Skocz do zawartości

Age of Empires 4

Featured Replies

Opublikowano

Brazylijskiemu oddziałowi xboxa wymsknęło się że Age of Empires 4 wyjdzie dzisiaj na konsole

• Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 14,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Fantastyczna gra. To po prostu AoE 2 z lepszą grafiką. I to wystarczy. Szkoda, że nie mam czasu na granie, bo chętnie bym przepadł.   Proszę moda o przeniesienie do działu Xboxa

• Wrażenia mega pozytywne po tej zapowiedzi z rozgrywką. Wygląda to wszystko świetnie, pełno detali i dobra animacja wojaków. Jedyne co bym wolał to bardziej brudne to średniowiecze, wszystko jest takie

• Nie. Xcloud leci z konsoli.

Opublikowano

Pierwsza nowa kampania do SP :)

Opublikowano

Pograłem kilka godzin w kampanie na xsx i jestem zachwycony jak to wszystko dobrze działa. Gram na padzie i sterowanie przeniesione z aoe 2 sprawdza się idealnie. Grafika i animacja to top strategii na konsolach, choć zdarzają się niewielkie spadki fps przy setce walczących jednostek na ekranie. Skończę wszystkie kampanie, to napisze coś więcej.

Ps. Nie powinno być to przeniesione do multiplatform?

Edytowane przez milupl

Opublikowano

Kurde najpierw na geforce now trochę pograłem jak pojawił się na nim gamepass, bo nie mogłem się doczekać aż ta gra trafi na xboxa. Następnego dnia odpalam xboxa, a tam aoe4. Zajebiście. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bizantyjczycy i Japończycy potwierdzeni w najnowszym dodatku do gry.

Opublikowano

Fantastyczna gra. To po prostu AoE 2 z lepszą grafiką. I to wystarczy. Szkoda, że nie mam czasu na granie, bo chętnie bym przepadł.

Proszę moda o przeniesienie do działu Xboxa

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem z dodatkiem, bo pokazuje mi nową kampanię, ale jest kłódka i nie mogę włączyć. Ktoś miał podobny problem?

• 4 tygodnie później...