grzybiarz 10 339 Opublikowano 14 listopada 2019 Opublikowano 14 listopada 2019 Czy ktoś tutaj używa tej apki? Za free pooglądałem kilka filmów - ciekawy był koncert, gdzie obracasz się i laseczki klaskają za tobą hehe, prawie się zarumieniłem. Za free tyle atrakcji (sporo filmów), ale ta jakość to chyba 480p... Podobno wcześniej można było odpalać swoje filmy z pena "Przykładowo film 360 3D side by side musi się nazywać "nazwafilmu_360_sbs.mp4"". A potem wprowadzili płatne usługi no i teraz nie wiem... ktoś używa? Skąd te filmy pobrać side by side ale w jakości HD? W sumie na miesiąc testu bym obczaił, tylko obawiam się że nie znajdę filmów, albo że jeden bicek będzie nieproporcjonalny. Zakładam temat, bo mało nawet informacji w google, a przecież to zawsze jakaś zabawa z goglami VR Cytuj
mozi 1 991 Opublikowano 14 listopada 2019 Opublikowano 14 listopada 2019 (edytowane) nvm Edytowane 14 listopada 2019 przez mozi Cytuj
grzybiarz 10 339 Opublikowano 18 listopada 2019 Autor Opublikowano 18 listopada 2019 No szkoda, że trza opłacać hajs, by oglądać własne filmy z pena (jakiś tutorial by mi się przydał tak czy siak). Chociaż wczoraj odpaliłem YT w wersji VR i naprawdę już sporo filmów powstało kręconych 360 w jakości niby 4K, czy nawet 8K. Tylko że te 4K to może jest w klasycznej wersji, na okularach to jakbym oglądał wczesnego jutuba w 240p Tam gdzie obraz jest statyczny, to jeszcze obraz jest przystępny, ale jak są jakieś dynamiczne sceny, typu zjazd kolejką górską, to po prostu VHS, a nie 4K. Szkoda, myślę, czy by nawet tych googli nie sprzedać, bo choć fajny bajer, to chyba jednak nie w tej generacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi