Opublikowano 27 grudnia 20195 l 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: @blantman Dziękuję za tego klasyka. Jedyna część której nie ruszałem od ponad 10 lat Bardzo fajna gierka jak nie grałeś. Do tego w świetnym uniwersum
Opublikowano 27 grudnia 20195 l Bajerancko że dalej bomby lecą. Siedzę znudzony w biurze i przynajmniej forumkowa radość poprawia mi humor.
Opublikowano 27 grudnia 20195 l Pan StarH postanowił, że zostanę inżynierem. Takim od tapetowania! Dziękówka!
Opublikowano 27 grudnia 20195 l Miło dostać prezent - szczególnie znienacka nie zapisując się nawet do zabawy. Dzięki jeszcze raz i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Opublikowano 27 grudnia 20195 l Kilka zaleglych prezentow @raven_raven @blantman @Ukukuki @Rayos zlote chlopaki bardzo dziekuje!
Opublikowano 27 grudnia 20195 l Jako że jestem znany z tego że mam umiar i potrafię wstrzymać się od rozdawania giftów z Top WL, tym razem wyjątkowo wstrzymam się jeszcze bardziej, by nie wystrzelić bomby przed Nowym Rokiem
Opublikowano 27 grudnia 20195 l Teraz, Mild_smoker napisał: Jako że jestem znany z tego że mam umiar i potrafię wstrzymać się od rozdawania giftów z Top WL, tym razem wyjątkowo wstrzymam się jeszcze bardziej, by nie wystrzelić bomby przed Nowym Rokiem Ty to się tam uspokój facet
Opublikowano 27 grudnia 20195 l Gigantyczne jeśli chodzi o wielkość obrazków bo mi cały ekran przywaliły na starym lapku.
Opublikowano 27 grudnia 20195 l No co mam powiedzieć Niesamowici ludzie <3 Edytowane 27 grudnia 20195 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 27 grudnia 20195 l 27 minut temu, WolfVeto napisał: Jestem jednym z tych murzynów <3 5 godzin temu, WolfVeto napisał: Ty to się tam uspokój facet
Opublikowano 27 grudnia 20195 l Wy tu o Wielkich giftach a na mnie bomba zleciała. @tomzacz przywalił, a już myślałem, że jestem bezpieczny. Wielkie dzięki. Obiecuję że znajdę czas by to ograć;)
Opublikowano 27 grudnia 20195 l 7 minut temu, Velius napisał: Uspokój sie murzynie Spokojny i bezpieczny
Opublikowano 27 grudnia 20195 l @Kymel przypomniał mi, że moja WL wcale nie jest trudna do wyczyszczenia, dziękuje teraz znów będę wyrywał kręgosłupy.
Opublikowano 27 grudnia 20195 l Jeszcze trochę i na serio wish listy będą wyczyszczone i nie będzie co dawać za rok. Nie mówię już o ograniu wszystkiego.
Opublikowano 27 grudnia 20195 l 14 minut temu, Dante napisał: Jeszcze trochę i na serio wish listy będą wyczyszczone i nie będzie co dawać za rok. Nie mówię już o ograniu wszystkiego. ja mam "tylko" sześć tytułów z czego dwóch jeszcze nie da się kupić