Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał:

IMG_20191227_085821.jpg

@blantman Dziękuję za tego klasyka. Jedyna część której nie ruszałem od ponad 10 lat :D

Bardzo fajna gierka jak nie grałeś. Do tego w świetnym uniwersum :D

• Odpowiedzi 659
  • Wyświetleń 61,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dziekuje wszystkim za wziecie udziału w evencie, było w tym roku naprawde ostro a niektórym puściły hamulce. Musze specjalnie wymienic @Rayos oraz @Matriks_1111 bo chłopaki zaatakowali mimo ze nie gra

• Forumowe Mikołaje V - Battle Royale       Witam! W zeszłym roku co sie działo to ja nawet nie wiem, takiego szaleństwa świat nie widzial. Tyle giftów latało, dzięki nam Gaben

• Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.       Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shank

Opublikowano

Bajerancko że dalej bomby lecą. Siedzę znudzony w biurze i przynajmniej forumkowa radość poprawia mi humor.

Opublikowano

Pan StarH postanowił, że zostanę inżynierem. Takim od tapetowania! Dziękówka!

hLcMSy7.png

Opublikowano

Miło dostać prezent - szczególnie znienacka nie zapisując się nawet do zabawy.

Dzięki jeszcze raz i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

shzQuHa.png

Opublikowano

Jako że jestem znany z tego że mam umiar i potrafię wstrzymać się od rozdawania giftów z Top WL, tym razem wyjątkowo wstrzymam się jeszcze bardziej, by nie wystrzelić bomby przed Nowym Rokiem;)

Opublikowano
Teraz, Mild_smoker napisał:

Jako że jestem znany z tego że mam umiar i potrafię wstrzymać się od rozdawania giftów z Top WL, tym razem wyjątkowo wstrzymam się jeszcze bardziej, by nie wystrzelić bomby przed Nowym Rokiem;)

Ty to się tam uspokój facet :)

Opublikowano

Ważne, że dane od siebie i kozackie szpile :sir:

Opublikowano

Gigantyczne jeśli chodzi o wielkość obrazków bo mi cały ekran przywaliły na starym lapku.

Opublikowano
27 minut temu, WolfVeto napisał:

Jestem jednym z tych murzynów <3

5 godzin temu, WolfVeto napisał:

Ty to się tam uspokój facet :)

Opublikowano

Wy tu o Wielkich giftach a na mnie bomba zleciała. @tomzacz przywalił, a już myślałem, że jestem bezpieczny.
kQ6WAEa.png

Wielkie dzięki. Obiecuję że znajdę czas by to ograć;)

Opublikowano

@Kymel przypomniał mi, że moja WL wcale nie jest trudna do wyczyszczenia, dziękuje teraz znów będę wyrywał kręgosłupy. 6q1f7cC.png

Opublikowano

Jeszcze trochę i na serio wish listy będą wyczyszczone i nie będzie co dawać za rok. Nie mówię już o ograniu wszystkiego.

Opublikowano
14 minut temu, Dante napisał:

Jeszcze trochę i na serio wish listy będą wyczyszczone i nie będzie co dawać za rok. Nie mówię już o ograniu wszystkiego.

ja mam "tylko" sześć tytułów z czego dwóch jeszcze nie da się kupić :D