Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, tomzacz napisał:

A w kodziku to co? :) 

Kolejny tytuł z mojej listy, Snake Pass :D

Nie wiem kiedy ja to wszystko ogram ale już ściągam Metal Gear Rising :turned:  Net u rodziców jest tak wolny ,że masakra, człowiek to się szybko do dobrego przyzwyczaja. 

Opublikowano

Dzieki za gifty Panowie, jestescie swietni. Nie wiem czy jestescie swiadomi jak fajnie poczuc ta szajbe, wszystko poszlo na bok a ja osobiscie swieta mam beznadziejne i najgorsze w zyciu. Ta akcja dziala nie tylko swietnie na swieta normalnych uzytkownikow ale tez bardzo dobrze na tych ktorzy maja teraz ciezki czas. Dzieki panowie i oby tak dalej, pokazujecie ze swieta to naprawde czas jedyny w swoim rodzaju. Ps, gdybym nie mial kibla blisko to byloby ciezko :D

Opublikowano

Już wiem co będe robił w Sylwestra
jbnaUSa.png

Z czasów kiedy nie było PC'ta, był Pegasus... i Dyskietka 168 in 1. 
Nie wiem, ale na steam nie spędziłem tyle czasu co w tej grze.
Dziękuję i rzucę uniwersalnym życzeniem : Nawzajem @Ukukuki:)

Opublikowano (edytowane)

Mam zawał. Siadam do kompa po kilku godzinach i wpierw uderza @Stona i @Velius . RnjAVrw.jpg

O dziwo stona tutaj jako pierwszy pomyślał o tak logicznym dla mnie prezencie xD Dziękuję za oba. prezenty. Potem do(pipi)uje do pieca pan @Matriks_1111

ndvFJuC.jpg

Bardzo dziękuję :)

A  na koniec patrzę co to za indyk z humbla

Sfy4Hki.jpg

W tym momencie tylko gifem mogę wyrazić uczucia

giphy.gif

@Velius zacytuje ciebie sprzed kilku godzin

Spoiler

VELIUS Ty chory poyebie :obama:

Edytowane przez blantman