Opublikowano 18 grudnia 20195 l 2 minuty temu, Velius napisał: Chociaz Bzduras to teraz pewnie na klopie siedzi Za późno, sprzątam z fotela i wrzucam spodnie z gaciami do pralki. Ależ rozyebane
Opublikowano 18 grudnia 20195 l Autor Powieś gacie na ścianie, jako hołd i codziennie przypomnienie jak ktoś Cie zastrzelil przed swietami 2019 Nie no ja wysiadam.
Opublikowano 18 grudnia 20195 l Teraz, Velius napisał: Powieś gacie na ścianie, jako hołd i codziennie przypomnienie jak ktoś Cie zastrzelil przed swietami 2019 Nie no ja wysiadam. O nie nie @Velius dokąd to? hyhyhy
Opublikowano 18 grudnia 20195 l 10 minut temu, Matriks_1111 napisał: Coś bym powiedział, ale nie powiem I na Ciebie przyjdzie czas
Opublikowano 18 grudnia 20195 l Autor Ide zmieniać gacie, wariat jakis nie z tej ziemi co sie stalo Edytowane 18 grudnia 20195 l przez Velius
Opublikowano 18 grudnia 20195 l 11 minut temu, WolfVeto napisał: I na Ciebie przyjdzie czas Ja się w PC nie bawię, pamiętaj
Opublikowano 18 grudnia 20195 l Autor Dobra doszedłem do siebie. Serdecznie dziekuje @WolfVeto , wspaniały prezent, troche głupio przyjmować zwlaszcza ze nie wlecialy jeszcze obniżki, ale zaskoczenie niesamowite. Uważaj tam na siebie wariacie i zablokuj kredytówke bo bedziemy musieli Cie ratowac w te świeta zamiast kupować gifty
Opublikowano 18 grudnia 20195 l Teraz, Matriks_1111 napisał: Ja się w PC nie bawię, pamiętaj coś wymyślę..... Teraz, Velius napisał: Dobra doszedłem do siebie. Serdecznie dziekuje @WolfVeto , wspaniały prezent, troche głupio przyjmować zwlaszcza ze nie wlecialy jeszcze obniżki, ale zaskoczenie niesamowite. Uważaj tam na siebie wariacie i zablokuj kredytówke bo bedziemy musieli Cie ratowac w te świeta zamiast kupować gifty Wszystko wyliczone.. i to jest w tym wszystkim najpiękniejsze
Opublikowano 18 grudnia 20195 l 4 godziny temu, blantman napisał: A można na gogu kupować prezenty? bo widze że xbox lata a i nintendo w tamtym roku latało ? Bo wiecie wyszła ostatnio na gogu taka jedna wspaniała gra i trzeba was doedukować w jej za(pipi)istości Disco Elysium mozesz tez sprezentowac na steam ;)))
Opublikowano 18 grudnia 20195 l panowie, jeszcze nawet winter sale nie ma, o BN nie wspominajac, ogarnijcie sie bo nie nadazam z robieniem infografiki
Opublikowano 18 grudnia 20195 l 14 minut temu, Rayos napisał: panowie, jeszcze nawet winter sale nie ma, o BN nie wspominajac, ogarnijcie sie bo nie nadazam z robieniem infografiki
Opublikowano 18 grudnia 20195 l @WolfVeto chyba ma karte sodexo ważną do dzisiaj, bo walnął takim arsenałem na dzień dobry, że boje się o te święta:p
Opublikowano 18 grudnia 20195 l Autor A premia finansowa jeszcze wjedzie w nowy rok, moze lepiej zamknac forum do 3 stycznia.
Opublikowano 19 grudnia 20195 l Panowie, ja niestety, podobnie jak @blantman kilka stron wcześniej, deklaruję z wyprzedzeniem, że niestety nie wezmę udziału w tegorocznej edycji forumkowej szajby Z wolnymi funduszami u mnie w tym roku bardzo krucho, a jeszcze gorzej z chęciami do gierkowania. Wstyd się przyznać, ale lwiej części zeszłorocznych giftów nie ukończyłem, a niektórych nawet nie odpaliłem Do niekończącej się kupki wstydu dochodzą jeszcze gejpassy i inne Origin Accessy, tak więc no nie widzę sensu, żeby ktoś wydawał tu dla mnie swoje ciężko zarobione piniondze Tym niemniej z przyjemnością będę obserwował co się dzieje
Opublikowano 19 grudnia 20195 l oberwałem solidnym prezentem już na samym początku wyprzedaży nim mi się stronka zdążyła wczytać ahoj marynarzu