Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Featured Replies

• Odpowiedzi 659
  • Wyświetleń 61,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dziekuje wszystkim za wziecie udziału w evencie, było w tym roku naprawde ostro a niektórym puściły hamulce. Musze specjalnie wymienic @Rayos oraz @Matriks_1111 bo chłopaki zaatakowali mimo ze nie gra

• Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.       Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shank

Opublikowano

Otwieram oczy, wstaję, a tu Mikołaj Ukukuki prezencik podłożył :banderas:

cs0dvsl.jpg

Dziękuję pięknie, będzie ogrywane.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Ja jeszcze trochę wytrzymam, kilka strzałów pójdzie na pewno. Skromnie w tym roku będzie z mojej strony, no ale nie da się nikomu nic nie kupić. Tradycja lepsza niż karp na stole, musi trwać.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Fajnie było bo obserwowanie takiego bombardowania w piątek od razu poprawia człowiekowi nastrój na cały weekend. Tyle radości i spoko gierek.

Opublikowano

dwa cele Padły wczoraj i dziś, czekam na screeny <3
Nikt nie jest bezpieczny gdy po wodach pływa Latający Holender

Opublikowano

@kultywator Miałem swego czasu jedynkę i dwójkę ale z CDA i steam zrobił coś że mi z biblioteki zniknęło. Dziękuję, mocno obrywam już na początku dnia <3
KGq3jv3.png

Opublikowano

@Velius od rana pijany, rzuca VN, który w patchu "ma gore i tzytzki, które są niezbędne do pełnego experience". Dziękuję <3

43HjCp6.png

Opublikowano

Panowie, nie dam rady z gitami niestety w tym roku. Nie mogę nigdzie dostać gift card Steama w sklepach a mam tylko gotówkę z pracy w której bylem zeby je skrecic

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 21.12.2019 o 10:32, Ukukuki napisał(a):

Fajna inicjatywa, za rok na pewno biorę udział jak mi życie pozwoli :D  

Przeciez wlasnie bierzesz udział :cool:

Opublikowano
  W dniu 21.12.2019 o 10:54, _Forum_ napisał(a):

Panowie, nie dam rady z gitami niestety w tym roku. Nie mogę nigdzie dostać gift card Steama w sklepach a mam tylko gotówkę z pracy w której bylem zeby je skrecic

Wchodzisz do dowolnego Kolportera, jak trudne to jest? :kaz:

Opublikowano

Na czterdziestym dziewiątym kilometrze możesz się zdziwić, spróbuj!

Opublikowano

Wnioskuję o zamknięcie tego forum. Jeśli tego nie uczynimy, zaraz każdemu na chatę wjedzie US z Jaśnie Wielmożnym Ministrem Morawieckim i pytaniem: "A skąd macie pieniążki na te gierki, co prywaciorze?! "

Popłynęliście GRUBO. Mdleję :obama:

pfP0Try.jpg

Opublikowano

Człowiek po 8 godzinach inwertury  w pracy wraca do domu, a na forum 2 strony giftów... Nie ogarniam tego wszystkiego