Opublikowano 31 grudnia 20195 l Autor @Widget o zesz Ty Ludzie przestańcie bo dostane jakiegos ataku. Szczena na podłodze, wleciały Ace Combaty Ale bedzie grane.
Opublikowano 31 grudnia 20195 l Kod na switchu zaraz bedzie klepany ale wez mi Velius powiedz skąd ty znasz takie gierki jak ta ponizej:D. I DLACZEGO TO NIBY SWETNA GIERKA DLA MNIE? xDDDDDDD. Podziękowania również dla @Bzduras. E: kod switcha poleciał na FF12 Edytowane 31 grudnia 20195 l przez pawelgr5
Opublikowano 31 grudnia 20195 l @Ukukuki Nie pozostał dłużny Dziękuję pięknie Edytowane 31 grudnia 20195 l przez Frantik
Opublikowano 31 grudnia 20195 l Nie mam już reakcji 2 minuty temu, Ukukuki napisał: ja w bijatyki to na pałę gram No to masz idealny tytuł, wybacza dużo na wejściu - press X to awesome stuff
Opublikowano 31 grudnia 20195 l Ale strzelaja fajerwerkami Wielkie dzieki! @Ukukuki Edytowane 31 grudnia 20195 l przez Labtec
Opublikowano 31 grudnia 20195 l Autor Sylwester z jedynka i giftem od @Ukukuki. Nie dosc ze umie zaskoczyc to jeszcze sie zaczal tutaj wozic z tymi giftami. Serdecznie dziekuje, nie ma w tej gierce nic zboczonego, raczej mystery do czytania. To jeszcze tylko dwójeczka sie załatwi i komplecik
Opublikowano 31 grudnia 20195 l jak pierdyklo, to myslalem ze mi rozsadzi dyzurke razem z dokumentami @Velius, Ty chory popaprańcu, dziękuję! Edytowane 31 grudnia 20195 l przez Grabek
Opublikowano 31 grudnia 20195 l @Velius Jak przydzwonił. Ja tu alkoholizacja, a tu assasyn wjeżdża. Oj przypomni się co nie co historii;) Dziękuję
Opublikowano 31 grudnia 20195 l @Rayos cwaniaczku, teraz tu przyjdź i mi powiedz co mam napisać, bo (pipi)a nie wiem. "Dziękuję" to za mało, a szorowanie pięt masz już od dawna zaklepane
Opublikowano 31 grudnia 20195 l Autor Ostatnie gifty w tym roku od @Bzduras i @Rayos, serdecznie dziekuje
Opublikowano 31 grudnia 20195 l 41 minut temu, Bzduras napisał: Na pewno nie, bo co jest lepszego od Kamehamy na pysk? Pytam bo kupiłem niedawno DBZ na switcha ale jednak mam tez słabosc do SF i kminie czy warto.
Opublikowano 31 grudnia 20195 l ok wiec dobre zakupy zrobiłem Poza tym to kolega Uki jakims cudem pamiętał co miał na WL zanim wyczyscyiłem Dodane do Wl bo bo kolega @blantman polecał (a ja dalej czekam na info czy BladeRunner warty kupna w 2020r).
Opublikowano 31 grudnia 20195 l A mówiłem, że ogłaszam zawieszenie broni to @Velius chyba wtedy akurat strzelał gdzieś z działa i nie doszłyszał. Dlatego chwilę przed północą dostałem takim oto pociskiem Dziękować bardzo bo gierka mnie mocno zainteresowałaNa pewno będę obczajał ten nowy tytuł jak tylko odgrzebię się z reszty prezentów
Opublikowano 1 stycznia 20205 l @pawelgr5 dziękuję pięknie :D! Nie dam rady tego wszystkiego ograć do następnych świat
Opublikowano 1 stycznia 20205 l Autor @Matriks_1111 kompletny wariat, strzelil mi prosto w pysk o północy, az sie wzruszylem, dziekuje mordo, nie wiem co powiedziec, poważnie. Ja yebie
Opublikowano 1 stycznia 20205 l Velius i Matriks dzięki za intencje, ale gierkę akurat kupiłem sam odrobinę wcześniej na drugim koncie. Wesołego nowego roku.