Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Featured Replies

• Odpowiedzi 659
  • Wyświetleń 61,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dziekuje wszystkim za wziecie udziału w evencie, było w tym roku naprawde ostro a niektórym puściły hamulce. Musze specjalnie wymienic @Rayos oraz @Matriks_1111 bo chłopaki zaatakowali mimo ze nie gra

• Forumowe Mikołaje V - Battle Royale       Witam! W zeszłym roku co sie działo to ja nawet nie wiem, takiego szaleństwa świat nie widzial. Tyle giftów latało, dzięki nam Gaben

• Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.       Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shank

Opublikowano
  • Autor

Ledwo do domu przyszedlem i juz zayebany bombami po uszy :obama:

rCxo9rK.png

A w kodzie

Spoiler

UspSWgE.png

A potem

l1CWlcf.png

WOW_e22c2.gif

Dziekuje @suteq oraz @Matriks_1111, no jak strzelili chłopaki to nie ma co ze mnie zbierać :obama:

Opublikowano

A wahałem się między Spellforcem, a Yakuzą Kiwami 2. Dobrze, że nie wybrałem opcji nr 2. :D 

Ja równiez pieknie dziekuje Velius za The Return of the Obra Dinn. :s159: Będzie grane w opór. :banderas: 

Opublikowano
  • Autor

Strzelilem w kogos z wyrzutni rakiet, nagrabił sobie za zeszly rok.

9aBHPv.gif

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Narazie raczej nie wchodze do tematu bo czuje sie jak bym siedział pod choinka ze swoim prezentem i patrzał jak kuzyni otwierają prezenty świąteczne czekając az wszyscy sie rozejdą żeby pograć w Tomb Raidera :D

Opublikowano
11 minut temu, _Forum_ napisał:

Narazie raczej nie wchodze do tematu bo czuje sie jak bym siedział pod choinka ze swoim prezentem i patrzał jak kuzyni otwierają prezenty świąteczne czekając az wszyscy sie rozejdą żeby pograć w Tomb Raidera :D

Poczekaj... w styczniu nie będziesz wiedział w co grać;D

Opublikowano

OET4eTD.png

Czekolada piękny prezencik dostarczył. Dziękuję bardzo <3

Opublikowano
  • Autor

No i tyle postrzelal bo go dopadli...

giphy.gif

eJAVrWz.png

Szok niedowierzanie, ktos sie zdecydował na strzelenie Digimonami i tym wariatem byl @Mild_smoker. No niesamowite zdziwienie poprostu, zabił mnie człowiek. A jak juz chcialem odetchnac to...

Rb9Vfv9.png

@Dr.Czekolada robi czekoladowe fatality i koniec. Ja wysiadam prosze państwa :obama:

Opublikowano

:banana-santa::thanks: Dzięki @tomzacz, swietny prezent i bedzie mi dlugo sluzyl :) Dobrze ze byl kibel niedaleko bo jak zobaczylem wiadomosc to mialem dluga posiadowe, czuje ze jestem na wykonczeniu :D

o4GIhhO.png

Opublikowano
  • Autor

Ja narazie przerwa, nie chce wystrzelac wszystkiego jednego dnia i to jeszcze tak daleko od swiat :)

Opublikowano
  • Autor

SeparateQuestionableKiwi-size_restricted

HlAg30V.png

:obama:  :obama::obama::obama::obama::obama:

Jezusie masakra matko "sprawdz steam" @Rayos mikołajowy wariat. Rozyebane wszystko do okoła.

Opublikowano
31 minut temu, Starh napisał:

Co tu się odjaniepawla :D

Swieta jak co roku na forumku :kaz: 

az sie ryjek cieszy mimo ze nie biere w tym roku udzialu bo dzidek to sroga skarbonka xd

Opublikowano

Panowie u mnie jest tak ze jak dostane karty Steama za gotowke w sklepie to zrobie prezenty bo dostalem wyplate w gotowce za dodatkowa prace z bezdomnymi aby cos skrecic do tego okazalo sie ze malo xD Typowe forumowe swieta :D

Edytowane przez _Forum_

Opublikowano
  • Autor

Szykuje sie spać, łózeczko poscielone, mam odpalac jakas gierke przed spaniem i (pipi).

Tr9nAcV.png

Kolega @Ukukuki wyjechał z zaskoczenia i przywalił piekny debiut w te świeta. Co tu sie dzieje, wszyscy jestescie niezle popaprani (w pozytywny sposób). Dziekuje slicznie :banderas: