Opublikowano 18 września 202418 wrz To było do 15 września z apple to już pewnie za późno. a jest po nowej instalacji apki info o 3 miesiącach ale niestety po zeskanowaniu qr już info że wykorzystane na koncie
Opublikowano 18 września 202418 wrz Ja nie skanowałem, tylko ręcznie z pilota się logowałem XD A może miałem farta.
Opublikowano 18 września 202418 wrz Chuj wyjdzie całość najlepszego serialu Slow Horses to se wezmę darmowy mięsiąc apple one i obejrzę
Opublikowano 18 września 202418 wrz Ja mogę zapłacić jak wleci Silos, ale wolałbym oglądać na bieżąco.
Opublikowano 18 września 202418 wrz Wiadomo dobre seriale robią, tylko się człowiek przyzwyczaił że to co chwilę można było mieć za free - czy rok za telefon, pół roku z PS, od LG itp itd
Opublikowano 19 września 202419 wrz Dzięki za info. Też zainstalowałem apkę ponownie i dostałem 3 miechy gratis. Jednak dobrze mieć eldżika
Opublikowano 22 września 202422 wrz Dark matter skończyłem, takie trochę połączenie Fringe ze Sliders. Momentami trochę męczył ale finalnie dobra produkcja. Ciekaw jestem w jaką stronę pójdą w drugim sezonie, bo cały materiał z książki już wykorzystali.
Opublikowano 29 września 202429 wrz Chyba też muszę "jakoś" ten Silos obejrzeć, bo lubię takie klaustrofobiczne post-apo.
Opublikowano 10 października 202410 paź Kulawe konie obejrzane. Nie wiem, czy to już trochę zmęczenie tematem z mojej strony, ale poprzednie sezony oglądałem z większą przyjemnością. Kolejny pewnie obejrzę, ale jakoś specjalnie wyczekiwał nie będę
Opublikowano 10 października 202410 paź Ja obejrzałem pierwszy sezon (wszedl mi srednio), teraz obejrzałem czwarty i chyba podobał mi się bardziej. Do drugiego i trzeciego może jeszcze wrócę, choć jak na zakończenie sezonu widzę już nakręconą zapowiedz kolejnego, to jakoś mi to tasiemcem zalatuje.
Opublikowano 10 października 202410 paź 2 hours ago, LeifErikson said: Ja obejrzałem pierwszy sezon (wszedl mi srednio), teraz obejrzałem czwarty i chyba podobał mi się bardziej. Do drugiego i trzeciego może jeszcze wrócę, choć jak na zakończenie sezonu widzę już nakręconą zapowiedz kolejnego, to jakoś mi to tasiemcem zalatuje. 1 sezon = 1 książka, a materiału źródłowego mają jeszcze na 4 kolejne (i następna książka zapowiedziana na 2025). Tak że trochę tego będzie jak nie anulują
Opublikowano 10 października 202410 paź 3 godziny temu, LeifErikson napisał(a): Ja obejrzałem pierwszy sezon (wszedl mi srednio), teraz obejrzałem czwarty i chyba podobał mi się bardziej. Do drugiego i trzeciego może jeszcze wrócę, choć jak na zakończenie sezonu widzę już nakręconą zapowiedz kolejnego, to jakoś mi to tasiemcem zalatuje. WTf, obejrzałeś pierwszy sezon a potem od razu czwarty? No a ten sezon najsłabszy ze wszystkich, a rozmach to był taki, że chyba im budżet o połowę ujebali.
Opublikowano 10 października 202410 paź 27 minut temu, Masorz napisał(a): WTf, obejrzałeś pierwszy sezon a potem od razu czwarty? Nie od razu. Pierwszy oglądałem już dawno i nie spodobał mi się na tyle żeby kontynuować, a czwarty zacząłem bo mi wskoczył w proponowanych jako nowość i jakoś dociągnąłem do końca. Wiodąca historia chyba w każdym sezonie inna, więc nie widzę przeszkód.
Opublikowano 15 października 202415 paź LOL, wlasnie mi się skończyły darmowe 3 miesiące dla posiadaczy PS5 i w momencie wyłączenia subskrypcji od razu pojawiła się opcja rozpoczęcia okresu próbnego na kolejne 3 miesiące za darmo. Nawet nie wiem z jakiej racji. Taką ofertę to ja rozumiem.
Opublikowano 16 października 202416 paź Nice, kończy mi się trial od Samsunga, to może z PS5 później przejdzie. Właśnie wyczytałem, że serwis apple ma się pojawiać jako opcja do Prime amazona. Super informacja, bo oglądam dużo contentu na tablecie z Androidem, a jak dotąd apple zmuszało mnie do siedzenia przed telewizorem.
Opublikowano 16 października 202416 paź Ale wiesz ze można oglądać przez stronę? I nawet w chrome zainstalować to jako apke? [emoji28]https://tv.apple.com/pl?l=pl-PL
Opublikowano 16 października 202416 paź Ok, no w sumie w domu to już coś. Ale przez stronę raczej nie ma pobierania, a często oglądam w podróży.
Opublikowano 17 października 202417 paź Obejrzałem jeszcze trzeci sezon Kulawych Koni i ten najlepszy IMO, ciekawy motyw z wewnętrznymi walkami w służbach specjalnych. Ale strzelanina w stylu GTA trwająca półtora odcinka na koniec to była przesada. Tak więc kolejność nietypowa bo 1, 4, 3 (2 w kolejce), ale nie widzę przeszkód.