Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda, ale 2023 będzie i tak wypchany grami. Niech dłubią, bo nie mogą powtorzyc launchu sot.

• Odpowiedzi 86
  • Wyświetleń 21,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• W pvp wszyscy z nim wygrywają, w co-op nikt nie chce z nim grać 

• Często mam wrażenie że ludzie nie rozumieją, że ktoś chce sobie usiąść z padem w ręku wieczorem i pograć offline, samemu, wczuwając się w historię.

• No to papa Everwild, znikasz z radaru  W pompce mam "unik szerd eksperjens".

Opublikowano

Jak 2024 to już raczej nie crossgen. Jeden plus z tego. xd

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze kilka lat temu kiedy Xbox miał tylko 6 studiów, byłby to duży problem. Ale teraz przy tej ilości gier w produkcji i tak wypchanym kalendarzu, Rare nie musi się spieszyć i niech wyda Everwild kiedy będzie gotowe

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Everwild chyba jednak żyje:

Opublikowano
  • Autor

A dlaczego miałoby nie żyć?

• 7 miesięcy temu...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Myślę że po pokazie to nadal będzie gra widmo. Ewentualnie rzucą trailer z sekundami gameplayu, ale to nic nie zmieni 

Opublikowano

Nie ma szans na tą grę 11 czerwca podobnie jak na Perfect Dark, SoD3, czy OW2.

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

Jakby to poszło trochę bardziej w stronę zarządzania tymi fantazyjnymi stworami, to nie miałbym nic przeciwko. Np. eksplorujemy świat przy ich pomocy i potrzebne są konkretne stworzenia z konkretnymi atrybutami, by odkrywać nowe lokacje, rozbudować osadę itp.