Square 8 902 Opublikowano 17 października 2024 Opublikowano 17 października 2024 Dziwna kolejność, zwłaszcza jak jakieś wątki mają wpływ później. Cytuj
LeifErikson 1 142 Opublikowano 17 października 2024 Opublikowano 17 października 2024 Nie zauważyłem nic, co by wpływało na główny wątek każdego sezonu. Drugoplanowe postacie znikają, więc można się domyślić z jakiego powodu, ale ani mnie to ziębi, ani grzeje. Oczywiście jak już się ktoś do tego zabiera od zera to lepiej chronologicznie, ale tak jak pisałem - ja to porzuciłem po pierwszym sezonie i potem z braku laku wróciłem na czwarty. 1 Cytuj
Fanek 674 Opublikowano 25 października 2024 Opublikowano 25 października 2024 Dziś wyszły 2 odcinki, wygląda bardzo mystery https://www.imdb.com/title/tt13332622/ Cytuj
dominalien 298 Opublikowano 17 listopada 2024 Opublikowano 17 listopada 2024 Moje PS5 właśnie mi po raz kolejny zaproponowało 3 miesiące triala “dla nowych użytkowników” i zadziałało. Jakiś miesiąc temu skończyła mi się płatna subskrypcja, więc jak ktoś czeka na promkę może warto sprawdzić. Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano 17 listopada 2024 Opublikowano 17 listopada 2024 Sprawdzałem niestety u mnie to już nie przechodzi, od LG tak samo już nie działa. Z 3 lata korzystałem za darmo może się skończyło Cytuj
Jożin z Bażin 12 Opublikowano 17 listopada 2024 Opublikowano 17 listopada 2024 Jeśli się aktywowało te 6 darmowych miesięcy na ps5 , to później można jeszcze było aktywować dodatkowe 3 miesiące na ps4. Jeśli ta promocja dalej jest to na ps5pro powinno też zadziałać. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 17 listopada 2024 Opublikowano 17 listopada 2024 Pany, jak kupie triala na 3msc z kinguina na inny region to będzie to u nas śmigać ? Cytuj
Square 8 902 Opublikowano 17 listopada 2024 Opublikowano 17 listopada 2024 6 godzin temu, Jożin z Bażin napisał(a): Jeśli ta promocja dalej jest to na ps5pro powinno też zadziałać. U mnie na Pro nie działa. Kilka ostatnich darmowych okresów też mi nie działało. Utworzenie nowego konta Apple z tą samą kartą przejdzie? Cytuj
Jożin z Bażin 12 Opublikowano 17 listopada 2024 Opublikowano 17 listopada 2024 Godzinę temu, Square napisał(a): U mnie na Pro nie działa. Kilka ostatnich darmowych okresów też mi nie działało. Utworzenie nowego konta Apple z tą samą kartą przejdzie? Mi się kończą 21 listopada te darmowe 3 miesiące z ps4,przy aktywowaniu na pro mam tylko info , że mam aktywny abonament. Sprawdzę w piątek czy mi wskoczy na pro Cytuj
seb.maz 732 Opublikowano 17 listopada 2024 Opublikowano 17 listopada 2024 jebać takich kombinatorów co nie chcą normalnie i uczciwie płacić za coś co dostarcza takiej jakości treści! do tego obraz i audio TOP! 1 Cytuj
Shankor 1 666 Opublikowano 7 grudnia 2024 Opublikowano 7 grudnia 2024 Wygląda bardzo przyjemnie, ale trailer wg mnie zdradza za dużo! 1 Cytuj
Masorz 13 255 Opublikowano 8 grudnia 2024 Opublikowano 8 grudnia 2024 Pierdolę, nie klikam nawet. 1 1 Cytuj
Sedrak 867 Opublikowano 8 grudnia 2024 Opublikowano 8 grudnia 2024 Słyszałam, że ten serial to kocur. To jest trzeci sezon? Cytuj
bartiz 1 633 Opublikowano 8 grudnia 2024 Opublikowano 8 grudnia 2024 15 minut temu, Sedrak napisał(a): Słyszałam, że ten serial to kocur. To jest trzeci sezon? Drugi. Od pierwszego trochę minęło i w sumie nic nie pamiętam, przydałby się rewatch przed drugim. Cytuj
Masorz 13 255 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia "Silos" w drugim sezonie niestety mocno obniżył loty. Wątek Spoiler Juliet w tym drugim silosie kompletnie nieciekawy, i to jeszcze rozciągnięty chamsko na cały sezon. Juliet się tam tylko błąka, robi fetch questa a potem znowu się błąka, tylko ranna.Jedynie postać Solo coś tam wnosi. W Silosie Spoiler "pierwszym", czyli nr 18 mamy tylko ten bunt, też niemiłosiernie przeciągnięty oraz szukanie tajnego szyfru a potem książki z tym kodem. Ło matko, no spodziewałem się trochę więcej jednak. Chyba niepotrzebnie podzielili książkę na 2 sezony bo teraz mamy momentami sakramenckie dłużyzny. 2 odcinki zostały do końca, oby chociaż tam się coś ciekawego wydarzyło. 1 Cytuj
Chewie 194 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Widzę, że od dzisiaj do niedzieli za darmo. Co tam na szybko obejrzeć? Sprawdzę sobie tego silosa w końcu Cytuj
Square 8 902 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Drugi sezon w trakcie, więc chyba nie warto zaczynać. Kulawe Konie mają mniej odcinków na sezon, ale obecnie są cztery. Cytuj
seb.maz 732 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia a ile masz zamiaru poświęcić czasu? tak chyba najszybciej to serial "czarny ptak" i filmy "czas krwawego księżyca", "coda", "Palmer", "bankier", cherry niewinność utracona. ale wykup na zawsze, najlepszy serwis! jakość video i dźwięk! i do tego top seriale. Ted lasso, rozdzielenie, silos, terapia, Acapulco, kulawe konie, uznany za niewinnego, władcy przestworzy, w obronie syna i jeszcze dużo seriali i filmów jeszcze jest tyle Cytuj
Kaczi 850 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia 1 hour ago, Chewie said: Widzę, że od dzisiaj do niedzieli za darmo. Co tam na szybko obejrzeć? Sprawdzę sobie tego silosa w końcu Disclaimer, Bad monkey z tych nowszych Cytuj
Fanek 674 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia Jeśli komuś podszedł Ted Lasso to polecam Terapia bez trzymanki, tych samych twórców, mega pozytywny serial, odcinki po 30min, zaczynam 2 sezon https://www.imdb.com/title/tt15677150/ 2 Cytuj
LeifErikson 1 142 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia 11 godzin temu, Fanek napisał(a): Jeśli komuś podszedł Ted Lasso to polecam Terapia bez trzymanki, tych samych twórców, mega pozytywny serial, odcinki po 30min, zaczynam 2 sezon https://www.imdb.com/title/tt15677150/ Ja właśnie skończyłem drugi sezon. Generalnie przesłodzone to jest przeokrutnie (tak jak Ted Lasso), ale oglada się przyjemnie, bo jest ładnie i pozytywnie. Co ciekawe, drugi sezon skręca w kierunku telenoweli trochę, bo niewiele konkretnego się tam dzieje poza codziennymi perypetiami bohaterów. Cytuj
Square 8 902 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia Ja dokończyłem Sugara, no nie takiej końcówki się spodziewałem. Zacząłem czwarty sezon Koni (po trzech odcinkach nie widzę tego spadku), a teraz oglądam po raz kolejny Teda Lasso. Cytuj
PiotrekP 2 061 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Ten drugi sezon Silosu faktycznie strasznie rozciągnięty, mimo to chce się to oglądać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi