Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Featured Replies

• Odpowiedzi 659
  • Wyświetleń 61,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dziekuje wszystkim za wziecie udziału w evencie, było w tym roku naprawde ostro a niektórym puściły hamulce. Musze specjalnie wymienic @Rayos oraz @Matriks_1111 bo chłopaki zaatakowali mimo ze nie gra

• Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.       Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shank

Opublikowano

Dzisiaj lawina się toczy, nie ma rady, nie da się tego zatrzymać.

Opublikowano

GbSVVfg.jpg

Dziękuje bardzo, na pewno ogram! Wstyd się przyznać ale tą serią znam dopiero od 4. 

Ja czekam do świąt i wtedy też poszaleję. Mam nadzieje ,że nikogo nie ominę :lapka:

Opublikowano
2 minuty temu, Matriks_1111 napisał:

Jeszcze jedna bomba poleci i przysięgam, że pójdę za ciosem :steamroller:

A miałem mocne postanowienie czekać do Świąt :dynia:

Też kiszę się z zamiarem zrzucenia całego arsenału

Opublikowano
  • Autor

Oficjalnie uprasza sie o jakis stoperan dla was bo nawet swiat jeszcze nie ma

Opublikowano
11 minut temu, Velius napisał:

Oficjalnie uprasza sie o jakis stoperan dla was bo nawet swiat jeszcze nie ma

Oficjalnie wstrzymuje się do Wigilii.Obiecuję... Nie żeby coś nagle mi wpadło do łba...Do Wigilii

Opublikowano
3 minuty temu, Mild_smoker napisał:

Oficjalnie wstrzymuje się do Wigilii.Obiecuję... Nie żeby coś nagle mi wpadło do łba...Do Wigilii

Nie wierzcie mu, łże :D

Opublikowano

Niektorzy widze to juz czas przestawiony na jakies kiribati i wigilie zaczeli :obama:

leca bomby jak na bagdad :banana-santa:

Opublikowano

2EnWhYr.png

tenor.gif

Opublikowano

Capture_2019-12-22-21-09-58.png

Podobno świetna gierka, akurat na mojego (niezbyt wydajnego) kompa, spróbuję to jak najszybciej ograć :banderas:

Opublikowano

unknown.png

Jedynka bardzo mi się podobała, ale dwójki jeszcze nie ruszyłem. Może wreszcie odpalę, wtedy trójki tym bardziej nie będę zostawiał na potem.

W każdym razie @Matriks_1111 dowalił :obama:

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

Podczas wczorajszego ostrzału i wycofywania na z góry upatrzone pozycje, wystarczyła chwila żeby trafił mnie @Ukukuki

kYDc6vg.jpg

Bardzo dziękuję za prezent :obama:

Kolekcja wolfa uzupełniona w pełni, teraz trzeba ograć od zera :D

Opublikowano

Gifty znowu zaatakowały xboxa tez? Nie macie hamulców panowie, w przyszłym roku trseba temat do multiplatform przenieść :lol: