Opublikowano 23 grudnia 20195 l 4 minuty temu, tomzacz napisał: A w kodziku to co? Kolejny tytuł z mojej listy, Snake Pass Nie wiem kiedy ja to wszystko ogram ale już ściągam Metal Gear Rising Net u rodziców jest tak wolny ,że masakra, człowiek to się szybko do dobrego przyzwyczaja.
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Klasyk od którego kiedyś chciałem zacząć serie Tales, widac ze zrobie to szybciej niz myslalem! dzieki ziomus dalej strzelaja
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Gaben ma na łączach już taki ruch od tych giftów, że nie daje rady z buforowaniem miniaturek Dzięki @WolfVeto!
Opublikowano 23 grudnia 20195 l @Matriks_1111 WYCHODZĘ Z DOMU i zostawiam TELEFON NA BIURKU... To co robimy jest chore.... i piękne <3 Dziękuję "czyli bezpieczny" uhmmmmmm ja pier do le.... <3
Opublikowano 23 grudnia 20195 l I jak tu się do świąt wstrzymać Pierwszy raz biorę udział i jestem mega zaskoczony tą inicjatywą.
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Dzieki za gifty Panowie, jestescie swietni. Nie wiem czy jestescie swiadomi jak fajnie poczuc ta szajbe, wszystko poszlo na bok a ja osobiscie swieta mam beznadziejne i najgorsze w zyciu. Ta akcja dziala nie tylko swietnie na swieta normalnych uzytkownikow ale tez bardzo dobrze na tych ktorzy maja teraz ciezki czas. Dzieki panowie i oby tak dalej, pokazujecie ze swieta to naprawde czas jedyny w swoim rodzaju. Ps, gdybym nie mial kibla blisko to byloby ciezko
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Już wiem co będe robił w Sylwestra Z czasów kiedy nie było PC'ta, był Pegasus... i Dyskietka 168 in 1. Nie wiem, ale na steam nie spędziłem tyle czasu co w tej grze. Dziękuję i rzucę uniwersalnym życzeniem : Nawzajem @Ukukuki
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Matriks oszalał. Za dużo pigułek. @Matriks_1111 Dzięki serdecznie, nie miałem okazji zagrać, z przyjemnością nadrobię shooterka.
Opublikowano 23 grudnia 20195 l I ja tez oberwalem od Rayosa, gdzie myslalem ze jestem tutaj najbezpieczniejszy Papa Mis zaatakowal z podwojna sila.. jezu najswietszy Oberwalem grubo...
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Mam zawał. Siadam do kompa po kilku godzinach i wpierw uderza @Stona i @Velius . O dziwo stona tutaj jako pierwszy pomyślał o tak logicznym dla mnie prezencie xD Dziękuję za oba. prezenty. Potem do(pipi)uje do pieca pan @Matriks_1111 Bardzo dziękuję A na koniec patrzę co to za indyk z humbla W tym momencie tylko gifem mogę wyrazić uczucia @Velius zacytuje ciebie sprzed kilku godzin Spoiler VELIUS Ty chory poyebie Edytowane 23 grudnia 20195 l przez blantman