Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Featured Replies

• Odpowiedzi 659
  • Wyświetleń 61,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dziekuje wszystkim za wziecie udziału w evencie, było w tym roku naprawde ostro a niektórym puściły hamulce. Musze specjalnie wymienic @Rayos oraz @Matriks_1111 bo chłopaki zaatakowali mimo ze nie gra

• Forumowe Mikołaje V - Battle Royale       Witam! W zeszłym roku co sie działo to ja nawet nie wiem, takiego szaleństwa świat nie widzial. Tyle giftów latało, dzięki nam Gaben

• Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.       Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shank

Opublikowano
  • Autor

5ZbALeE.png

giphy.gif?cid=790b76116408f0bd92d1d39350

O słodki milordzie co tu sie stało nagle :obama::obama::obama:@Papaj to już druga para gaci do prania. Ludzie dajcie żyć bo zabijecie. Dziekuje słyszalem ze to kozak gra :banderas:

Opublikowano
2 godziny temu, Dante napisał:

oberwałem solidnym prezentem już na samym początku wyprzedaży nim mi się stronka zdążyła wczytać  ahoj marynarzu

ober.png

co to za gra nie znam? Swoją drogą ta akcja zawsze dodaje mi do wish listy jakieś gierki patrząc na prezenty jakie dostajecie :)

Opublikowano

Y8qaaeC.png

Say cooo? @tomzacz, wariacie, tak siedziałem teraz przed monitorem:

giphy.gif

Opublikowano
  • Autor

Alez podarunek :obama:

Tak tylko chcialem przypomniec jedna rzecz.

kal_kartka_12-24.jpg

Opublikowano

uWuEV9D.png

Święta przyszły wcześniej w tym roku :banana-santa: dzięki, czas się zabrać porządnie za tę serię.

Opublikowano

i mi sie oberwalo :obama:

EMea3rq.png

i jeszcze ... planszowka xD nie zmieniajcie sie przyjaciele 

av9FEmT.png

Opublikowano

Jak w bitwach morskich, salwa się salwą odcisnęła :obama:

2O2DHOm.png

I jeszcze dodatkowo @Stona wyczekał moment, aż pójdę pozmywać :obama: PS. nie wierz recenzjom, a T7 goty!

cfckO4k.png

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Jeszcze kawki nie dopiłam a tu bomba z rana

FvQx4o1.png

Dzięki Velius, będzie testowanie psychy w świąteczny poranek zanim dziewczyna wstanie :kaz:

Opublikowano

Siostro, mamy zgon. Podejrzanym o zabójstwo jest @Rayos, motywy są nieznane... JA (pipi)Ę

giphy.gif

Spoiler

yXwrRCD.png

Opublikowano
  • Autor

Zacząłem ryczeć w domu jak bizon jak ja bym to dostał, ależ bomba, pieknie, ciesze sie jego szczęsciem, Bzduras zniszczony :banderas:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ech, mówi człowiek, że nie bierze udziału i nie chce giftów, a tu wracam sobie z rowerowania i:

Eqo1GE5.jpgLHvJ6sr.jpg

Jak żyć?:dunno:

Nie no, akurat gierka niemal z samego wierzchu wishlisty. Morda sama się cieszy :ohboy:

Opublikowano

Dziękuje ślicznie :D akurat teraz nie mam jak grać na konsoli do końca roku, a tu wpada Wiesiek, który na lapku będzie śmigać pięknie :D 

k1hM3iq.png

Opublikowano
1 minutę temu, Starh napisał:

Dziękuje ślicznie :D akurat teraz nie mam jak grać na konsoli do końca roku, a tu wpada Wiesiek, który na lapku będzie śmigać pięknie :D 

k1hM3iq.png

Serial mocny, zostawiłem na wieczór

Opublikowano

cgYNmjW.jpg

Dzieki @Rayos jak zwykle w punkt prezent. Jak rok temu z zaskoczenia ale celnie :)

Edycja:

To nie jest koniec xD  @Rayos zaatakował ponownie  

zQp1eNH.jpg

:banderas::obama:

Edytowane przez blantman

Opublikowano

unknown.png

@selene z zdecydowanie trafionym prezentem, będzie grane <3