Opublikowano 20 grudnia 20195 l Autor Ledwo do domu przyszedlem i juz zayebany bombami po uszy A w kodzie Spoiler A potem Dziekuje @suteq oraz @Matriks_1111, no jak strzelili chłopaki to nie ma co ze mnie zbierać
Opublikowano 20 grudnia 20195 l A wahałem się między Spellforcem, a Yakuzą Kiwami 2. Dobrze, że nie wybrałem opcji nr 2. Ja równiez pieknie dziekuje Velius za The Return of the Obra Dinn. Będzie grane w opór.
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Autor Strzelilem w kogos z wyrzutni rakiet, nagrabił sobie za zeszly rok. Edytowane 20 grudnia 20195 l przez Velius
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Narazie raczej nie wchodze do tematu bo czuje sie jak bym siedział pod choinka ze swoim prezentem i patrzał jak kuzyni otwierają prezenty świąteczne czekając az wszyscy sie rozejdą żeby pograć w Tomb Raidera
Opublikowano 20 grudnia 20195 l 11 minut temu, _Forum_ napisał: Narazie raczej nie wchodze do tematu bo czuje sie jak bym siedział pod choinka ze swoim prezentem i patrzał jak kuzyni otwierają prezenty świąteczne czekając az wszyscy sie rozejdą żeby pograć w Tomb Raidera Poczekaj... w styczniu nie będziesz wiedział w co grać;D
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Autor No i tyle postrzelal bo go dopadli... Szok niedowierzanie, ktos sie zdecydował na strzelenie Digimonami i tym wariatem byl @Mild_smoker. No niesamowite zdziwienie poprostu, zabił mnie człowiek. A jak juz chcialem odetchnac to... @Dr.Czekolada robi czekoladowe fatality i koniec. Ja wysiadam prosze państwa
Opublikowano 20 grudnia 20195 l NG polecam. naprawdę klimatyczna gierka. Death Mark też bajer. http://galeriagrozy.pl/spirit-hunter-ng/
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Dzięki @tomzacz, swietny prezent i bedzie mi dlugo sluzyl Dobrze ze byl kibel niedaleko bo jak zobaczylem wiadomosc to mialem dluga posiadowe, czuje ze jestem na wykonczeniu
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Autor Ja narazie przerwa, nie chce wystrzelac wszystkiego jednego dnia i to jeszcze tak daleko od swiat
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Rayos juz wiedzial <3 Co tu sie dzieje Panowie, to nawet nie wiem :o Ja sam zostalem mocno ostrzelany juz, podesle zbiorowo. Panowie, dzieki naprawde moje swieta staja sie z minuty na minute lepsze <3
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Autor Jezusie masakra matko "sprawdz steam" @Rayos mikołajowy wariat. Rozyebane wszystko do okoła.
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Eh, nawet powiem Wam ze juz nie mam slow co by tu napisac po prostu czyste dziekuje, mam nadzieje ze wystrzelacie sie z armat juz teraz i zostawicie moje truchlo dryfujace na wodzie....
Opublikowano 20 grudnia 20195 l 31 minut temu, Starh napisał: Co tu się odjaniepawla Swieta jak co roku na forumku az sie ryjek cieszy mimo ze nie biere w tym roku udzialu bo dzidek to sroga skarbonka xd
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Jeszcze kod od Bzdurasa Edit 3: Jezu Edytowane 20 grudnia 20195 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Panowie u mnie jest tak ze jak dostane karty Steama za gotowke w sklepie to zrobie prezenty bo dostalem wyplate w gotowce za dodatkowa prace z bezdomnymi aby cos skrecic do tego okazalo sie ze malo xD Typowe forumowe swieta Edytowane 20 grudnia 20195 l przez _Forum_
Opublikowano 20 grudnia 20195 l @Matriks_1111 co we mnie bombami rzuca, człowiek zasnął, wstał na chwilę się napić i wszystko wypluł <3
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Autor Szykuje sie spać, łózeczko poscielone, mam odpalac jakas gierke przed spaniem i (pipi). Kolega @Ukukuki wyjechał z zaskoczenia i przywalił piekny debiut w te świeta. Co tu sie dzieje, wszyscy jestescie niezle popaprani (w pozytywny sposób). Dziekuje slicznie