Opublikowano 20 grudnia 20195 l @blantman wymierzył prosto w serducho... zasługujecie na sztorm dobroci <3
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Autor O MAMO @selene ależ wjechało, pieknie dziekuje, wspaniała niespodzianka W PUNKT.
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Zanim coś naprawdę zrobię szalonego chcę wam podziękować za 3 edycje w których biorę udział i chcę w 4 również, nie mam w tym roku nikogo tak bliskiego jak byli mi babcia i dziadek (oboje nie żyją). Bałem się bardzo pierwszych takich świąt. Forum przypomniało mi, że mam jeszcze przyjaciół. Dziękuję Wam.
Opublikowano 20 grudnia 20195 l W dniu 19.12.2019 o 13:13, Frantik napisał(a): Panowie, ja niestety, podobnie jak @blantman kilka stron wcześniej, deklaruję z wyprzedzeniem, że niestety nie wezmę udziału w tegorocznej edycji forumkowej szajby Z wolnymi funduszami u mnie w tym roku bardzo krucho, a jeszcze gorzej z chęciami do gierkowania. Wstyd się przyznać, ale lwiej części zeszłorocznych giftów nie ukończyłem, a niektórych nawet nie odpaliłem Do niekończącej się kupki wstydu dochodzą jeszcze gejpassy i inne Origin Accessy, tak więc no nie widzę sensu, żeby ktoś wydawał tu dla mnie swoje ciężko zarobione piniondze Tym niemniej z przyjemnością będę obserwował co się dzieje Taaaak nie bierze udziału a atakuje jak ninja xD Dziękuję!
Opublikowano 20 grudnia 20195 l O w D♥U♥P♥Ę @Bzduras przyjacielu dziękuję z całego brąz serduszka. Cały dzień umieram po Jim Beamie i po mału dochodzę do siebie XDD A na słuchawkach Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Co tu się narobiło. Człowiek na chwilkę odejdzie od kompa a tu nagle tyle prezentów. Szacun
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Zapomniałem tu dać. Plot twist: ta gra ma coopa. Edytowane 20 grudnia 20195 l przez Widget
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Trochę nie przemyślałem tego Do sylwestra już raczej spokój z mojej strony, mam nadzieję, że gierki będą Wam służyć dobrze.
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Człowiek popyla sobie kuchenką gazową z widłami w pracy, a tu nagle steam app na fona daje powiadomienie. Kapitan @WolfVeto dopadł i mnie, najbardziej chorym tytułem
Opublikowano 20 grudnia 20195 l W dniu 20.12.2019 o 17:50, kultywator napisał(a): KÓrwa nawet nie wiem co to za random To nie Random, to @Mild_smoker, przyniosłem wam go rok temu
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Ja tu bomby zrzucam, a tu p-lotka strąca mnie na ziemię. Szaleństwo , po prostu szaleństwo Edytowane 20 grudnia 20195 l przez Mild_smoker
Opublikowano 20 grudnia 20195 l @Dr.Czekolada trafił mój okręt, czymś pięknym i głębokim.... dziękuję braciszku
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Co tu się odpierdala dzisiaj Wnoszę o zwiększenie limitu reakcji o 300% na czas trwania mikołajów.