Frantik 2 566 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) No chyba już można uznać to za pewniaka Wyciekły grafiki promocyjne z PSN: A "wiele źródeł"* zgodnie potwierdza plotki o premierze w przyszłym roku, jeszcze na obecnej generacji konsol (i zapewne też na PC) * https://www.videogameschronicle.com/news/resident-evil-3-remake-to-release-in-2020/ Edytowane 3 Grudnia 2019 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Kurczę, coś słaby ten ryj, oby to nie było nic oficjalnego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Tak, nieoficjalne fanarty na PSN. Looks gooood. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zapowiadać mi to i dawać datę premiery, trzeba zaznaczyć w kalendarzyku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Mam nadzieję na premierę w lutym, jak to było podobnie z RE2. Zima za oknem, śnieg i klimat na OLEDzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 742 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 To się nazywa redesign! Ja pierdylę, ale creepy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 https://twitter.com/ZhugeEX/status/1201854978891104256?s=20 Sikam w majty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Wigilijny wieczór, bigos, RE3 i ja. Wierzę EDIT: I mandarynki jeszcze kurła. Edytowane 3 Grudnia 2019 przez Bartolinsky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Jill fajna, ale dizajn największego skur.wola w grach nie umywa się do tego z okładki z PS1. Może w grze będzie wyglądał inaczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zęby Nemesisa zajebiste żeby zagrac na nich niczym na pianinie piosenke Jeden Osiem L Jak zapomniec [ten design], tfu. O ile przy 2jce nie narzekalem bo bylo calkiem ok, tutaj wszystkie trzy designy mi nie siadly na pierwszy rzut oka, zobaczymy jak w ruchu bedzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 41 minut temu, Frantik napisał: Ten nos xd Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Tylko ta Jill... Gdzie jest Julia Voth? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Super, a za rok niech machną rimejka czwóreczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Czwórka nie potrzebuje rimejku bo jest idealna 3 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Czwóreczkę skończyłem jakiś miesiąc temu i dalej top 3 życia. Taka dopasiona w nowej graficzce? Nie wiem czy branża jest na to gotowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Te zęby Nemesisa i czoło Jill 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 342 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Szanuję Capcom za próbę odświeżenia najbardziej przerażającej bestii z gier wideo, ale... jakoś mnie ten design nie przekonuje. Kreskówkowe zęby i jakaś butla zamiast macek? No nie do końca tego się spodziewałem. Liczę chociaż na jakieś kozackie mutacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Re3 to mimo wszystko po latach słabsza część i krótka gra więc tutaj zdecydowanie czekam na większe zmiany niż w dwójce. Jako że obszar działania wykracza na racoon city bez problemu mogą dołożyć więcej miejscówek. Albo przynajmniej rozbudować park/zoo, nie mówiąc o szpitalu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 No ten obrazek z ukosa gdzie widac zeby i nos zalatuje troche tanim fanartem... Szczerze to mam nadzieje, ze ta gra wyjdzie dopiero na nastepna generacje. Nie chce dostac na szybko skleconej gry na assetach zywcem wzietych z dwojki i potencjalem rozgrywki ograniczonym przez obecne ograniczenia sprzetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Wyjdzie jeszcze na stare konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 23 minuty temu, smoo napisał: Ukryj zawartość Tylko ta Jill... Gdzie jest Julia Voth? Jedną nogą w grobie Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Najlepszy RE obok "czworki" w wykorwistej wersji nadchodzi OPAAANIEEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Ten Nemesis No ale moja ulubiona część, to jestem ciekaw, co tam pokażą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 342 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 19 minut temu, Michał_K napisał: Re3 to mimo wszystko po latach słabsza część i krótka gra więc tutaj zdecydowanie czekam na większe zmiany niż w dwójce. Jako że obszar działania wykracza na racoon city bez problemu mogą dołożyć więcej miejscówek. Albo przynajmniej rozbudować park/zoo, nie mówiąc o szpitalu. Biorąc pod uwagę, że to miał być "tylko" spinoff to i tak im wyszło cholernie dobrze. Ba, dla mnie RE3 jest dużo lepsze i przede wszystkim bardziej "residentowe" niż Code Veronica, która miała przecież być oficjalną częścią trzecią. Cholernie ciężki klimat, Nemesis który nie był tylko zwykłym przeciwnikiem, a całkowicie nowym "ficzerem" (gdzie Mr.X z RE2 można uznać za prototyp tego ficzera), motyw z dokonywaniem wyborów mający delikatny wpływ zarówno na gameplay jak i na fabułę czy patent z prochem strzelniczym (który nie pojawił się już więcej aż do czasu RE2 remake). Tak więc patrząc tylko pod kątem jej długości to faktycznie nie powala, ale jakby nie było wniosła do tej serii całkiem sporo, a poza tym była ostatnią tak straszną odsłoną. Dlatego ja bym jej nie nazwał "słabszą częścią". Natomiast co do miejscówek, to oby je rozbudowali w remake'u, miasto aż się prosi o dodanie nowych, kozackich lokacji. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi