Opublikowano 22 grudnia 20195 l Miła niespodzianka od @ireniqs, dziękuję <3 ponoć wyciskacz łez, lubię tak czasem.
Opublikowano 22 grudnia 20195 l 11 minut temu, WolfVeto napisał: Nikt nie jest bezpieczny : D NIKT! A podobno zakończyłeś już event:)
Opublikowano 22 grudnia 20195 l 1 minutę temu, Mild_smoker napisał: A podobno zakończyłeś już event:) Ty się tam nie rzucaj, bo znam Twoje Must Have z listy....
Opublikowano 22 grudnia 20195 l @raven_ravenjak przyperd... to od razu zgon. Zostałem dzisiaj totalnie zbombardowany prezentami. Dziękuję Wam z całego serducha!
Opublikowano 22 grudnia 20195 l 1 minutę temu, WolfVeto napisał: Ty się tam nie rzucaj, bo znam Twoje Must Have z listy.... Daj spokój, później będę Cie miał na sumieniu, jak razem z Prorokiem na Turzynie będziesz się gibał i rozdawał darmowe korepetycje z fizyki i politologii;)
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Teraz, Mild_smoker napisał: Daj spokój, później będę Cie miał na sumieniu, jak razem z Prorokiem na Turzynie będziesz się gibał i rozdawał darmowe korepetycje z fizyki i politologii;) Ale Ty mnie prowokujesz teraz....
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Widzę, że jest tu trochę prezentów odroczonych w czasie czy mi się tylko wydaje?
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Uciekam do schronu, atakują!!! Następny.... Dziękuję chłopaki! Edytowane 22 grudnia 20195 l przez ireniqs
Opublikowano 22 grudnia 20195 l 1 minutę temu, ireniqs napisał: Dzisiaj wyjątkowo szybko strzelają, trzeba się pospieszyć. xD Mówi się trudno. Najwyżej zdarzy się, że ktoś dostanie dublet i odmówi gifta
Opublikowano 22 grudnia 20195 l 1 minutę temu, Matriks_1111 napisał: Mówi się trudno. Najwyżej zdarzy się, że ktoś dostanie dublet i odmówi gifta Tak, nic innego nie pozostaje. Kolega Widget też dostał tego samego gifta dwa razy przed chwilą.
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Ja to już w zasadzie nie wiem, czym uzupełniać WL. Więc jak jest coś co możecie polecić to śmiało XD, czas zacząć poszerzać gamingowe horyzonty
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Akurat pomyślałam o użytkowniku @raven_raven i telepatia chyba działa, bo padł strzał
Opublikowano 22 grudnia 20195 l GOTY wreszcie w mojej bibliotece A po wpisaniu kodu... Nie wiem co powiedzieć, Velius roz(pipi)ał totalnie Teraz tylko zobaczyć co takiego na Switchu kupić...
Opublikowano 22 grudnia 20195 l ALE STRZELAJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!! NIKT NIE JEST BEZPIECZNY!! Dzieki chlopaki!