Fanek 668 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Nowość sc-fi jeszcze jedna są 3 ep póki co Nowa konstelacja https://www.imdb.com/title/tt19395018/ Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Wspaniała to jest usługa. Ponownie miesiące za darmo. Tym razem dwa - klik. Wystarczy aby dokończyć Masters of the Air. Spokojnie na tych darmowych kodach oglądam wszystko co mnie interesuje. I tak już od trzech lat. 4 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Masters of the Air - kolejny świetny odcinek, zero latania tym razem, historia tak opowiedziana że 10 odcinków można by zrobić o tym jednym odcinku. Serial mistrzostwo, kolejny odcinek 10/10 i te zakończenie! 1 1 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego 17 minut temu, Aleks napisał: Wspaniała to jest usługa. Ponownie miesiące za darmo. Tym razem dwa - klik. Niestety tylko dla tych bez aktywnego abo. 2 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego 18 minut temu, Fanek napisał: Masters of the Air - kolejny świetny odcinek, zero latania tym razem, historia tak opowiedziana że 10 odcinków można by zrobić o tym jednym odcinku. Serial mistrzostwo, kolejny odcinek 10/10 i te zakończenie! Tak, właśnie obejrzałem. Po trzech odcinkach jakoś tego nie czułem, ale jak zaczęło się dziać gorzej to zacząłem być mocno zaangażowany. I rzeczywiście - to zakończenie. Gęba mi się raduje na takich scenach. 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Jeszcze co do 6 odcinka - scena przesłuchania Egana, ktoś może bardziej z mundurami nazi z 2 wojny, z jakich oddziałów był ten szkop? Czarny mundur z pomarańczowymi pagonami Cytuj
nievil 29 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Godzinę temu, Fanek napisał: Jeszcze co do 6 odcinka - scena przesłuchania Egana, ktoś może bardziej z mundurami nazi z 2 wojny, z jakich oddziałów był ten szkop? Czarny mundur z pomarańczowymi pagonami Młody szkop troszkę mi przypominał Herr Flicka :) Odnośnie mundurów to zapewne mundury luftwaffe, obóz pod nich podlegał: https://pl.wikipedia.org/wiki/Stalag_Luft_III W sumie w kolejnym albo kolejnych odcinkach chyba będzie jakiś kolejny polski akcent - patrząc na w/w opis obozu wracając do serialu: bardzo dobry, czekam na kolejne odcinki Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego A nie żółty i granatowy? To LW. Pomarańcz to chyba tylko żandarmeria polowa. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego 30 minut temu, messer88 napisał: A nie żółty i granatowy? To LW. Pomarańcz to chyba tylko żandarmeria polowa. Nie wiem, was się pytam Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Ja czekam na całość dalej jak takie coś to Luftwaffe 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego W dniu 22.02.2024 o 18:34, Fanek napisał: Nowość sc-fi jeszcze jedna są 3 ep póki co Nowa konstelacja https://www.imdb.com/title/tt19395018/ Dobre oceny zbiera i na pewno obejrzę całość Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Pierwsze dwa odcinki bardzo fajne, ale trochę przeciągane, doceniam ukazywanie zbliżeń na odkręcanie śrubek od każdego z 4 akumulatorów. Początek to dosłownie marzenie fanów Returnala odnośnie adaptacji, Matka z córką, jazda w nocy autem przez most, muzyka z radia, nawet zabawki podobne i ustawienie kamer. Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego W dniu 23.02.2024 o 19:59, Aleks napisał: Wspaniała to jest usługa. Ponownie miesiące za darmo. Tym razem dwa - klik. Wystarczy aby dokończyć Masters of the Air. Spokojnie na tych darmowych kodach oglądam wszystko co mnie interesuje. I tak już od trzech lat. jak Ci się kiedyś skończy te darmowe, napisz do mnie, dam ci moje dane do logowania, takich klientów potrzeba! Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Póki mało contentu to ciągle starają się darmowymi okresami przyciągać, pewnie niedługo się skończy. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Dziękuję Pan Apple, Slow Horses sezon 3 nadrobiony i tęskniłem za Lambem a tu już dwa kolejne sezony potwierdzone 2 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego W oczekiwaniu na kolejny odcinek Masters of the Air wciągnąłem w dwa wieczory pierwszy sezon Slow Horses, często polecany przez forumkową brać. I co? I jestem bardzo zadowolony. Porównywałem sobie to czasami do niedawno oglądanego drugiego sezonu Reachera i widzę przepaść między tymi serialami. Tutaj również mamy zgraję bohaterów działających na dziko, próbujących rozwiązań daną sprawę, ale klarowność tego co/kto/komu/i dlaczego jest zdecydowanie lepsza i całość bardziej czytelna. Do tego Konie mają o wiele ciekawszą zgraję bohaterów z rewelacyjnym Oldmanem na czele, a przedstawienie ich działania jest bardzo wiarygodne. Wiem, że mogłem się obyć w mojej opinii bez takiego zestawienia, ale jednak miałem to często w głowie podczas seansów. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego W dniu 24.02.2024 o 12:02, Masorz napisał: Dobre oceny zbiera i na pewno obejrzę całość Po 3 odcinkach = Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego (edytowane) Ja właśnie obejrzałem 4ty i już przestępuję z nogi na nogę na kolejne. Oby tylko utrzymali poziom do samego końca i satysfakcjonująco zamknęli historię, bo po rozczarowaniu TD4, nie wytrzymie kolejnego zmarnowanego potencjału. Świetny klimat, szczególnie w dwóch pierwszych odcinkach i wspaniała Noomi, która mogłaby sama siedzieć na statku przez cały sezon, a i tak by uniosła całą historię. Naprawdę jestem pod wrażeniem jej aktorstwa. Tak samo jej córka Alice daje radę, jak na tak młody wiek. Polecam z całego serduszka. Edytowane 28 lutego przez Luqat 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca post trochę z dupy ale chciałem nawiązać do serialu Silos. przy okazji serialu była też dyskusja o książkach, które praktycznie zniknęły z rynku. dobre wieści, będzie reedycja. póki co pierwszy tom niebawem, w okolicy czerwca ma być drugi, cała trylogia ma wyjść do końca roku. gdyby ktoś chciał przytulić to https://www.swiatksiazki.pl/silos-tom-1-7226069-ksiazka.html 1 Cytuj
snejk04 413 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca 18 godzin temu, Colin napisał: post trochę z dupy ale chciałem nawiązać do serialu Silos. przy okazji serialu była też dyskusja o książkach, które praktycznie zniknęły z rynku. dobre wieści, będzie reedycja. póki co pierwszy tom niebawem, w okolicy czerwca ma być drugi, cała trylogia ma wyjść do końca roku. gdyby ktoś chciał przytulić to https://www.swiatksiazki.pl/silos-tom-1-7226069-ksiazka.html O panie, wielkie dzięki za info. Pierwszy tom dorwałem w bibliotece, ale mieli tylko ten. Myślałem, że nie doczekam się dodruku i szukałem egzemplarzy kolejnych części tak w okolicach stówki, a tu taki nius:) do czerwca jakoś wytrzymam. PS jak ktoś nie czytał, to pierwszy tom polecam Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Obejrzałem pierwszy odcinek Returnala, znaczy się Nowej Konstelacji. Jest fajnie. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca ,,Abo" do AppleTV+ wciąż kosztuje około 37zł za miesiąc? Powrót do tej platformy kusi - zrezygnowałem nie ze względu na cenę, ale ze względu na brak zainteresowania tą usługą, no bo tak, to raz, no bo nie było akurat tych tytułów, które jakoś szczególnie mnie interesowały, to dwa. Powiedzmy że troszku się zawiodłem na dwóch seriach sci-fi, oryginalnej produkcji Apple'a w tym najbardziej na s02 "Inwazja". No dobra, jak miałbym tak na serio znów zacząć wydawać mamonę na platformę streamingową ,,Jabłuszka", to tylko ze względu na serialowe nowości, o których nie miałem pojęcia ,,że coś takiego będzie miało swą premierę!". Na przykład "Nowa konstelacja" i "Władcy przestworzy" i "Obława" - to tacy kusiciele, żeby zacząć znów płacić za ,,abo" przy tej usłudze. Zostają jeszcze jakieś pojedyncze filmy oraz dokumenty. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Jutro szósty odcinek Konstelacji, fajnie wchodzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi