Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 709 Opublikowano 27 listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 listopada 2019 Forumowe Mikołaje V - Battle Royale Witam! W zeszłym roku co sie działo to ja nawet nie wiem, takiego szaleństwa świat nie widzial. Tyle giftów latało, dzięki nam Gaben znalazl fundusze na nowego Half Life oraz zestaw do VR. Jak co roku każdy zapewne sie zastanawia czy brać udział, czy wystarczy mu funduszy na jakies prezenty podczas świat. Event jak co roku musi być, ponieważ nie jestem w stanie wyobrazić sobie już swiat bez tego forumowych mikołajów. Dla mnie to już częśc tradycji i obok karpia na stole wigilijnym czy pierniczków tesciowej musza tez poleciec jakies gifty pod choinke co by dac troche radosci niektórym osobom. Tak wiec ruszamy z piątą edycją, tym razem w nieco zmienionej formule. W tym roku jest *Free-For-All*, co to znaczy? Nie ma zapisów, nie ma deklaracji udziału. Mamy temat eventowy gdzie bedziemy wrzucać potencjalne gifty, które otrzymalismy w raz z zyczeniami zeby podtrzymywac swiateczna atmosfere i miec ten powod do porannego przegladania forumka w świeta. Wiadomo ze Mikołaj jest wariat i pewnie rzuci prezentami tu albo tam bez namysłu. Steam ID też juz sa w wiekszosci wszystkim znane po 4 latach a jak ktos nie ma w profilu to gapa. Zaczynamy w momencie startu Zimowego Steam Sale, poniżej wrzucam zaktualizowane zasady, których mimo wszystko chciałbym zeby sie jako tako trzymać, reszta dowolnie. To czy wezmiecie udzial i komuś cos sprezentujecie (albo komu) zależy tylko i wyłącznie od waszej dobrej woli i stanu portfela. Cytat 1) Każdy uczestnik powinien mieć zaktualizowana liste życzeń na steam. 2) Żadnych keyów, humble bundle i innego cebulowania, kupujecie gierke podczas wyprzedazy jako gift na steam. 2 a) Keye jezeli sa z legalnego źródła mogą być podarowane jako DODATEK do głównego gifta, potwarzam D O D A T E K. 3) Start imprezy w momencie startu Winter Steam Sale. 4) Osoba, która otrzyma gift powinna wrzucic go w temacie i sie pochwalic 5) Żadnych VPN 6) Profil na Steam musi byc publiczny lub dla znajomych, w przeciwnym razie nie widac listy zyczen, wiec jak ktos ma prywatny to na czas Winter Sale to jego stata No to chyba tyle, zobaczymy jak to wyjdzie w tym roku, uznajmy to za eksperyment 2 11 1 Cytuj
Dante 433 Opublikowano 27 listopada 2019 Opublikowano 27 listopada 2019 Po tym jak okradli mi mieszkanie potrzebuje pozytywnej energii a ta akcja to samo dobro i bomby radości. Nowa formuła wydaje się ciekawą opcją. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 27 listopada 2019 Opublikowano 27 listopada 2019 Sprytnie nawet jak się w tym roku nie chciałem zapisać to mogę zostać wciągnięty z partyzanta Cytuj
WolfVeto 154 Opublikowano 27 listopada 2019 Opublikowano 27 listopada 2019 Normalnie, cały rok na to czekałem, niestety, w tym roku już jako samotny wilk po tym jak odszedł mój kochany dziadziuś. Teraz są już z babcią szczęśliwi a ja wam to szczęście pokażę Cytuj
Mild_smoker 61 Opublikowano 28 listopada 2019 Opublikowano 28 listopada 2019 Może w tamtym roku wskoczyłem do akcji jak powstaniec z lasu, nijak przygotowany wydając kase na sylwestra kupując jak szalony prezenty dla was. To w tym roku , z tym co przygotowałem zakrawa o rangę najemnika:) bedzie się działo. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 28 listopada 2019 Opublikowano 28 listopada 2019 To jak? Tradycyjnie jak co roku Łajos zrobi infografikę na koniec? 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 listopada 2019 Opublikowano 28 listopada 2019 no ba, nie ma przecież mikołajek bez mojej infografiki! ja tradycyjnie w evencie udziału nie biorę 1 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 28 listopada 2019 Autor Opublikowano 28 listopada 2019 Zapomnialem wspomniec o infografice w temacie, wiedzialem ze brakuje czegos waznego. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 30 listopada 2019 Opublikowano 30 listopada 2019 Jak Kryspin robi infografikę to ja w to wchodzę w ciemno Cytuj
Ukukuki 7 024 Opublikowano 30 listopada 2019 Opublikowano 30 listopada 2019 A wcześniej jak to wyglądało? Ktoś kogoś losował jak na mikołajkach w pracy/szkole? ;d Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 30 listopada 2019 Autor Opublikowano 30 listopada 2019 22 minuty temu, Ukukuki napisał: A wcześniej jak to wyglądało? Ktoś kogoś losował jak na mikołajkach w pracy/szkole? ;d Teoretycznie tak, ale gifty zaczely latac we wszystkie strony i nie wiadomo co od kogo, kto kogo wylosowal i co sie w ogole dzieje, wiec w tym roku eksperyment robimy, zobaczymy co z tego wyjdzie i czy ktokolwiek cos dostanie Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 30 listopada 2019 Opublikowano 30 listopada 2019 22 minuty temu, Velius napisał: zobaczymy co z tego wyjdzie i czy ktokolwiek cos dostanie Znajac forunkowy sale to raczej bym sie zastanawial czy ktokolwiek czegos NIE dostanie Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 30 listopada 2019 Opublikowano 30 listopada 2019 Godzinę temu, Grabek napisał: Znajac forunkowy sale to raczej bym sie zastanawial czy ktokolwiek czegos NIE dostanie Myślę, że my wszyscy... Infografiki od Rayosa Cytuj
pawelgr5 1 461 Opublikowano 2 grudnia 2019 Opublikowano 2 grudnia 2019 NO witam, umarły obie karty graficzne mojego jedynego lapka jaki sie nadawał do gier więc prosze uzytkownika @Velius o nie wysyłanie giftów :). Nie mam planów na nowego kompa bo mam mieszkanie do wykonczenia. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 2 grudnia 2019 Opublikowano 2 grudnia 2019 Myślę, że jak każdy Ci wyśle po gierce, to się zmotywujesz do kupna nowego sprzętu Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 2 grudnia 2019 Autor Opublikowano 2 grudnia 2019 Zdrowe podejście do problemu. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 moze dostaniesz od mikolaja nowa grafike Cytuj
pawelgr5 1 461 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 42 minuty temu, Rayos napisał: moze dostaniesz od mikolaja nowa grafike Infografike? Cytuj
Bzduras 12 612 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Można zaczynać, @Velius nie bawi się w półśrodki 1 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 3 grudnia 2019 Autor Opublikowano 3 grudnia 2019 Dopiero za 3 tygodnie, to był wypadek przy pracy. Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 (edytowane) Nie ma bata zebym odpuscil w tym roku, moj Steam ID: Blaze86ex Edytowane 3 grudnia 2019 przez _Forum_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi