Skocz do zawartości

PSX Extreme 268 + Kalendarz Gracza 2020

Oceń okładkę PSX Extreme 268 23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 268

• 1
      2
    • 2
      1
    • 3
      1
    • 4
      2
    • 5
      1
    • 6
      2
    • 7
      4
    • 8
      5
    • 9
      1
    • 10
      4

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Prenumeruje od 2014. Do zmiany wydawcy, przypadki kiedy szmatławiec nie dochodził na czas, można było policzyć na palcach jednej ręki. Trzy razy dotarł nawet już w poniedziałek. 

Z Pixelem cyrk się zaczął gdzieś od połowy 2016, obecnego numeru dalej brak. 

• Odpowiedzi 112
  • Wyświetleń 34,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Patrzcie jak się ma Wasz kalendarz do aktualnych wydarzeń: Marzec - wirus rozsiany po całym świecie: Kwiecień - kwarantanny i stan wyjątkowy: Maj - :  

• Od jutra w sprzedaży nowy numer wraz z Kalendarzem Gracza 2020. Poniżej możecie zerknąć na arty. A sam kalendarz identyczny wzorem lat poprzednich.   

• ten styczeń     Osoba nie znająca kontekstu może się lekko zniesmaczyć.

Opublikowano
4 godziny temu, Perez napisał:

@Mitra podrzuć mi na perez@psxextreme.pl swoje dane z prenumeraty, kopnę w kostkę kogo trzeba, aby Ci to sprawdzili. 

Poszedł mail.

Załatwione. Wielkie dzięki za pomoc. 

Edytowane przez Mitra

Opublikowano

Nabyłem pismo w lokalnym kiosku, z kalendarzem wszystko w porządku nie przyklejony ;-)

Opublikowano

Dostałem numer na Mikołajki i też wszystko ok było, ale papier to je.bie straszliwie jakby ktoś farbą olejną go przeleciał. Jeszcze nie czytałem gazetki, ale w kalendarzu @Perezznowu jest błąd z Andrzejkami, które są 29 listopada. W kalendarzu 2019 było to samo. No i Dying Light 2 w grudniu 2019 i Dying Light 2 w czerwcu 2020 to słaby pomysł.

Okładka ok, troche za ciemna.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano
  • Autor

No aleee Andrzejki wszedzie, gdzie sprawdzalem, sa jako noc z 29 na 30 listopada i w kalendarzach oznaczane sa jako 29 listopada.

Opublikowano
55 minut temu, Perez napisał:

No aleee Andrzejki wszedzie, gdzie sprawdzalem, sa jako noc z 29 na 30 listopada i w kalendarzach oznaczane sa jako 29 listopada.

Ha, to ja widocznie całe życie źle obchodziłem, dzięki xD

Opublikowano

@Perez

Chciałem zapytać jak to w końcu jest,  że z jednej drukarni wychodzą " felerne" i „normalne„ egzemplarze, bo tak jak pisałem wcześniej u mnie po stronie 26 jest strona 19, a później jest ok . A nie słyszałem/czytałem, aby ktoś miał podobnym przypadek.

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, milupl napisał:

@Perez

Chciałem zapytać jak to w końcu jest,  że z jednej drukarni wychodzą " felerne" i „normalne„ egzemplarze, bo tak jak pisałem wcześniej u mnie po stronie 26 jest strona 19, a później jest ok . A nie słyszałem/czytałem, aby ktoś miał podobnym przypadek.

Kazdy numer sklada sie z 8-stronicowych skladek (czyli maszyna drukuje 8 stron). Potem te skladki sa skladane ze soba i najwyrazniej z jakiegos powodu u Ciebie w numerze nie poskladalo sie po kolei. 

Podeslij mi info na perez@psxextreme.pl i ogarniemy.

Opublikowano

@SoQ_ "Zakupy w wirtualu". Napisałeś; "Kupienie produktu w cyfrowej dystrybucji nie oznacza, że będziemy mieli do niego dostęp po wsze czasy". Zgoda, np; Sony/serwery mogą paść itp. "Tytuły bywają bowiem zdejmowane z wirtualnych półek". No bywają, ale dla osoby która kupiła grę przed wycofaniem np z pss to nie problem. Kilka tygodni temu pobrałem OutRun Online Arcade bez problemów (historia transakcji/zakupów/lista pobierania).

Edytowane przez Alastor84

Opublikowano

Kiedy Wasz kolejny 269 numer będzie dostępny? Jest szansa by można było kupić jeszcze  w tym roku pod koniec Grudnia po Świętach?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nadrabiam zaległości z PE. Soq, w tekście o Yu Suzuki wspomniał że Shenmue, to "gra która wynalazła dla branży QTE", co jest nieprawdą, bo wcześniej było to w Die Hard Arcade (1996):

Tak poza tym to ok, dobrze się czyta, musiałem mieć jakąś chwilę słabości w październiku/listopadzie, że przestałem zbierać magazyn.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Patrzcie jak się ma Wasz kalendarz do aktualnych wydarzeń:

Marzec - wirus rozsiany po całym świecie:

Spoiler

Jm9N5Fe.jpg

Kwiecień - kwarantanny i stan wyjątkowy:

Spoiler

eQ2SS1u.jpg

Maj - :):

Spoiler

ZvqADbu.jpg