Opublikowano 22 grudnia 20195 l Dziękuje bardzo, na pewno ogram! Wstyd się przyznać ale tą serią znam dopiero od 4. Ja czekam do świąt i wtedy też poszaleję. Mam nadzieje ,że nikogo nie ominę
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Przestańcie mnie już bić XD 3 minuty temu, Velius napisał: Zatrzymajcie to
Opublikowano 22 grudnia 20195 l @Dr.Czekolada ale mi zayebau... Panowie okręt Davy Jonesa jest bliski zatonięcia.... a ja idę na miasto się przewietrzyć WYCHODZĘ!
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Jeszcze jedna bomba poleci i przysięgam, że pójdę za ciosem A miałem mocne postanowienie czekać do Świąt Edytowane 22 grudnia 20195 l przez Matriks_1111
Opublikowano 22 grudnia 20195 l 2 minuty temu, Matriks_1111 napisał: Jeszcze jedna bomba poleci i przysięgam, że pójdę za ciosem A miałem mocne postanowienie czekać do Świąt Też kiszę się z zamiarem zrzucenia całego arsenału
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Autor Oficjalnie uprasza sie o jakis stoperan dla was bo nawet swiat jeszcze nie ma
Opublikowano 22 grudnia 20195 l 11 minut temu, Velius napisał: Oficjalnie uprasza sie o jakis stoperan dla was bo nawet swiat jeszcze nie ma Oficjalnie wstrzymuje się do Wigilii.Obiecuję... Nie żeby coś nagle mi wpadło do łba...Do Wigilii
Opublikowano 22 grudnia 20195 l 3 minuty temu, Mild_smoker napisał: Oficjalnie wstrzymuje się do Wigilii.Obiecuję... Nie żeby coś nagle mi wpadło do łba...Do Wigilii Nie wierzcie mu, łże
Opublikowano 22 grudnia 20195 l A potem będą wymówki, że u niego Wigilię jada się o 6 rano Edytowane 22 grudnia 20195 l przez Matriks_1111
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Niektorzy widze to juz czas przestawiony na jakies kiribati i wigilie zaczeli leca bomby jak na bagdad
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Podobno świetna gierka, akurat na mojego (niezbyt wydajnego) kompa, spróbuję to jak najszybciej ograć
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Jedynka bardzo mi się podobała, ale dwójki jeszcze nie ruszyłem. Może wreszcie odpalę, wtedy trójki tym bardziej nie będę zostawiał na potem. W każdym razie @Matriks_1111 dowalił Edytowane 22 grudnia 20195 l przez tomzacz
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Podczas wczorajszego ostrzału i wycofywania na z góry upatrzone pozycje, wystarczyła chwila żeby trafił mnie @Ukukuki Bardzo dziękuję za prezent Kolekcja wolfa uzupełniona w pełni, teraz trzeba ograć od zera
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Gifty znowu zaatakowały xboxa tez? Nie macie hamulców panowie, w przyszłym roku trseba temat do multiplatform przenieść