dla mnie to prawie wszystko co u Apple to same perełki. Można oglądać „w ciemno” zawsze będzie pan zadowolony! A i nie omińcie Ted Lasso i Acapulco, takiego klimatu nie znajdziecie w żadnym netflixie itp. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 No ja jestem mega zaskoczony jakością ich własnych produkcji. Taki Netflix przy tym to wydaje się jak jakiś totalnie oderwany chłam robiony przez studentów. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 No ale mają gejów i murzynów! Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 15 stycznia 2023 Autor Opublikowano 15 stycznia 2023 (edytowane) Nie musicie mi dziekowac za namiary na Apple TV + A na poczatku tematu mnie jechali Edytowane 15 stycznia 2023 przez Sven Froost Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 Godzinę temu, Rudiok napisał: No ja jestem mega zaskoczony jakością ich własnych produkcji. Taki Netflix przy tym to wydaje się jak jakiś totalnie oderwany chłam robiony przez studentów. Severance to IMO serial roku, zaraz obok gry o tron w 2022. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 Kolejny chwali Rozdzielenie, pora uruchomić Zatokę Piracką. 1 Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 48 minut temu, oFi napisał: Severance to IMO serial roku, zaraz obok gry o tron w 2022. Zdecydowanie w top3, i jeden z bardziej interesujących konceptów scenariuszowych ostatnich lat. I ta czołówka 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 Ale zakończyli takim cliff hangerem, że mogli by jednak troszke rozwinąć to na koncu, bo teraz mnie boli strasznie, że nie wiem co tam się wydarzy pozniej Pierwszy sezon rodu smoka jakoś lepiej się spiął i nie mam takiego ciśnienia jak na to. Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 12 godzin temu, seb.maz napisał: Dla mnie to prawie wszystko co u Apple to same perełki. Można oglądać „w ciemno” zawsze będzie pan zadowolony! A i nie omińcie Ted Lasso i Acapulco, takiego klimatu nie znajdziecie w żadnym netflixie itp. No właśnie wczoraj skończyłem oglądać drugi sezon Acapulco. Jaki to jest fajny, lekki serial który pozwolił mi się oderwać się na chwilę od rzeczywistości. 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 Ja widziałem tylko pierwszy odcinek, ale jakoś nie siadło. Może później by zaskoczyło, ale to pytanie na kiedy indziej, bo zacząłem Kulawe Konie i jest bardzo dobrze. 34 minuty temu, oFi napisał: teraz mnie boli strasznie, że nie wiem co tam się wydarzy pozniej Zobaczysz sobie w S2. Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 18 stycznia 2023 Opublikowano 18 stycznia 2023 Wleciał trailer Hello Tomorrow! - wygląda mocno zachęcająco - serialowa wersja ,,Jetsonowie'' 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 19 stycznia 2023 Opublikowano 19 stycznia 2023 W dniu 4.01.2023 o 17:35, Figuś napisał: czy to takie dobre? Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 19 stycznia 2023 Opublikowano 19 stycznia 2023 Ogladam teraz Slow Horses i jest dobrze. Jeszcze nie natknalem sie na slaby serial od Apple, powinni zaczac robic gierki. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 20 stycznia 2023 Opublikowano 20 stycznia 2023 22 godziny temu, Banny napisał: czy to takie dobre? Dobry serial po prostu. Czekam na drugi sezon. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi