Matriks_1111 300 Opublikowano 1 stycznia 2020 Opublikowano 1 stycznia 2020 4 godziny temu, Dante napisał: Velius i Matriks dzięki za intencje, ale gierkę akurat kupiłem sam odrobinę wcześniej na drugim koncie. Wesołego nowego roku. @Velius widzę, że nawet tu się spotykamy Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 1 stycznia 2020 Opublikowano 1 stycznia 2020 @Velius Atakuje noworocznie Dziękuję pięknie 1 1 Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 1 stycznia 2020 Opublikowano 1 stycznia 2020 Velsu nadal atakuje. Tym razem przywalił z dwururki. W kodzie Kentucky Route Zero. Dziękować 3 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 stycznia 2020 Opublikowano 1 stycznia 2020 Nie miałem wczoraj już sił witalnych zaglądać na tel dlatego dopiero teraz wstając: Ładnie w ten nowy rok i w ogóle w mikołajkowym evencie zostałem zmasakrowany. Nie ma słów aby wyrazić to szczęście patrząc na bibliotekę dobroci jakimi człowiek został obdarowany. W nowej pracy nie mam zbyt wiele czasu przysiąść ale postaram się poprzechodzić wszystko w swoim czasie. Jeszcze raz dziękuję @Velius i wam wszystkim, piękna końcówka roku i przywitanie nowego. 2 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 stycznia 2020 Opublikowano 1 stycznia 2020 Ledwo co zacząłem odbudowywać swój atomowy schron, a tu @Velius tak go rozjebał, że nawet najlepsza ekipa nie jest w stanie tego uratować. A podobno @Matriks_1111 go tak zbombardował, że typ miał być nieprzytomny aż do końca wyprzedaży. Bardzo dziękuję @Velius. Aktualnie krucho u mnie z kaską przez kupno PC, ale obiecuję Ci, że w 2020 tak Cię zbombarduję znienacka, że do żony będziesz mówił 'kim Pani jest?' bo nie będziesz wiedział co się stało. Wszystkiego dobrego w nowym roku mordeczki. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 1 stycznia 2020 Opublikowano 1 stycznia 2020 @Widget Gierka na kilkaset godzin Dziękuje pięknie zwłaszcza ,że lubię strategie i spędzam z nimi masę czasu 3 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 stycznia 2020 Opublikowano 1 stycznia 2020 Koniec? Gdzie tam xd Spoiler 1 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 1 stycznia 2020 Autor Opublikowano 1 stycznia 2020 A i mi cos jeszcze wpadlo Dziekuje @kultywator za noworoczna niespodzianke 2 1 Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 1 stycznia 2020 Opublikowano 1 stycznia 2020 Człowiek na chwilę zostawi tałatajstwo niepilnowane. NA CHWILĘ! Bardzo dziękuję @Ukukuki i @Velius 1 1 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 2 stycznia 2020 Autor Opublikowano 2 stycznia 2020 Za 7 godzin koniec wyprzedaży i eventu. Z dobrych wiadomosci mam takie ze prawdopodobnie bedzie mala infografika, bo mam juz dane ile poszlo giftów mniej wiecej i o jakiej wartości. Dorzuce tez najczesciej kupowana gre itp. Juz sie nie dziwie ze Rayos tyle sie za to zabierał, zjadło to prawie 2 dni jesli chodzi o czas Tyle zescie nastrzelali ze zliczanie jak przy wyborach do sejmu. 2 Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 2 stycznia 2020 Opublikowano 2 stycznia 2020 @Velius psychol rzucił bombą we mnie 6 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 2 stycznia 2020 Autor Opublikowano 2 stycznia 2020 Ma czelność wyzywac od psycholi... 5 Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 2 stycznia 2020 Opublikowano 2 stycznia 2020 dobra, ja sie wystrzelalem w tym roku,dzieki panowie, do zobazenia za rok szkoda tylko, ze event z mojej strony zakonczony bardzo negatywna nuta, ale co zrobisz. 4 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 2 stycznia 2020 Opublikowano 2 stycznia 2020 43 minuty temu, Rayos napisał: dobra, ja sie wystrzelalem w tym roku,dzieki panowie, do zobazenia za rok szkoda tylko, ze event z mojej strony zakonczony bardzo negatywna nuta, ale co zrobisz. Co się stało? Ja też chciałem podsumować moje NIE branie udziału. Naprawdę nie chciałem prezentów w tym roku bo tak jak kilku tutaj forumowiczów nadal nie ogralem wszystkiego co dostałem. Jak zwykle nie zawiedliscie. Tyle miłości i prezentów nie ma nigdzie indziej w polskim necie. Dostałem mega gifty które od razu zacząłem ogrywać. Rozdałem też skromne ale prosto z serca prezenty. Nie obdarowałem wszystkich ale mam nadzieję nie macie mi tego za złe a ci co dostali prezenty ode mnie mam nadzieję że przypasuja. Wiem że za rok tak jak @Velius muszę się przygotować do eventu aby mieć więcej kasy. Nigdy więcej nie powiem że nie wezmę udziału i nawet jak na forum będę wchodził sporadycznie zobaczymy się za rok. Dziękuję za piękną akcje i za wspaniałe prezenty bo każdy który dostałem cieszył równie mocno. Nie dostałem jak co roku lepszego prezentu niż od was. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ! 1 2 Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 2 stycznia 2020 Opublikowano 2 stycznia 2020 19 minut temu, blantman napisał: Co się stało? moj gift z glebi serca i milosci zostal brutalnie odrzucony Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 2 stycznia 2020 Autor Opublikowano 2 stycznia 2020 Został odrzucony z głebi serca i miłości Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 2 stycznia 2020 Autor Opublikowano 2 stycznia 2020 O zesz w morde Ja tu sprzątam juz kramil, zamykam stragan a @UberAdi wjeżdza z zaskoczenia w ostatniej chwili. Ale bedzie randkowane, dziekuje Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 2 stycznia 2020 Opublikowano 2 stycznia 2020 (edytowane) Kolega @Veliusniby zwija kramik a i tak coś wrzuca ze straganu do ogródka. Niereformowalny typ Nie zmieniaj się wariacie - dziękuję Edytowane 2 stycznia 2020 przez Matriks_1111 1 Cytuj
Dante 451 Opublikowano 2 stycznia 2020 Opublikowano 2 stycznia 2020 @Grabek nieźle mi dowalił Wielkie dzięki!! Będę ogrywał aż mi wszystkich pozbijają 1 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 2 stycznia 2020 Autor Opublikowano 2 stycznia 2020 W tym roku Grabek tez zamyka Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 2 stycznia 2020 Autor Opublikowano 2 stycznia 2020 Koniec, zesrał sie, rozyebany i leży w rowie gdzies, styrany. JA PYUERDOLE @Matriks_1111 @Rayos @tomzacz jak sie ugadali, nie mam słów, rece sie trzesa, koniec świata, zamykamy. Dziekuje, nie wiem co powiedziec ani co myslec. 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi